GlossyBox rabattkod 2024

Vårt betyg 4
På denna sida uppdaterar vi kontinuerligt med aktuella Glossybox rabattkoder och erbjudanden så att du kan spara pengar på noggrant utvalda skönhetsprodukter från Glossybox. Med deras populära prenumerationer får du hem en exklusiv box fylld med högkvalitativa skönhetsprodukter varje månad. Starta en prenumeration redan idag och få 30% rabatt på första boxen med vår exklusiva Glossybox rabattkod. 

Giltiga GlossyBox rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos GlossyBox
Under måndagar publicerar GlossyBox i snitt 46% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos GlossyBox
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från GlossyBox.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till GlossyBox baserat på sortiment.
discount-badge
lookfantastic

Få upp till 50% rabatt + 11% extra rabatt på rabatterade varor!

Utgår 29 Februari
exclusive-badge
discount-badge
Parfym.se

10% rabatt på ett HELT köp!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Cocopanda

10% rabatt på ALLT* vid köp över 699kr

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om GlossyBox

Innehållsförteckning

 • 01
  Glossybox rabattkod ger dig förmånlig rabatt samt fri frakt
 • 02
  Hur kan jag spara pengar hos Glossybox?
 • 03
  Shoppa billigare med GlossyCredits
 • 04
  Glossybox studentrabatt
 • 05
  Glossybox - 5 överraskningar i en box varje månad
 • 06
  Populära skönhetsprodukter i din Glossybox
 • 07
  Hur använder man sig av en Glossybox rabattkod?
 • 8
  Vanliga frågor om GlossyBox rabattkod
 • 01

  Glossybox rabattkod ger dig förmånlig rabatt samt fri frakt

  Glossybox är det enkla och lyxiga alternativet för dig som vill testa på nya och prisvärda skönhetsprodukter. Med vår exklusiva Glossybox rabattkod får du 30% rabatt på skönhetsboxen som skickas hem till dig varje månad. Rabatten gäller på den första boxen vid löpande prenumeration som är helt fraktfri. Varje månad får du en skönhetsbox hemskickad med 5 produkter. Produkterna som skickas ut är utvalda av skönhetsexperter och är av högsta kvalitet. Vi på Expressen Rabattkoder uppdaterar kontinuerligt med aktuella Glossybox rabattkoder och erbjudanden på denna sida. Ett tips är även att registrera dig för deras nyhetsbrev eftersom du då får exklusiva rabatter och erbjudanden direkt på mejlen.

 • Hur kan jag spara pengar hos Glossybox?
  02

  Hur kan jag spara pengar hos Glossybox?

  Det finns olika sätt att handla billigare på hos Glossybox, även om det inte finns en Glossybox rabattkod tillgänglig för tillfället. Då och då pågår kampanjer på utvalda boxar och som prenumerant får du dessutom rabatt på vilken box du än väljer, även limited edition. Väljer du en löpande prenumeration på 12 månader sparar du totalt 408 kr jämfört med om du väljer 1 månad i taget. Det finns dock flera alternativ att välja mellan. Välj antingen 3,6 eller 12 månaders prenumeration eller löpande prenumeration. En löpande prenumeration är utan bindningstid med en månads uppsägningstid och du betalar månadsvis. Som ny kund får du dessutom 20% rabatt på din första månadsbox. Håll även utkik efter flerköpskampanjer som ger rabatt vid köp av mer än en produkt. 

 • 03

  Shoppa billigare med GlossyCredits

  Som prenumerant kan du ta del av Glossyboxs förmånsprogram och samla GlossyCredits. Du får krediter genom att recensera produkter, fylla i din skönhetsprofil eller värva en vän. GlossyCredits kan sedan användas som betalning på lookfantastic.se eller till Limited Edition-produkter. Glossybox är dessutom givmilda när det kommer till andra erbjudanden och rabattkoder. De gillar att fira helt enkelt, och det kan vara allt från löning till att vintertiden börjar som ger anledning att ha en kampanj!

 • 04

  Glossybox studentrabatt

  På Glossybox får du 25% studentrabatt på din första box när du börjar prenumerera. Att få hem en Glossybox med nya produkter varje månad är vardagslyx på högsta nivå! Genom att prenumerera får du testa nya märken du kanske annars inte skulle ha råd med, och du kan hitta nya favoriter till ett billigt pris. Använd din Glossybox studentrabatt genom att logga in på ditt Mecenat-konto. Det kan även finnas tillfälliga Glossybox studentrabatter listade där.

 • Glossybox - 5 överraskningar i en box varje månad
  05

  Glossybox - 5 överraskningar i en box varje månad

  Välj att unna dig själv en Glossybox fylld av exklusiva skönhetsprodukter varje månad. Varje månad får du en skönhetsbox hemskickad med produkter utvalda efter dina personliga önskemål. Du kan välja att ha en löpande prenumeration utan bindningstid eller välja en tidsbestämd. När du valt en prenumeration på sajten fyller du i en skönhetsprofil. Därefter plockar Glossybox ihop fem skönhetsprodukter som de anpassar efter din skönhetsprofil. Produkterna kan variera från de senaste trenderna inom hudvård eller något från den senaste teknologin inom makeup. Vad som än finns i din skönhetsbox är det noggrant utvalt efter dina skönhetspreferenser. 

  En annan skönhetsbutik på nätet som har ett intressant utbud är Cocopanda. De erbjuder ofta fina kampanjpriser på allt du kan tänkas behöva för att ta fram din inre skönhet. Dessutom får du 10% rabatt på ditt köp med vår exklusiva rabattkod. 

 • 06

  Populära skönhetsprodukter i din Glossybox

  Glossybox fyller sina boxar med produkter från populära och välrenommerade märken. Med din Glossybox rabattkod får du bara det bästa i form av exempelvis hudvård, smink och parfym. Det kan gälla nya och innovativa varumärken, eller betrodda veteraner på skönhetsmarknaden. Alla produkter och varumärken är noggrant utvalda för att hålla en hög nivå på kvalitet. 

  Med en Glossybox rabattkod kan du få produkter från bland annat:

  • Zlatan Ibrahimović Parfums
  • Redken
  • L'Oréal
  • DuWop

 • 07

  Hur använder man sig av en Glossybox rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till sajten och välj en box som passar ditt behov
  2. Du går därefter vidare genom att klicka på “prenumerera”
  3. Fyll i dina uppgifter tills du kommer till rubriken “pris”
  4. Där klickar du på “ange rabattkod” och matar in din rabattkod
  5. Klicka därefter “lös in kod” för att aktivera rabatten
  6. Nu bör ditt pris ha reducerats och du kan slutföra köpet

Vanliga frågor om GlossyBox rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?