Finnlines rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Finnlines är det prisvärda rederiet med kryssningar mellan Sverige, Finland, Åland och Tyskland. Med Finnlines rabattkod sparar du 20 % på din kryssning med en boka-tidigt-rabatt. Åk till Muminvärlden i Nådendal med barnen eller ta en avstickare ner till kontinenten och gör Travemünde för en helg. Blir du dessutom medlem i Finnlines Star Club får du medlemsrabatt utöver de aktuella erbjudandena. Medlemskapet är helt gratis. Besök denna sida för fler erbjudanden och kampanjer från Finnlines.

Giltiga Finnlines rabattkoder under Februari 2024

0 aktiva rabattkoder hos Finnlines just nu.

Bästa alternativet till Finnlines baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

Rabattkod ger 500kr rabatt per person på resor till Turkiet!

Utgår om 1 dag
Visa fler liknande erbjudanden
31 Aug
50%
Senast aktiva rabattkod
Finnlines har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 Augusti. Finnlines har i snitt 2 rabattkoder per år, det är 3% av vad liknande butiker har. Senast Finnlines hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 3 Augusti och pågick under 758 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Finnlines
Under måndagar publicerar Finnlines i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Finnlines
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Finnlines.

Vanliga frågor om Finnlines rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Finnlines rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Finnlines rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Finnlines rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Finnlines.

  Om Finnlines

  Finnlines rabattkod ger dig 20 % boka-tidigt-rabatt på flera båtresor

  Finnlines är ett finskt rederi som har reguljära färjeförbindelser mellan Sverige, Finland, Tyskland och Åland. Om du är intresserad av att komma iväg för en stund utan att behöva betala dyra pengar, är Finnlines det rätta alternativet. Planerar du dessutom din resa i tid får du 20 % boka-tidigt-rabatt på flera rutter med hjälp av Finnlines rabattkod. Boka din resa senast 20 dagar innan avfärd och få rabatterat pris. Erbjudandet gäller för rutterna Malmö – Travemünde och Kapellskär – Åland – Nådendal. Erbjudandet gäller året om.

  Fartygen Nordlink, Finnpartner och Finntrader trafikerar sträckan Malmö till Travemunde med tre avgångar per dygn fram och tillbaka. Åker du mellan Kapellskär i Sverige och Nådendal i Finland, med ett stopp på Åland, kan du välja mellan fartygen Finnfellow och Finnclipper som seglar rutten året om.

  Hur använder man sin Finnlines rabattkod?

  1. Klicka på erbjudandet för att komma till kampanjen
  2. Du fyller sedan i avreseort, destination, avresedatum och antal resenärer på resan
  3. Därefter ser du ett kodfält som säger ”rabattkod”
  4. Klistra in den rabattkod du bör ha fått när du klickade på erbjudandet
  5. Nu ska du se ett nytt pris på skärmen och erhållit den rabatt som utlovats

  Fina erbjudanden på klassiska rutter och destinationer med ett av Nordens största rederier

  Finnlines styr flertalet fartyg på klassiska kryssningsrutter mellan Sverige, Finland, Åland och Tyskland. Populära resmål är Nådendal i Finland med Muminvärlden som största attraktion samt Travemünde – hamnstaden med allt du kan tänka dig för kropp och själ.

  För familjer resande med barn finns det populära resmålet Nådendal i Finland, hemort för Mumin. Kryssningen är prisvärd och avgångar går året runt. Vill du spara in mer pengar på din resa kan vi tipsa om att boka din tur och returresa samtidigt, vilket ger dig 20 % rabatt på returresan. Nådendal har inte bara muminvärlden utan också historiska sevärdheter och är en gammal pittoresk stad vackert beläget vid kusten.

  Du kan ta dig snabbt ner till kontinenten om du kryssar från Malmö till Travemünde. Välj mellan Finnlines tre fartyg som trafikerar sträckan. Nordlink är den mest exklusiva båten, ett så kallat starklass-fartyg med bar, shop, bufférestaurang, gym samt bastuavdelningar för herrar och damer med tillhörande jacuzzi ombord. Se till att spara 20 % på returresan genom att boka den samtidigt som utresan.  Bli medlem gratis med Finnlines Star Club och få medlemsrabatt

  Finnlines är kryssningsrederiet som passar även den snåles plånbok. Med billiga priser på dagliga avgångar är det svårt att hitta ett bättre budgetalternativ. Men det finns ett sätt att göra det ännu billigare: gå med i Finnlines Star Club helt gratis. Blir du medlem får du medlemsrabatt på alla passagerar-, hytt- och fordonspriser, gäller även på erbjudanden. Motta exklusiva kampanjer några gånger per år via e-post. Få förmånlig rabatt upp till 20 % på utvalda drycker, parfymer, accessoarer, konfektyr och souvenirer.  

  Du måste vara över 18 år för att bli medlem i Finnlines Star Club och medlemskortet som du får hemskickat, är helt personligt. 

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?