Godisboxen rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta din Godisboxen rabattkod och få rabatterat pris på ditt köp av godis online. Godisboxen.se är presentsajten där du kan beställa godisboxar till någon du tycker om och vill uppvakta. En perfekt gåva till fars dag, kompisens födelsedag eller till någon du bara vill visa din uppskattning för. Med ett brett och gott sortiment av godisboxar kan du välja godis, (eget) motiv och hälsning för att göra presenten så personlig som möjligt. Fri frakt ingår och med rabattkoden blir godisboxen betydligt billigare. Här i Sverige äter vi otroliga mängder lösgodis, så denna present lär uppskattas oavsett vem du väljer att överraska den med. Hämta din rabattkod redan idag och skicka en box fylld med godis till ett billigt pris till någon du tycker om.

Giltiga Godisboxen rabattkoder under Februari 2024

0 aktiva rabattkoder hos Godisboxen just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Godisboxen baserat på sortiment.
discount-badge
Euroflorist

10% rabatt på ALLT* vid köp över 500kr!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Upplevelse.com

Exklusiv! 5% extra rabatt på upplevelser

Utgår 30 Juni
discount-badge
Euroflorist

10% rabatt när du prenumererar på nyhetsbrevet!

Utgår 31 December 2025
Visa fler liknande erbjudanden
19 Jan
50%
Senast aktiva rabattkod
Godisboxen har sällan aktiva rabattkoder, sist var 19 Januari. Godisboxen har i snitt 2 rabattkoder per år, det är 3% av vad liknande butiker har. Senast Godisboxen hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 18 Januari och pågick under 1096 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Godisboxen
Under onsdagar publicerar Godisboxen i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Godisboxen
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Godisboxen.

Vanliga frågor om Godisboxen rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Godisboxen rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Godisboxen rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Godisboxen rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Godisboxen.

  Om Godisboxen

  Godisboxen rabattkod ger dig exklusiv rabatt på godisbeställning online

  Godisboxen är en populär sajt som erbjuder presenter i form av godisboxar. Istället för att skicka ett fång blommor eller ett presentkort kan du skicka en fin presentbox fylld med godis till någon du tycker om. Använd vår rabattkod och erhåll rabatterat pris på din beställning av godisboxen online. Välj fritt bland de olika godisboxarna i sortimentet och använd kampanjkoden på valfri box. Skicka med ett motiv och en hälsning för att göra boxen extra personlig. Det blir ännu billigare när fri frakt ingår.


  Hur hämtar och använder jag en Godisboxen rabattkod?

  1. Klicka på någon av kampanjlänkarna ovan för att ta dig vidare till erbjudandet
  2. Välj den box du önskar beställa, fyll i hälsning, välj motiv och klicka dig vidare till kassan
  3. Väl i kassan fyller du i uppgifter och klickar på fältet för rabattkod
  4. Mata in din kod och klicka “använd” för att aktivera rabatten
  5. Nu bör din rabatt dragits och ett nytt pris uppdagas på skärmen

  Tävlingar & kampanjerbjudanden på unika godisboxar

  Det händer alltid spännande saker i form av erbjudanden och tävlingar på Godisboxen.se. De lockar med jämna mellanrum med tidsbegränsade kampanjer på utvalda produkter ur sitt sortiment. Se till att hålla dig uppdaterad kring nya erbjudanden som dyker upp här på vår rabattportal. Förutom kampanjer med prissänkta boxar att skicka iväg som gåvor, finner du också tävlingar som “Veckans motiv”-tävling som är ett stående inslag på sajten. Där uppmanas kunder ladda upp sina bästa motiv eller egna illustrationer till godisboxen. Vinnare utses därefter med chans att vinna en likadan presentbox som man beställt. Vill du istället ge bort en upplevelse i present, kan vi rekommendera Greatdays rabattkod som ger dig 10% rabatt när du köper en upplevelse eller presentkort på Greatdays.se.


  Godisboxen.se - Mängder av godisboxar till låga priser samt fri frakt

  Idén bakom Godisboxen kom till efter att grundarna varit på semester och längtat efter svenskt lösviktsgodis. Det fanns inget smidigt sätt att beställa det online på, så de bestämde sig för att starta Godisboxen.se när de kom hem och sajten lanserades 2007. Sajten är nu mer en presentsajt för att skicka ett bud till någon som du vill överraska. Det är både smidigt och enkelt att beställa. Du väljer vilken box du vill ha, skriver en personlig hälsning och lägger till en motivbild. Det är ett utmärkt sätt att uppvakta familj, vänner, bekanta eller kära arbetskollegor. Godisboxen passar perfekt som alla hjärtans dag-present, till fars dag eller mors dag, födelsedagspresent - ja, listan kan göras lång. Använd din rabattkod idag och erhåll rabatterat pris på ditt köp av godis på nätet.      

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?