Hela denna sida är en annons

Finnair rabattkod

Aktuella Finnair rabattkoder & erbjudanden för Februari 2018

Besök hemsidan

Aktuella Finnair rabattkoder under Februari 2018

Betyg 3.9 av 23 röster

Info om Finnair

Finnair är ett högklassigt flygbolag som erbjuder prisvärda flygbiljetter runt hela världen. Flyg till Bangkok, Singapore, Shanghai, Helsingfors, Tokyo, Auckland, Paris, Delhi, Berlin, Beijing, New York och hundratals andra destinationer till förmånliga priser. Med en Finnair rabattkod får du lägre pris på dina flygresor. Finnair är framröstade till det bästa flygbolaget i Norra Europa enligt sina passagerare. Flygbolaget erbjuder smidiga förbindelser till Asien, USA och Europa med bra priser i både business- och economy class. För de senaste kampanjerbjudandena och rabattkoderna för Finnair, besök Expressen rabattkoder.

Läs mer

Mer om Finnair

Finnair rabattkod pressar priserna på flygresor runt hela världen

Finnair är Finlands största flygbolag som flyger till destinationer runt om hela världen. Finnair är känt för sina konkurrenskraftiga priser på flygresor till flera kontinenter. Med en Finnair rabattkod kan du få ytterligare rabatterat pris på din flygbiljett till Delhi, Paris, New York, Auckland eller andra delar av världen. Perfekt för dig som drömmer om att se världens exotiska platser, men känner att det är lite för dyrt. Vi publicerar de mest exklusiva och aktuella kampanjerbjudandena från Finnair här på Expressen rabattkoder. Behöver du tips på bra hotell under din vistelse, besök våra exklusiva Hotels.com rabattkoder och erhåll upp till halva priset på din hotellnatt.

Hur aktiverar man sin Finnair rabattkod?

  1. Surfa in på Finnairs hemsida
  2. Klicka sedan på “Erbjudanden”
  3. Du får då de billigaste flygen som finns tillgängliga för tillfället
  4. Bestäm destination, datum och om du vill resa i businessklass eller ekonomiklass
  5. Klicka därefter ”boka” och välj avgångar för din resa och eventuella tillägg
  6. Leta upp ruta för rabattkod om möjligt och klistra in din kod
  7. Totalpriset för din resa visas nu på skärmen och du kan avsluta köpet

Suveräna erbjudanden med förmånliga priser på flygresor

Finnair erbjuder otroligt förmånliga priser och erbjudanden på resor till USA, men du flyger även billigt till Tallinn, Helsingfors, Bangkok och andra spännande destinationer i Europa och Asien. Det första du bör göra för att hitta de mest prisvärda flygbiljetterna är att surfa dig vidare till Finnairs sajt och klicka på “Erbjudanden”  för att se vilka destinationer som just nu går att resa till för ett nedsatt pris.Några av destinationerna du finner där till kampanjpris är Shanghai, New York, Malaga, Chicago, Peking, Rovaniemi, Delhi, Tokyo, Singapore och många fler. För tillfället har du över 25 destinationer i ekonomiklass till nedsatta priser och lika många i businessklass. Dessa erbjudanden kan många gånger vara tidsbegränsade, men resmål kan bytas ut mot andra intressanta destinationer. Skulle du hellre åka iväg på en chartersemester? Boka då din resa med Apollo rabattkoder och spara flera hundra per person på din flygbokning.Finnair - ett högklassigt flygbolag utsett till Norra Europas bästa

Finlands största flygbolag Finnair erbjuder massvis med flygrutter och bra service. Flygbolaget är ett av de äldsta i världen och har flera år i följd utsetts till Norra Europas bästa flygbolag. Finnair är det ultimata valet om du tänkt resa till Asien då de flyger en snabb och nordlig rutt till många destinationer bland annat 15 storstäder i Asien och över 60 resmål i Europa. Du sparar tid när du flyger med Finnair och kan lägga den tiden på att njuta av din semester. Finnair erbjuder många smidiga anslutningar som bland annat i Helsingfors där alla anslutningar sker i samma terminal. Det som är utmärkande för flygbolaget är att deras ekonomiklass är bekväm att resa i med gott om benutrymme. På de interkontinentala flygningarna har du tillgång till de senaste mediala underhållningssystemen. Se till att boka din resa med Finnair rabattkod och få kanonpris på dina flygbiljetter ut i världen.