Hela denna sida är en annons

Godisboxen rabattkod

Aktuella Godisboxen rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

Rabatt

Giltig tills vidare


Godisboxen rabattkod ger dig rabatterat pris på valfri godisbox

Klicka dig vidare till sortimentet av godisboxar och erhåll sänkt pris på valfri godisbox via rabattkoden.

Visa villkor

Visa rabattkod

Aktiveras via länk

Visa rabattkod

Aktiveras via länk

Aktuella Godisboxen rabattkoder under Oktober 2018

 • 169 kr

  Giltig tills vidare


  Ge bort en personlig godisbox i present till någon du tycker om

  Välj bland mängder av presentboxar att ge bort till någon du tycker om. Nu från endast 169 kr.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.8 av 23 röster

Info om Godisboxen

Hämta din Godisboxen rabattkod och få rabatterat pris på ditt köp av godis online. Godisboxen.se är presentsajten där du kan beställa godisboxar till någon du tycker om och vill uppvakta. En perfekt gåva till fars dag, kompisens födelsedag eller till någon du bara vill visa din uppskattning för. Med ett brett och gott sortiment av godisboxar kan du välja godis, (eget) motiv och hälsning för att göra presenten så personlig som möjligt. Fri frakt ingår och med rabattkoden blir godisboxen betydligt billigare. Här i Sverige äter vi otroliga mängder lösgodis, så denna present lär uppskattas oavsett vem du väljer att överraska den med. Hämta din rabattkod redan idag och skicka en box fylld med godis till ett billigt pris till någon du tycker om.
Läs mer

Mer om Godisboxen

Godisboxen rabattkod ger dig exklusiv rabatt på godisbeställning online

Godisboxen är en populär sajt som erbjuder presenter i form av godisboxar. Istället för att skicka ett fång blommor eller ett presentkort kan du skicka en fin presentbox fylld med godis till någon du tycker om. Använd vår rabattkod och erhåll rabatterat pris på din beställning av godisboxen online. Välj fritt bland de olika godisboxarna i sortimentet och använd kampanjkoden på valfri box. Skicka med ett motiv och en hälsning för att göra boxen extra personlig. Det blir ännu billigare när fri frakt ingår.


Hur hämtar och använder jag en Godisboxen rabattkod?

 1. Klicka på någon av kampanjlänkarna ovan för att ta dig vidare till erbjudandet
 2. Välj den box du önskar beställa, fyll i hälsning, välj motiv och klicka dig vidare till kassan
 3. Väl i kassan fyller du i uppgifter och klickar på fältet för rabattkod
 4. Mata in din kod och klicka “använd” för att aktivera rabatten
 5. Nu bör din rabatt dragits och ett nytt pris uppdagas på skärmen

Tävlingar & kampanjerbjudanden på unika godisboxar

Det händer alltid spännande saker i form av erbjudanden och tävlingar på Godisboxen.se. De lockar med jämna mellanrum med tidsbegränsade kampanjer på utvalda produkter ur sitt sortiment. Se till att hålla dig uppdaterad kring nya erbjudanden som dyker upp här på vår rabattportal. Förutom kampanjer med prissänkta boxar att skicka iväg som gåvor, finner du också tävlingar som “Veckans motiv”-tävling som är ett stående inslag på sajten. Där uppmanas kunder ladda upp sina bästa motiv eller egna illustrationer till godisboxen. Vinnare utses därefter med chans att vinna en likadan presentbox som man beställt. Vill du istället ge bort en upplevelse i present, kan vi rekommendera Greatdays rabattkod som ger dig 10% rabatt när du köper en upplevelse eller presentkort på Greatdays.se.


Godisboxen.se - Mängder av godisboxar till låga priser samt fri frakt

Idén bakom Godisboxen kom till efter att grundarna varit på semester och längtat efter svenskt lösviktsgodis. Det fanns inget smidigt sätt att beställa det online på, så de bestämde sig för att starta Godisboxen.se när de kom hem och sajten lanserades 2007. Sajten är nu mer en presentsajt för att skicka ett bud till någon som du vill överraska. Det är både smidigt och enkelt att beställa. Du väljer vilken box du vill ha, skriver en personlig hälsning och lägger till en motivbild. Det är ett utmärkt sätt att uppvakta familj, vänner, bekanta eller kära arbetskollegor. Godisboxen passar perfekt som alla hjärtans dag-present, till fars dag eller mors dag, födelsedagspresent - ja, listan kan göras lång. Använd din rabattkod idag och erhåll rabatterat pris på ditt köp av godis på nätet.