Coolshop rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta Coolshop rabattkod och gör ditt köp ännu billigare. Coolshop.se erbjuder strålande erbjudanden från de bästa märkena som finns på marknaden. Hos Coolshop finns allt du kan tänkas behöva. Fynda bland prisvärda produkter inom kategorier som elektronik, skönhet, musik, sport, kläder, hem och inredning, spel och konsoler, baby och barn och mycket mer. Det är alltid prisgaranti och fri frakt på det du beställer. Här presenterar vi aktuella kampanjer som ger dig fin rabatt.

Giltiga Coolshop rabattkoder under April 2024

0 aktiva rabattkoder hos Coolshop just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Coolshop baserat på sortiment.
discount-badge
Parfym.se

10% rabatt på ett HELT köp!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Cocopanda

10% rabatt på ALLT* vid köp över 699kr

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Dentaworks

15% rabatt på Dentaworks tandblekning!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
31 Dec
50%
Senast aktiva rabattkod
Coolshop har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 December. Coolshop har i snitt 24 rabattkoder per år, det är 42% av vad liknande butiker har. Senast Coolshop hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 26 Mars och pågick under 1375 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Coolshop
Under tisdagar publicerar Coolshop i snitt 34% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Coolshop
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Coolshop.

Om Coolshop

Innehållsförteckning

 • 01
  Shoppa billigare med Coolshop rabattkod
 • 02
  Fynda smartare hos Coolshop
 • 03
  Handla i allt-i-allo butiken Coolshop
 • 04
  Prisgaranti och bra service hos Coolshop
 • 05
  Coolshop betalningsalternativ
 • 06
  Leverans och frakt Coolshop
 • 07
  Coolshop kundtjänst
 • 08
  Handla till hem och kök på rea hos Coolshop
 • 09
  Spara pengar på populära varumärken med Coolshop rabattkod
 • 10
  Vanliga frågor om Coolshop rabattkod
 • 01

  Shoppa billigare med Coolshop rabattkod

  Coolshop är en e-handelsbutik där du idag kan hitta ett stort urval av olika produkter, till exempel leksaker, spel, kläder, musikinstrument och resväskor till låga priser. Med en Coolshop rabattkod blir ditt köp ännu billigare så se till att hålla dig uppdaterad hos oss för att inte gå miste om en bra deal. 

  Idéen om Coolshop började lite som en protest mot spelindustrin då fyra stycken hängivna spelare tröttnade på att alla dator- och Tv-spel var så dyra. De öppnade då spelbutiken.se där de började sälja billigare spel tack vare lägre inköpspris och kunde därmed konkurrera mot traditionella butiker och distributörer av spel. När det sedan gick så bra utökade de sortimentet till andra typer av produkter och därmed skapades Coolshop, som än idag pressar priser och säljer billigare produkter till kunder. Har du en Coolshop rabattkod kan du få ditt köp ännu billigare.


 • 02

  Fynda smartare hos Coolshop

  Har du en Coolshop rabattkod kan du få ditt köp billigare, men det finns även andra sätt att spara in lite pengar på. De har nämligen två olika flikar för varor med nedsatta priser, en med produkter som är på rea just nu men som kan återgå till vanliga priser sedan. Den andra fliken är "Outlet" där det finns produkter som kanske har utgått ur sortimentet och har hamnat på utförsäljning. Sist men inte minst har de en bonusklubb där du får poäng för varje order du gör, du kan spara så mycket som sex månaders poäng innan du måste använda dem. Dessa poäng kan du senare använda som betalning eller delbetalning av en ny beställning.


 • 03

  Handla i allt-i-allo butiken Coolshop

  Under en Coolshop rea kan du hitta många produkter till nedsatta priser då deras utbud av produkter är stort. Håller du på att inreda en barnkammare kan du bland annat köpa spjälsängar, leksaker och hyllor som kan göra rummet hemtrevligt. Du kan även hitta nya produkter till ditt kök så som tallrikar, glas, stekpannor samt apparater som till exempel vattenkokare, kaffemaskiner och inomhusgrillar. Det innebär att om du letar efter en rolig eller häftig present till någon kan du enkelt leta på deras hemsida och hitta något intressant. Är du ute efter spel kan du köpa både spelkonsoler och Tv-spel i Coolshops webbutik. De har bland annat Assassin's Creed och Rayman Legends i sitt utbud.

  Hos Coolshop hittar du bland annat:

  • TV-spel
  • Leksaker
  • Inredning
  • Smink
  • Hudvård

 • 04

  Prisgaranti och bra service hos Coolshop

  Hos Coolshop arbetar de ständigt för att förbättra kundens upplevelse men något som de värderat från start är deras kundservice. De har strävat efter att vara bäst på service, information och pris, därför kan du hitta en av Sveriges bättre kundtjänster hos Coolshop. Du kan kontakta dem på tre olika sätt, nämligen via mejl, telefon eller live chatt under vardagar. Skulle du ha problem med en Coolshop kampanj är det smidigast att antingen chatta eller ringa kundtjänsten för att snabbt hitta en lösning. De erbjuder även en prisgaranti till sina kunder där de betalar mellanskillnaden för en vara om du skulle hitta den billigare i en annan nätbutik, du måste dock meddela Coolshop om detta innan du lägger din beställning hos dem.

 • 05

  Coolshop betalningsalternativ

  Du kan använda dig av tre olika betalningssätt hos Coolshop. Du kan göra en direktbetalning via din bank där du loggar in på ditt konto under utcheckningen och betalar direkt. Du kan välja att betala med ditt kort till exempel VISA och då kommer kortköpet upp som vanligt under ditt bankkonto. Du kan dessutom välja alternativet att betala med faktura via Klarna, då får du dock betala 19 kronor i fakturaavgift. Dessutom som nämnts ovan kan du samla poäng och använda dessa som delbetalning eller full betalning av en ny beställning.

  • Klarna Faktura
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning via bank
  • Använd bonuspoäng som delbetalning

 • 06

  Leverans och frakt Coolshop

  Det som skiljer Coolshop från andra nätbutiker är att frakten redan är inräknad i priset som du ser för varan. Det läggs med andra ord inte till frakt när du checkar ut och ska betala för din order. Beställningar skickas varje måndag, onsdag och fredag så leveranstiden varierar beroende på när du gjorde din beställning.

 • 07

  Coolshop kundtjänst

  Coolshop har en välutvecklad och bra kundtjänst. Du kan bland annat skicka ett mejl till info@coolshop.se och förvänta dig ett svar inom 24 timmar under vardagar. Skulle du ha en fråga angående en Coolshop rabattkod kan det vara bättre att ringa deras kundtjänst på 0340-646630. De finns tillgängliga 9.00-16.00 under alla vardagar, förutom en helgdag om den skulle infalla på en vardag. De har även en live chatt tillgänglig under vardagar där du kan chatta med en kundmedarbetare för att få ett snabbt svar på din fråga.

 • 08

  Handla till hem och kök på rea hos Coolshop

  Har du nyss flyttat till ett nytt boende eller har tröttnat på den gamla inredningen kan du enkelt uppdatera ditt hem hos Coolshop, passa då på att använda en rabattkod. Vill du få ordning i garderoben kan du köpa nya galgar att hänga kläderna på. Är du ute efter att fräscha upp väggarna med ny konst kan du scrolla igenom deras affischer och se om du fastnar för något motiv. Till köket kan du hitta nya apparater som till exempel blenders och bakmaskiner. Det finns med andra ord mycket att välja på till ditt hem.

 • 09

  Spara pengar på populära varumärken med Coolshop rabattkod

  Med en Coolshop rabattkod sparar du pengar på mängder av kända varumärken. Om du gillar inredning kan du hitta produkter från HAY och Normann Copenhagen. I deras spelavdelning hittar du spel från EA Sports och Disney, bland annat Cars 3, FIFA 19 och Call of Duty. Coolshop har ett mycket stort utbud av produkter så om du letar efter något speciellt kan det vara värt att söka i sökrutan för att hitta det du ska. Om du däremot inte letar efter en speciell sak utan en present kan du enkelt bläddra bland de olika kategorierna till exempel "Trädgård", "Bagage och resväskor" och "Musikinstrument".

  • Clarins
  • Phillips
  • Playstation 4
  • Kids Concept

Vanliga frågor om Coolshop rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Coolshop rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Coolshop rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Coolshop rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Coolshop.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?