AliExpress rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Med en AliExpress rabattkod shoppar du bland miljontals produkter till riktigt låga priser online. Sortimentet är brett med allt från kläder och skor, till väskor, smycken, leksaker, teknik, hälsa och skönhet och mycket mer.AliExpress tillhör Alibaba Group och lanserades 2010. Sajten är mycket framgångsrik och har ett stort antal besök från både Sverige och andra länder världen runt. AliExpress består av ett urval av kinesiska småföretag som erbjuder försäljning online direkt till internationella kunder. Med en AliExpress rabattkod kan du handla produkter som redan är väldigt billiga – ännu billigare!

Giltiga AliExpress rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos AliExpress
Under tisdagar publicerar AliExpress i snitt 50% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos AliExpress
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från AliExpress.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till AliExpress baserat på sortiment.
discount-badge
lookfantastic

Få upp till 50% rabatt + 11% extra rabatt på rabatterade varor!

Utgår 29 Februari
exclusive-badge
discount-badge
Parfym.se

10% rabatt på ett HELT köp!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Cocopanda

10% rabatt på ALLT* vid köp över 699kr

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om AliExpress

Innehållsförteckning

 • 01
  Testa nya trender hos AliExpress med rabattkod
 • 02
  Välkommen till nätets största bazar AliExpress!
 • 03
  Leverans & frakt AliExpress
 • 04
  Köp allt från kläder till mobiler med rabattkod hos AliExpress
 • 05
  Shoppa trendiga kläder hos AliExpress
 • 6
  Vanliga frågor om AliExpress rabattkod
 • 01

  Testa nya trender hos AliExpress med rabattkod

  Har du alltid undrat över hur du skulle passa i en viss stil men inte riktigt haft råd eller vågat testa? Med en AliExpress rabattkod och deras stora utbud kan du med väldigt små medel testa helt nya stilar och få nya uppslag från de senaste trenderna. Utöver rabattkoder kan du även bevaka AliExpress via sociala medier som Instagram, Twitter och Facebook. AliExpress Twitter-konto följs till exempel av närmare 40 miljoner följare. Där har du en stor möjlighet att hitta tillfälliga erbjudanden, blixt-rea och fler rabattkoder.

 • 02

  Välkommen till nätets största bazar AliExpress!

  Utbudet hos AliExpress för ganska snabbt tankarna till att det är en stor marknad eller bazar i online-format man besöker. Du kan verkligen hitta allt mellan himmel och jord till kraftigt reducerade priser. Anledningen till de mycket låga priserna beror delvis på att du köper direkt från tillverkarna, utan dyra mellanhänder, men det kan också bero på produkter av sämre kvalitet och i vissa fall tvivelaktiga arbetsförhållanden. Det betyder inte att allt i butiken är ett dåligt köp, men det är rimligare att se shoppingen som ett spännande lotteri än en faktisk investering. Med en AliExpress rabattkod blir det dock så pass billigt att det kan vara värt att chansa på en av alla AliExpress kampanjer!

 • 03

  Leverans & frakt AliExpress

  Fraktkostnad och leverans hos AliExpress är beroende av vilken av de 100-tals företag och säljare som du har köpt dina varor av. Sedan i år har Sverige beslutat att lagstifta kring så kallade “kina-paket” och beslutat att alla paket oavsett värde ska momsbeläggas. Det innebär att oavsett vad du betalar i frakt hos AliExpress så kan du lägga till 75–125 kronor i moms till fraktkostnaderna för att få ett slutpris. Eftersom varorna skeppas från Kina kan du räkna med minst 2 veckors leveranstid.

 • 04

  Köp allt från kläder till mobiler med rabattkod hos AliExpress

  Hos AliExpress hittar du som redan nämnt produkter inom många olika kategorier. Shoppa allt från mode och accessoarer, skönhetsvård, smycken och mobilskal – till leksaker och andra produkter för hus och hem. Otroligt nog kan du till och med köpa motorfordon hos AliExpress! Butiken har även en live streaming-sida där företag visar upp sina senaste produkter och kampanjer.


  Med din AliExpress rabattkod kan du bland annat handla: 

  • Kläder
  • Skor
  • Mobiler
  • Elektronik
  • Sportartiklar

 • 05

  Shoppa trendiga kläder hos AliExpress

  Även om du kan hitta allt och lite till i AliExpress utbud är det kläder som är deras största produktkategori. Du finner flera kända märken och alla prisklasser i utbudet. Bröllopsklänningar, badkläder, träningskläder, vardagskläder, festklänningar, halloweendräkter, listan kan göras hur lång som helst och på en AliExpress rea kan det vara lätt att “go bananas”. Vill du vara säker på bättre kvalitet rekommenderar vi att inte välja de allra billigaste produkterna. Handlar du från ett välkänt märke är du också mer säker på att få en fin produkt till ett lågt pris. Glöm inte att registrera din AliExpress rabattkod när du betalar i kassan!

Vanliga frågor om AliExpress rabattkod

Filip Svensson
Skribent
Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?