Ur & Penn rabattkod 2024

Vårt betyg 5
Här finner du en Ur & Penn rabattkod som ger dig förmånlig rabatt på köp av mode, accessoarer och smycken hos Nordens bredaste utbud. Främst fokuserar butiken på klockor, men de har även ett imponerande sortiment av modeaccessoarer. Välj bland klockor, bijouterier och smycken till marknadens bästa priser och kvalitet. Här på Expressen Rabattkoder samlar vi de mest förmånliga Ur & Penn rabattkoderna och kampanjerna på ett ställe. Spana även in Ur & Penns outlet-sektion där du kan fynda utvalda klockor och smycken med upp till 70% rabatt. 

Giltiga Ur & Penn rabattkoder under Maj 2024

Flest nya rabattkoder hos Ur & Penn
Under söndagar publicerar Ur & Penn i snitt 38% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Ur & Penn
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Ur & Penn.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Ur & Penn baserat på sortiment.
discount-badge
Euroflorist

10% rabatt på ALLT* vid köp över 500kr!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Upplevelse.com

Exklusiv! 5% extra rabatt på upplevelser

Utgår 30 Juni
discount-badge
Euroflorist

10% rabatt när du prenumererar på nyhetsbrevet!

Utgår 31 December 2025
Visa fler liknande erbjudanden

Om Ur & Penn

Innehållsförteckning

 • 01
  Handla billigare med en Ur & Penn rabattkod
 • 02
  Ur & Penn - Storsäljare inom klock- och smyckesindustrin
 • 03
  Give Time; välgörenhetsprojektet hos Ur & Penn
 • 04
  Leverans och frakt Ur & Penn
 • 05
  Fynda klockor, smycken och accessoarer med Ur & Penn rabattkod
 • 06
  Handla armbandsur hos Ur & Penn
 • 7
  Vanliga frågor om Ur & Penn rabattkod
 • 01

  Handla billigare med en Ur & Penn rabattkod

  Ibland kan du ha turen att få en Ur & Penn rabattkod som ger dig extra förmånliga priser. Ur & Penn har även regelbundna kampanjer där du kan fynda på rea. Ur & Penn har då och då kampanjer på sin hemsida, med många bra priser på sina produkter. Har du dessutom en Ur & Penn rabattkod kan du göra en riktigt bra affär. Skulle du vilja ha fler rabatter och erbjudanden kan du bli medlem i deras kundklubb "My Ur & Penn". Då får du kampanjer skickade till dig antingen via sms eller mejl. 

 • 02

  Ur & Penn - Storsäljare inom klock- och smyckesindustrin

  År 1943 grundades företaget Ur & Penn som idag är en storsäljare inom klock- och smyckesindustrin i Sverige. Det finns över 100 fysiska affärer runt om i Skandinavien men de har även en onlinebutik med ett stort sortiment av produkter. De säljer inte enbart smycken och klockor, de säljer även accessoarer som hårsnoddar, diadem, handväskor och nyckelringar. Ur & Penn strävar efter att vara en utav de största inom försäljningar av accessoarer också, inte bara smycken.

 • 03

  Give Time; välgörenhetsprojektet hos Ur & Penn

  Ur & Penn arbetar ofta med socialt arbete och att ge tillbaka till människor runt om i världen genom deras välgörenhet "Give Time", som betyder ge tid. Give Time-projektet innebär att 1 procent av dina köp som medlem i deras kundklubb går till deras projekt runt om i världen, bland annat ett hungerprojekt i Ghana. Det betyder att om du gillar att till exempel handla under en Ur & Penn kampanj eller vid andra tillfällen, är det värt det att bli medlem för då bidrar du till deras välgörenhetsprojekt vid varje inköp. Det kostar ingenting att vara medlem och du får ta del av bra erbjudanden.

 • 04

  Leverans och frakt Ur & Penn

  Om du beställer för mer än 499 kronor får du fri frakt, annars har de en fraktavgift på antingen 29 kronor eller 49 kronor beroende på hur snabbt du vill ha din order. Det är fri frakt om du hämtar din order i en fysisk butik.

 • 05

  Fynda klockor, smycken och accessoarer med Ur & Penn rabattkod

  Om du är på jakt efter ett nytt halsband till dig själv eller vill köpa ett vackert armbandsur till din käresta har du hittat rätt. Ur & Penn är en av Sveriges, till och med Skandinaviens, största smyckeskedjor och de har många affärer runt om i landet. Ibland kan du hitta en Ur & Penn rabattkod som kan ge dig ett ännu bättre pris på ditt köp. Det finns även många varor till reapris, både i de fysiska affärerna och i nätbutiken. De har även ett stort utbud av ringar, både i silver, guld och stål. Du kan hitta vackra förlovningsringar som även går att få graverade om så önskas.

  Hos Ur & Penn kan du handla:

  • Klockor
  • Halsband
  • Ringar
  • Håraccessoarer
  • Armband

 • 06

  Handla armbandsur hos Ur & Penn

  Det bästa med Ur & Penn är att du kan hitta en klocka för alla tillfällen. Det finns färgglada klockor till ett barns födelsedagskalas, vackra armbandsur till ett bröllop eller fina klockor som kan ges bort i studentpresent. Det bästa med detta företag är att de även har ett stort utbud för män med märken såsom Regal, Casio, Citizen och Champion i både ljusa och mörka färger. En annan fördel är att du kan gravera in ett litet meddelande eller en text som minne. Ett tips är att passa på att köpa en framtida present under en Ur & Penn rea för att spara in lite pengar.

Vanliga frågor om Ur & Penn rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?