Cykelkraft rabattkod April 2020

Betyg av 5 röster
Med en Cykelkraft rabattkod erhåller du 10% rabatt på ditt köp av cykel, cykeldelar eller dylikt. Cykelkraft är Sveriges största cykelbutik på nätet med ett brett sortiment bestående av kompletta cyklar, cykeltillbehör, cykeldelar, cykelkläder, reservdelar för cykel och moped med mera. Här på vår rabattportal finner du de senaste och mest aktuella rabattkoderna och kampanjerbjudandena från Cykelkraft som gör ditt köp av cykel billigare. I webbutiken hittar du cyklar som passar hela butiken med allt från barncyklar och trehjulingar till elcyklar och hybridcyklar med mera. Passa även på att kolla in deras rea där du kan fynda cyklar och cykeltillbehör med upp till 50% rabatt.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Cykelkraft baserat på sortiment.
discount-badge

3% rabatt på sommar- och året runtdäck

Utgår 30 April
Visa rabattkod
SUMMER20RDSE
107 har klickat på kampanjen

Se alla aktuella erbjudanden!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
64 har klickat på kampanjen

Bra priser på sommardäck!

Utgår 31 Oktober
Till erbjudandet
Användes för 1 timme sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under onsdagar publicerar Cykelkraft i snitt 28% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Cykelkraft.

Vanliga frågor

 • 1. 💵 Vilka Cykelkraft rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Cykelkraft rabattkoder och erbjudanden:

 • 2. ✅ Hur många Cykelkraft rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 aktiva erbjudanden hos Cykelkraft.
  Spara pengar i April 2020 - hos oss hittar du alltid de bästa rabattkoderna.

Om Cykelkraft

Cykelkraft rabattkod ger dig 10% rabatt på köp av cykel

Går du i köptankar till att investera i en ny cykel? Eller funderar ni på att köpa en ny cykel åt det yngsta barnet? Kanske behöver ni några nya cykeldelar för att göra iordning den befintliga cykeln? Cykelkraft.se har ett sortiment med cyklar som passar hela familjen. Just nu erhåller du 10% rabatt på ditt köp av cykel eller cykeldelar med en Cykelkraft rabattkod. Här på vår rabattportal presenterar vi de allra senaste och mest aktuella kampanjerbjudandena och rabattkoderna från Sveriges största cykelbutik. Välj vad du söker ur ett brett utbud av herrcyklar, damcyklar, barncyklar, elcyklar, hybridcyklar, racercyklar, mountainbikes, cykeltillbehör, cykeldelar och mopeddelar. För ännu fler alternativ på prisvärda cykeldelar, finner du även Chain Reaction Cycles rabattkoder som erbjuder upp till 15% rabatt på köp av cyklar och cykeldelar.Hur aktiverar man sin Cykelkraft rabattkod?

 1. Välj först och främst cykel och/eller cykeldelar du är intresserad av
 2. Placera de produkter du önskar köpa i varukorgen
 3. Därefter slussas du automatiskt vidare till kassan
 4. Leta efter texten “jag har en rabattkod” och klicka på den
 5. Mata in din rabattkod i fältet och klicka på den gröna knappen för att aktivera rabatten

Upp till 60% rabatt på utvalda cykeldelar under lagerrensningen

Via de aktuella kampanjerna hos Cykelkraft.se kan du fynda bland prispressade cyklar. Du får enkelt tillgång till reaerbjudanden med rabatterade priser på utvalda kompletta cyklar, cykeldelar, cykeltillbehör eller mopeddelar. Fynda prisvärda cyklar, cykeltillbehör som hjälmar, cykeldäck, sadlar, cykellampor, låsvajer, bromsskivor med mera. Du kan spara upp till 60% på ditt köp av prissänkta cyklar, cykeldelar, tillbehör med mera via de aktuella rabatterbjudandena som presenteras med regelbundna mellanrum. Du hittar kända märken som Crescent, Bianchi, Superior, Monark och många fler.  


Cykelkraft har växt till att bli Sveriges största cykelbutik

1994 drog företaget igång sin verksamhet och idag har de en fysisk butik belägen i Täby samt cykelverkstad och en stor försäljning i webbshoppen. Personalen är kompetent och kunnig kring allt som har att göra med din cykel eller framtida köp av en sådan. I webbshoppen finns ett brett sortiment fyllt av högkvalitativa cyklar, cykeltillbehör, cykeldelar, cykelutrustning, reservdelar för cyklar och mopeder med mera. Cykelkraft ser till så att du får den cykel som passar ditt behov, därefter monterar de och justerar cykeln så den är i toppskick innan den skickas hem fraktfritt till din dörr.


Elcyklar på cykelkraft

Cykelkraft säljer även ett stort utbud av elcyklar i modeller som hybrider, cruisers och mountainbikes. Elassisterade cyklarna hos Cykelkraft kommer från tillverkare som Made, Crescent och Monark. För att hitta rätt elcykel kan du läsa vårt stora test av elcyklar. Cykelkraft har många av modellerna i testet.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till