Hela denna sida är en annons

Interflora rabattkod

Aktuella Interflora rabattkoder & erbjudanden för September 2018

Besök hemsidan

Aktuella Interflora rabattkoder under September 2018

Betyg 3.7 av 18 röster

Info om Interflora

Hämta Interflora rabattkod redan idag för att erhålla minst 10% rabatt på valfritt köp av blommor och buketter. Välj bland tulpaner, rosor, krukväxter, buketter, solitärer, företagsblommor, choklad och mycket mer. Skicka ett blommogram till någon du tycker om på födelsedagen eller visa vördnad genom att sända kondoleansblommor till någon som behöver det. Interflora ger dig ett lågt pris på blommor av högsta kvalitet. Passa även på att bli medlem i kundklubben Flower Club och få 5% rabatt på varje köp du gör i floristbutiken. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi de senaste och mest aktuella kampanjerna hos Interflora.se.
Läs mer

Mer om Interflora

Interflora rabattkod ger dig exklusiv rabatt på köp av valfria blommor

Att ge bort blommor har länge varit ett tradionellt sätt att visa uppskattning, vördnad, beundran men framförallt kärlek till någon man rår om. Ibland kan det vara svårt att hinna med att köpa blommor, slå in dem och ge bort dem till den de är ämnad för. Där kommer Interflora in och hjälper till. De har ett brett sortiment av blommor och buketter för alla tillfällen som de levererar vart än du önskar. Med en aktiv Interflora rabattkod som du finner här på Expressen rabattkoder, får du rabatterat pris på ditt köp av valfria blommor och buketter. Överraska någon på födelsedagen, studenten eller visa vördnad genom att skicka ett fång blommor till begravningen eller till någon som verkligen behöver det. Glöm inte att använda rabattkoden i samband med ditt köp för att erhålla förmånlig rabatt.Hur du använder en Interflora rabattkod!

  1. Du klickar på länken här ovan för att se rabattkoden
  2. Ett nytt fönster öppnas och tar dig till Interflora.se
  3. Väl framme i butiken väljer du de blommor du önskar beställa och placerar dem i varukorgen
  4. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan
  5. I kassan finner du till höger ett fält för rabattkoder där du anger den kod du fick av oss
  6. Klicka därefter “Validera” för att aktivera rabatten innan du slutför ditt köp


Gå med i Flower Club och få förmånlig rabatt på köp av blommor

Få ut det mesta av dina köp hos Interflora. Ett första steg kan vara att bli medlem i deras kundklubb – Flower Club. Du får flera förmåner när du går med som till exempel:

  • 5 % rabatt på interflora.se. Rabatten dras automatiskt när du är inloggad på ditt konto på sidan.
  • Erbjudanden, nyheter, tävlingar och inspiration. Genom nyhetsbrevet erhåller du unika erbjudanden och inspiration.
  • Påminnelsetjänst för dina utvalda högtidsdagar. Markera din familjs födelsedagar och andra högtidsdagar och få en påminnelse i tid så du hinner skicka blommor till dina nära och kära.
  • Kostnadsfritt medlemskap och ingen bindningstid.

Se till att köpa blommor med leverans redan idag och få fördelaktig rabatt på ditt köp med hjälp av medlemsbonusen.

Interflora - blommor & buketter för alla tillfällen och högtidsdagar

Interflora är ett av Sveriges ledande floristföretag. Sedan 1923 då företaget grundades, har dem försett sina kunder med blomsterarrangemang av högsta klass. Nätbutiken har ett brett utbud av blommor och buketter för alla tillfällen och högtidsdagar. Välj blommor som passar som en överraskning till födelsedagen, studenten eller visa vördnad genom att skicka kondoleansblommor eller begravningsblommor. I sortimentet hittar du tulpaner, buketter, rosor, krukväxter, solitärer, företagsblommor, choklad, färdiga paket, presentkort och mycket mera. Ge bort ett blombud till någon du tycker om eller unna dig själv blommor till hemmet. Interflora ger dig alltid högsta kvalitet till ett rimligt pris. Med Interflora rabattkod får du nu också rabatterat pris på din blomsterleverans. Vill du addera ett fint smycke att ge bort med dina blommor, spana då in Hedbergs Guld rabattkod som ger dig 5% rabatt på smycken.