Finnair rabattkod Oktober 2019

Betyg 3.9 av 23 röster
Finnair är ett högklassigt flygbolag som erbjuder prisvärda flygbiljetter runt hela världen. Flyg till Bangkok, Singapore, Shanghai, Helsingfors, Tokyo, Auckland, Paris, Delhi, Berlin, Beijing, New York och hundratals andra destinationer till förmånliga priser. Med en Finnair rabattkod får du lägre pris på dina flygresor. Finnair är framröstade till det bästa flygbolaget i Norra Europa enligt sina passagerare. Flygbolaget erbjuder smidiga förbindelser till Asien, USA och Europa med bra priser i både business- och economy class. För de senaste kampanjerbjudandena och rabattkoderna för Finnair, besök Expressen rabattkoder.
FYND RABATT

Flyg till kampanjpriser på över 80 destinationer runt hela världen

Utgår 13 Januari 2020
Till erbjudandet
80 har klickat på kampanjen
DEAL RABATT

Nu flyger du till Bangkok från endast 5979 kr med Finnair

Utgår 13 Januari 2020
Till erbjudandet
27 har klickat på kampanjen
Fr.740kr RABATT

Finnair Flygerbjudanden med låga priser på flyg runt hela världen från 749 kr

Utgår 13 Januari 2020
Till erbjudandet
38 har klickat på kampanjen

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Finnair baserat på sortiment.
discount-badge

8% rabatt på din bokning hos Hotels.com

Utgår 31 Oktober
Visa rabattkod
AFFHCOM1019
Användes för 33 minuter sedan
discount-badge

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25% med Choice Hotels rabattkod!

Utgår 13 Juli 2020
Visa rabattkod
Ges vid registrering
Användes för 12 minuter sedan
discount-badge

Minst 10% rabatt hos Expedia som medlem!

Utgår 8 Januari 2020
Visa rabattkod
Rabattkod ges vid registrering
1 person har använt kampanjen idag
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under torsdagar publicerar Finnair i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Finnair.

Om Finnair

Finnair rabattkod pressar priserna på flygresor runt hela världen

Finnair är Finlands största flygbolag som flyger till destinationer runt om hela världen. Finnair är känt för sina konkurrenskraftiga priser på flygresor till flera kontinenter. Med en Finnair rabattkod kan du få ytterligare rabatterat pris på din flygbiljett till Delhi, Paris, New York, Auckland eller andra delar av världen. Perfekt för dig som drömmer om att se världens exotiska platser, men känner att det är lite för dyrt. Vi publicerar de mest exklusiva och aktuella kampanjerbjudandena från Finnair här på Expressen rabattkoder. Behöver du tips på bra hotell under din vistelse, besök våra exklusiva Hotels.com rabattkoder och erhåll upp till halva priset på din hotellnatt.

Hur aktiverar man sin Finnair rabattkod?

  1. Surfa in på Finnairs hemsida
  2. Klicka sedan på “Erbjudanden”
  3. Du får då de billigaste flygen som finns tillgängliga för tillfället
  4. Bestäm destination, datum och om du vill resa i businessklass eller ekonomiklass
  5. Klicka därefter ”boka” och välj avgångar för din resa och eventuella tillägg
  6. Leta upp ruta för rabattkod om möjligt och klistra in din kod
  7. Totalpriset för din resa visas nu på skärmen och du kan avsluta köpet

Suveräna erbjudanden med förmånliga priser på flygresor

Finnair erbjuder otroligt förmånliga priser och erbjudanden på resor till USA, men du flyger även billigt till Tallinn, Helsingfors, Bangkok och andra spännande destinationer i Europa och Asien. Det första du bör göra för att hitta de mest prisvärda flygbiljetterna är att surfa dig vidare till Finnairs sajt och klicka på “Erbjudanden”  för att se vilka destinationer som just nu går att resa till för ett nedsatt pris.Några av destinationerna du finner där till kampanjpris är Shanghai, New York, Malaga, Chicago, Peking, Rovaniemi, Delhi, Tokyo, Singapore och många fler. För tillfället har du över 25 destinationer i ekonomiklass till nedsatta priser och lika många i businessklass. Dessa erbjudanden kan många gånger vara tidsbegränsade, men resmål kan bytas ut mot andra intressanta destinationer. Skulle du hellre åka iväg på en chartersemester? Boka då din resa med Apollo rabattkoder och spara flera hundra per person på din flygbokning.Finnair - ett högklassigt flygbolag utsett till Norra Europas bästa

Finlands största flygbolag Finnair erbjuder massvis med flygrutter och bra service. Flygbolaget är ett av de äldsta i världen och har flera år i följd utsetts till Norra Europas bästa flygbolag. Finnair är det ultimata valet om du tänkt resa till Asien då de flyger en snabb och nordlig rutt till många destinationer bland annat 15 storstäder i Asien och över 60 resmål i Europa. Du sparar tid när du flyger med Finnair och kan lägga den tiden på att njuta av din semester. Finnair erbjuder många smidiga anslutningar som bland annat i Helsingfors där alla anslutningar sker i samma terminal. Det som är utmärkande för flygbolaget är att deras ekonomiklass är bekväm att resa i med gott om benutrymme. På de interkontinentala flygningarna har du tillgång till de senaste mediala underhållningssystemen. Se till att boka din resa med Finnair rabattkod och få kanonpris på dina flygbiljetter ut i världen.
Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till