GlossyBox rabattkod 2020

Vårt betyg 4
Glossybox är en populär prenumeration där du får hem en exklusiv box fyllt med högkvalitativa skönhetsprodukter. Beställ din prenumeration redan idag med hjälp av en Glossybox rabattkod och erhåll fördelaktig rabatt på köpet. Du kan välja löpande eller tidsbegränsade prenumerationer där du får boxen hemskickad varje månad innehållandes 5 stycken produkter till ett värde av 500 kr. Du får testa de bästa produkterna som är speciellt utvalda av skönhetsexperter. Starta en prenumeration redan idag och du får boxen för endast 139 kr i månaden. Använd rabattkoden i samband med köpet och du kan sänka priset ytterligare.

Giltiga GlossyBox rabattkoder under Oktober 2020

Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar GlossyBox i snitt 57% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från GlossyBox.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till GlossyBox baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv rabattkod ger dig 10% rabatt vid köp över 699kr!

Utgår 28 Februari 2021
exclusive-badge
discount-badge

22% rabatt hos Lookfantastic

Utgår 3 Januari 2021
exclusive-badge
discount-badge

25% rabatt vid köp för 500kr

Utgår 13 December
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om GlossyBox rabattkod

Om GlossyBox

Glossybox rabattkod ger dig förmånlig rabatt samt fri frakt

Glossybox är det enkla och lyxiga alternativet för dig som vill testa på nya och prisvärda skönhetsprodukter. Med en Glossybox rabattkod får du 135 kr rabatt på skönhetsboxen som skickas hem till dig varje månad. Rabatten gäller på prenumeration för 6 månader och är helt fraktfritt. Produkterna som skickas ut är utvalda av skönhetsexperter och är av högsta kvalitet. När du valt en prenumeration på sajten fyller du sedan i en skönhetsprofil. Därefter plockar Glossybox ihop fem skönhetsprodukter som de anpassar efter din skönhetsprofil. Produkterna kan variera från de senaste trenderna inom hudvård eller något från den senaste teknologin inom makeup. Vad som än finns i din skönhetsbox är det noggrant utvalt efter dina skönhetspreferenser. Varje månad får du en skönhetsbox hemskickad med 5 produkter. Du kan välja att ha en löpande prenumeration utan bindningstid eller välja en tidsbestämd.


Hur använder man sig av en Glossybox rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till sajten och välj en box som passar ditt behov
  2. Du går därefter vidare genom att klicka på “prenumerera”
  3. Fyll i dina uppgifter tills du kommer till rubriken “pris”
  4. Där klickar du på “ange rabattkod” och matar in din rabattkod
  5. Klicka därefter “lös in kod” för att aktivera rabatten
  6. Nu bör ditt pris ha reducerats och du kan slutföra köpet


Flera olika prenumerationer hos Glossybox till rabatterat pris

Du kan spara upp till 369 kr beroende på vilken prenumeration du väljer att teckna. Väljer du att binda dig till 12 månader, sparar du 369 kr. Det finns dock flera alternativ att välja mellan. Välj antingen 3,6 eller 12 månaders prenumeration eller löpande prenumeration. En löpande prenumeration är utan bindningstid med en månads uppsägningstid och du betalar månadsvis. De andra prenumerationerna drar kvartalsvis. Du får din box innehållandes 5 skönhetsprodukter hemskickat varje månad helt fraktfritt. Ett annat tips på billiga skönhetsprodukter med hög kvalitet är Bangerhead rabattkoder som du finner här på vår rabattportal.

Glossybox - 5 överraskningar i en box varje månad

Välj att unna dig själv en Glossybox varje månad. Med boxar fyllda av skönhetsprodukter till ett värde ca 500 kr. Du sparar därför hundratals kronor sett till priset och kvaliteten som Glossybox erbjuder sina kunder. Skönhetsexperter väljer ut de bästa produkterna och Glossybox fyller skönhetsboxarna med noggrant utvalda produkter anpassade efter dina önskemål. En annan skönhetsbutik på nätet som har ett intressant utbud är Lyko. De erbjuder ofta fina kampanjpriser på allt du kan tänkas behöva för att ta fram din inre skönhet.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till