HelloFresh rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Genom att beställa matkassar från HelloFresh sparar du både tid och pengar. Med en HelloFresh rabattkod blir det dessutom ännu billigare. Att kunna äta nyttigare och samtidigt spara pengar är något de flesta av oss är intresserade av, därför har vi samlat alla HelloFresh rabattkoder här. Kolla vilka erbjudanden som passar dig innan du börjar prenumerera. Hos HelloFresh är flexibiliteten stor så att du ska få mat och recept som passar just ditt hushåll. Kolla alltid här på Expressen Rabattkoder innan du handlar online så får du alla de senaste HelloFresh rabattkoderna och bäst pris.

Giltiga HelloFresh rabattkoder under April 2024

Flest nya rabattkoder hos HelloFresh
Under måndagar publicerar HelloFresh i snitt 30% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos HelloFresh
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från HelloFresh.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till HelloFresh baserat på sortiment.
discount-badge
Picsmart

Exklusiv! 150kr rabattkod vid köp över 1000kr

Utgår 30 April
discount-badge
Hemköp

200kr rabatt som ny kund!

Utgår 31 December
discount-badge
Middagsfrid

30% på dina två första kassar & 20% på tredje och fjärde kassen!

Utgår 30 April
Visa fler liknande erbjudanden

Om HelloFresh

Innehållsförteckning

 • 01
  Billigare middag med en HelloFresh rabattkod
 • 02
  Aktivera ditt välkomsterbjudande med din mailadress
 • 03
  Få färska ingredienser av högsta kvalitet med en HelloFresh rabattkod
 • 04
  HelloFresh studentrabatt
 • 05
  Så här använder du en HelloFresh rabattkod
 • 6
  Vanliga frågor om HelloFresh rabattkod
 • 01

  Billigare middag med en HelloFresh rabattkod

  Genom att använda en HelloFresh rabattkod får du billigare mat, direkt hem till dörren. I en stressig vardag kan det vara skönt att veta precis vad man ska laga för mat varje dag, och framförallt att veta att man alltid har alla råvaror hemma! Med en HelloFresh rabattkod sparar du med andra ord inte bara pengar på själva matkassen, du sparar även tid och pengar då du inte måste gå till affären och köpa kompletterande råvaror flera gånger i veckan. Med din HelloFresh rabattkod får du en matkasse som innehåller säsongens råvaror. Du väljer själv bland recepten så att du verkligen får mat som uppskattas i ditt hushåll. 

  Billiga matvaror online hittar du även hos Matsmart och Hemköp så kolla även in dessa nätbutiker om du har tänkt lägga en matbeställning. 

 • 02

  Aktivera ditt välkomsterbjudande med din mailadress

  Om du är ny kund hos HelloFresh kan du få ett välkomsterbjudande genom att fylla i din mailadress. Erbjudandet är exklusivt för alla som börjar prenumerera på en HelloFresh matkasse.

 • 03

  Få färska ingredienser av högsta kvalitet med en HelloFresh rabattkod

  Hos HelloFresh finns det fyra olika matkassar att välja mellan:

  • klassiskt
  • familjevänligt
  • vegetariskt
  • snabbt & enkelt

  Gemensamt för alla kassar är att de är fyllda med naturliga och hälsosamma råvaror. Med en HelloFresh rabattkod blir priset per portion ännu billigare. Du väljer själv från receptbanken vad du vill laga under veckan. Alla recept är enkla att följa.

 • 04

  HelloFresh studentrabatt

  Alla med Mecenatkort får studentrabatt hos HelloFresh. Du måste logga in på Mecenat för att kunna ta del av erbjudandet. Som student är det extra viktigt att du äter bra mat så att du orkar med studierna. HelloFresh studentrabatt ger dig 35 % rabatt på din första matkasse, och efter det får du 10 % i rabatt i sex månader. Om du bor i studentkorridor eller delar lägenhet kan ni gå ihop och vara flera som delar på en kasse. På så sätt sjunker priset per portion. Låt en person ansvara för middagen en dag i veckan, eller gör matlagningen till en rolig stund tillsammans!

 • 05

  Så här använder du en HelloFresh rabattkod

  1. Kolla här på Expressen Rabattkoder vilka aktiva HelloFresh rabattkoder som finns tillgängliga. Välj det erbjudandet som passar dig bäst.
  2. Klicka på erbjudandet och kopiera din HelloFresh rabattkod.
  3. När du har gjort dina val för den matkasse du vill börja prenumerera på hos HelloFresh fyller du i rabattkoden i det angivna fältet.
  4. Slutför köpet och invänta leveransen med läckra råvaror!

Vanliga frågor om HelloFresh rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?