Hela denna sida är en annons

Dentaworks rabattkod

Aktuella Dentaworks rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

695kr

Giltig tills vidare


Blek dina tänder med Dentaworks Pluspaket till en kostnad av endast 695 kr

Köp Dentaworks pluspaket för tandblekning. Just nu 695 kr (ord. pris 890 kr). Just nu med dubbelt så effektiv formula.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Dentaworks rabattkoder under Oktober 2018

Betyg 3.9 av 22 röster

Info om Dentaworks

Hämta din Dentaworks rabattkod idag och få förmånlig rabatt på ditt köp av tandblekningsprodukter för hemmabruk. Du beställer enkelt och smidigt deras produkter direkt från hemsidan och kan bleka tänderna i lugn och ro hemma. Metoden som används är densamma som du hittar hos din tandläkare. Med en Dentaworks rabattkod erhåller du 15% rabatt på din order av tandblekningsprodukter från nätet. Skulle du inte vara nöjd med resultatet så kompenseras du via Dentaworks nöjd-kund-garanti.
Läs mer

Mer om Dentaworks

Dentaworks rabattkod ger dig 15% rabatt på tandblekning

Vill du få vitare tänder utan att behöva lägga dyra pengar på det? Hos tandläkaren kan det bli kostsamt, därför kan du genomföra tandblekning i lugn och ro i hemmet utan att få ett stort hål i plånboken. Du kan handla valfria tandblekningsprodukter och erhålla upp till 15% rabatt av köp hos Dentaworks när du använder dig av kampanjerbjudandena och rabattkoderna från vår rabattportal. Med Dentaworks produkter kan du bleka tänderna enkelt och smidigt hemma med samma metoder som används hos tandläkaren. Det har aldrig varit billigare med tandblekning, så passa på att beställa hem ditt tandblekningskit redan nu och erhåll sänkta priser med våra kassakoder.  

Hur aktiverar man sin Dentaworks rabattkod?


  1. Välj de produkter du önskar köpa och placera dem i varukorgen
  2. Klicka dig sedan vidare via knappen “gå till kassan” uppe till höger på sajten
  3. Leta sedan rätt på tillvalet för “presentkort eller kassakod”
  4. Mata in din kassakod och klicka aktiver kod
  5. Nu bör din rabatt ha aktiverats och priset reducerats på din skärm

Upp till 20% rabatt på Dentaworks kampanjer på tandblekning

Dentaworks har emellanåt kampanjerbjudanden på upp till 20% på tandblekning som du kan genomföra hemma. Hitta rabatterat pris på utvalda tandblekningsprodukter som tandblekningsgel, tandblekningspennor eller kompletta tandblekningspaket. Med hjälp av Dentaworks produkter kan du bli av med missfärgningar på tänderna från kaffedrickande, rökning, snusning eller liknande. Metoderna som används är av skonsam och effektiv natur som skyddar både tandkött och emalj. Dentaworks använder sig också av en “nöjd-kund-garanti” där du lovas resultat annars kompenseras du för det. Du handlar dessutom alltid med fri frakt hos e-butiken. Passa även på att spana in Beconfident rabattkoder, där du får exklusiva erbjudanden på tandblekningsprodukter framtagna av forskare.Tandblekning.com - Sajten för dig som vill ha vitare tänder

Dentaworks ligger under domänen tandblekning.com och erbjuder tandblekning för hemmabruk till överkomliga priser. Metoderna som används är samma som legitimerade tandläkare använder. Alla produkter i sortimentet är fria från skadliga ämnen som parabener, BPA och TEA samt fria från artificiella sötningsmedel. Deras populära tandblekningsgel är både ph-neutral och peroxidfri vilket är skonsamt för både emalj och tandkött. Läkemedelsverket har godkänt Dentaworks alla produkter och de följer EU:s strikta regler och är testade och godkända. Använd därför din Dentaworks rabattkod redan idag och köp hem tandblekningsprodukter som du vet med dig är av bästa kvalitet och ger resultat.