Hela denna sida är en annons

Lenovo rabattkod

Aktuella Lenovo rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

10%

Giltig tills vidare


Erhåll 10% rabatt på Lenovo T, X & W-serie med en unik kod

Du får med denna rabattkod 10% rabatt på utvalda Lenovo T, X och W-serien.

Visa villkor

Visa rabattkod

afn44nt

Visa rabattkod

afn44nt

Aktuella Lenovo rabattkoder under Oktober 2018

 • 10%

  Giltig tills vidare


  Lenovo rabattkod - ger dig X1 Carbon (X-Series) till 10% lägre pris

  Just nu får du 10% rabatt på X1 Carbon (X-Series) SSD över 256 GB under en begränsad period.

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  BEACH
Betyg 3.9 av 15 röster

Info om Lenovo

Hämta en Lenovo rabattkod och få upp till 20% rabatt på ditt köp av högkvalitativa laptops och andra IT-produkter. Det kinesiska företaget Lenovo är sedan 2013 världens största PC-tillverkare och de säljer bland annat bärbara datorer, stationära persondatorer, servrar, arbetsstationer, bildskärmar, lagringsenheter, projektorer, IT-programvaror och tjänster. Med rabattkoden får du rabatterat pris på ditt köp av Lenovo-produkter och samtidigt fri frakt på köp för minst 700 kr. Här på Expressen rabattkoder samlar och presenterar vi de mest förmånliga kampanjerbjudandena som du kan ta del av. Vi erbjuder unika Lenovo eCoupon och kampanjer.
  
Läs mer

Mer om Lenovo

Lenovo rabattkod ger dig 20% rabatt på köp av laptops och IT-produkter

Med en Lenovo eCoupon erhåller du upp till 20% rabatt på ditt köp av IT-produkter i nätbutiken. Lenovo är världens största PC-tillverkare från Kina med kunder i ca 170 länder, så du vet att du får en högklassig dator, laptop eller andra IT-produkter när du handlar i webbutiken. Sortimentet består av stationära datorer, laptops, skärmar, tablets, servrar, projektorer, smartphones, mjukvaruprogram, tjänster, tillbehör och mycket mera. Med en Lenovo rabattkod får du förmånlig rabatt på ditt köp av allt inom datorer och tillbehör samtidigt som du får fri frakt på alla köp över 700 kronor. Du kan till ett fördelaktigt pris få ta del av världsledande produkter från Lenovo. Vi presenterar aktiva rabattkoder och aktuella kampanjer från världens största PC-tillverkare här på Expressen rabattkoder. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker, kan vi rekommendera Microsoft Store rabattkoder som ger dig 25% rabatt på utvalda produkter ur sortimentet.

Hur aktiverar jag en Lenovo eCoupon?

 1. Klicka dig fram till Lenovo.com via någon av de aktiva kampanjerna
 2. Välj därefter den dator eller den IT-produkt som passar dina behov bäst
 3. Konfigurera därefter din vara / Klicka på den blå knappen “Välj”
 4. Addera eventuella tillval och tillbehör till din dator
 5. När du känner dig färdig klickar du på “Fortsätt till vagnen” och väljer garanti om du så vill
 6. I nästa steg till höger under “Sammanfattning av vagnen” finner du “eCoupon” som du klickar på
 7. I fältet anger du din kod och klickar sedan på “Tillämpa” för att aktivera rabatten och du kan nu slutföra köpet


Fynda utgående datorer och laptops med upp till 50% rabatt

Lenovo erbjuder förmånliga priser på redan prisvärda produkter av högsta kvalitet. Nätbutiken erbjuder kampanjer och rabatterbjudanden på utvalda produkter och utgående modeller. Det gäller dock att vara snabb innan kampanjprodukterna tar slut så att du inte går miste om att spara pengar på högklassiga datorer. Alla kampanjprodukter har en siffra under sig där det framgår hur många varor som finns kvar i lager. Du har ibland chansen att fynda Lenovo-produkter med upp till 50% rabatt och kan i vissa fall kombinera rabatten med en aktiv eCoupon. Se till att besöka vår rabattportal för att få tillgång till de mest fördelaktiga kampanjerna. Är du istället intresserad av andra datorer, kan vi tipsa om Hewlett Packard kampanjer som ger dig 15% exklusiv rabatt.

Lenovo - Multinationellt teknologiföretag som är världens största PC-tillverkare

Redan 1984 startades Lenovo i Kina och är idag den största PC-tillverkaren i landet och i världen med sitt huvudkontor i Beijing, Kina. 2004 köpte IBM upp deras PC-tillverkning. Bolaget utvecklar och tillverkar stationära persondatorer, bärbara datorer, arbetsstationer, surfplattor, lagringsenheter, servrar, projektorer, bildskärmar, IT-programvaror och tjänster. Är man i behov av en ny dator, bör du spana in Lenovos produktkatalog då de är världsledande inom PC-tillverkning. Man får otroligt mycket dator för pengarna och med kampanjerbjudanden och rabattkoder från Expressen rabattkoder får du ett ännu förmånligare pris.