Interflora rabattkod April 2020

Vårt betyg 4
Hämta Interflora rabattkod redan idag för att erhålla 12% rabatt på valfritt köp av blommor och buketter. Välj bland tulpaner, rosor, krukväxter, buketter, solitärer, företagsblommor, choklad och mycket mer. Skicka ett blommogram till någon du tycker om på födelsedagen eller visa vördnad genom att sända kondoleansblommor till någon som behöver det. Interflora ger dig ett lågt pris på blommor av högsta kvalitet. Passa även på att bli medlem i kundklubben Flower Club och få 5% rabatt på varje köp du gör i floristbutiken. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi de senaste och mest aktuella kampanjerna hos Interflora.se.
Flest nya rabattkoder
Under onsdagar publicerar Interflora i snitt 42% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Interflora.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Interflora baserat på sortiment.
discount-badge

12% rabatt på din beställning!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Expressen12
Användes för 43 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

5% rabatt med exklusiv kod!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
GREATEXPRESS
438 har klickat på kampanjen
discount-badge

21DIAMONDS rabattkod - 10% rabatt vid köp för minst 5000 kronor

Utgår 19 April
Visa rabattkod
Ges via länk
80 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Interflora

Innehållsförteckning

 • 01
  Spara pengar med en Interflora rabattkod
 • 02
  Håll utkik efter Interflora rabattkoder och erbjudanden
 • 03
  Blomsterhandlaren Interflora
 • 04
  Leverans och frakt Interflora
 • 05
  Hitta en gåva för alla tillfällen hos Interflora
 • 06
  Hitta inspiration från Interflora på Instagram
 • 07
  Köp Krya på dig-blommor hos Interflora
 • 8

  Vanliga frågor

 • 01

  Spara pengar med en Interflora rabattkod

  Att ge bort blommor har länge varit ett traditionellt sätt att visa uppskattning, vördnad, beundran men framförallt kärlek till någon man rår om. Med en aktiv Interflora rabattkod, som du finner här på Expressen rabattkoder, får du rabatterat pris på ditt köp av valfria blommor och buketter. Ibland kan det vara svårt att hinna med att köpa blommor, slå in dem och ge bort dem till den de är ämnad för. Där kommer Interflora in och hjälper till. De har ett brett sortiment av blommor och buketter för alla tillfällen som de levererar vart än du önskar. Överraska någon på födelsedagen, studenten eller visa vördnad genom att skicka ett fång blommor till begravningen eller till någon som verkligen behöver det. Glöm inte att använda din Interflora rabattkod i samband med ditt köp för att erhålla förmånlig rabatt.

 • 02

  Håll utkik efter Interflora rabattkoder och erbjudanden

  Om det inte skulle finnas en aktuell Interflora rabattkod tillgänglig för tillfället så kan du istället ta del av de senaste nyheterna och kampanjerna genom att prenumerera på Interfloras nyhetsbrev. Dessutom kan du gå med i deras kundklubb, vilken är helt gratis. Med medlemskapet kan du samla poäng. Du får 1 poäng per krona och när du har handlat för 1 000 kronor får du en bonus på 25 kronor. Dessutom får du ta del av speciella erbjudanden som skickas antingen via sms eller till din mejladress. En annan bra sak med medlemskapet är att du kan få påminnelser inför viktiga datum, till exempel din bröllopsdag.

 • 03

  Blomsterhandlaren Interflora

  Interflora grundades av sex stycken blomsterhandlare och har funnits i Sverige i en väldans många år, nämligen sedan 1923. Idag finns det ombud runt om i Sverige men också internationellt. Framförallt kan du idag beställa blombud, ibland med hjälp av en Interflora rabattkod, genom deras hemsida. Det är just kärleken till blommor och den härliga känslan du får av att ge bort något vackert som driver många kunder till Interflora idag. Samtidigt är det många som vill förgylla sin vardag med doften och det vackra intrycket av att ha färska blommor i hemmet. Du kan se deras utbud av blommor på hemsidan.

 • 04

  Leverans och frakt Interflora

  Du kan välja att få din order skickad hem till dig, till en annan adress eller till en Interflorabutik för upphämtning. Det är gratis vid upphämtning i butik, annars kostar frakten 99 kronor.

 • 05

  Hitta en gåva för alla tillfällen hos Interflora

  Interflora har inte endast blomsterarrangemang och blombuketter i sitt utbud. Du kan även lägga till andra produkter, till exempel krukor och vaser eller söta små prydnadskaktusar. Som om inte det vore nog kan du även beställa andra presenter, såsom en te-kollektion eller en ask med lyxchoklad. Du kan även köpa ett färdigt paket med till exempel en bukett tulpaner och en chokladask eller en bukett blommor med geléhallon eller en nalle. Det innebär att du kan överraska med en fin gåva till en vän närsomhelst. Har du tur kan du även använda en Interflora rabattkod för att få ditt köp till ett billigare pris.

  Hos Interflora kan du bland annat köpa:

  • Färdiga blomsterpaket med present
  • Blombuketter
  • Krukväxter
  • Dekorationskransar

 • 06

  Hitta inspiration från Interflora på Instagram

  Om du gillar blommor och sprakande färger måste du gå in på Interfloras Instagramsida. Deras bilder följer årstidernas färger och i december lades det upp många vackra arrangemang med vita rosor eller röda julstjärnor. Nu i början på året kan du se tulpaner i många olika nyanser men framförallt i ljusrosa, vitt och lila. I februari, kärlekens månad, lades det upp mycket röda rosor och vackra buketter inför Alla Hjärtans Dag. Oftast finns det även en Interflora kampanj tillgänglig där du kan få ta del av bra erbjudanden på olika blomsterarrangemang eller buketter. Kika in på deras hemsida för att se vad som pågår just nu.

 • 07

  Köp Krya på dig-blommor hos Interflora

  Hos Interflora kan du köpa blommor till alla möjliga högtider, speciella dagar eller bara under vanliga dagar på året. Kanske har du en vän som ligger sjuk eller som behöver piggas upp lite grann. Har du tur kanske detta hamnar mitt i en Interflora rea, då kan du få lite billigare blommor. Det finns inget bättre än att få ett uppiggande blommogram med färgsprakande blommor i regnbågens alla färger. För att ge det där lilla extra kan du även lägga till en ask choklad eller en nalle som skickas med blommorna. Håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder efter aktuella Interflora rabattkoder så att du inte går miste om en bra deal. 

Vanliga frågor

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till