Hemköp rabattkod 2021

Vårt betyg 4
Hämta din Hemköp rabattkod och spara hundratals kronor på ditt köp av matkasse på nätet. Just nu får 200 kr rabatt på din beställning som ny kund. Välj bland olika kassar som vardagskassen, barnkassen, vegetariska kassen samt laktosfria kassen. Sortimentet består av vardagens basvaror med stort fokus på färskvaror, ett omfattande utbud av färdigmat samt det där lilla extra som du hittar i delikatessdisken - allt till marknadsmässigt låga priser. Passa även på att bli bonuskund hos Hemköp och få bonus på allt du köper i matbutiken både på nätet och i vanlig butik. Nya fräscha erbjudanden dyker upp varje vecka. Se till att använda din Hemköp rabattkod i samband med ditt köp för att pressa priserna ytterligare när du handlar mat online. Här på vår rabattportal får du de senaste och mest aktuella rabattkoderna och kampanjerbjudandena från Hemköp.

Giltiga Hemköp rabattkoder under Oktober 2021

Flest nya rabattkoder hos Hemköp
Under torsdagar publicerar Hemköp i snitt 17% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Hemköp
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Hemköp.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Hemköp baserat på sortiment.
discount-badge

Spara upp till 925kr på dina 4 första matkassar!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

30% rabatt på matkassar hos HelloFresh!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

20% rabatt på dina fyra första leveranser

Utgår 30 Juni 2022
Visa fler liknande erbjudanden

Om Hemköp

Innehållsförteckning

 • 01
  Hemköp rabattkod ger 200 kr rabatt på din beställning
 • 02
  Klubb Hemköp – för dig som gillar extrapris och kampanjer
 • 03
  Hemköp studentrabatt
 • 04
  Flera varierande matkassar för olika familjer med skilda behov
 • 05
  Hemköp rabattkoder ger dig jordens godaste mat
 • 06
  Med en Hemköp rabattkod köper du bra råvaror från pålitliga varumärken
 • 07
  Så använder du en Hemköp rabattkod
 • 8
  Vanliga frågor om Hemköp rabattkod
 • 01

  Hemköp rabattkod ger 200 kr rabatt på din beställning

  Hemköp är en av Sveriges vanligaste matvarubutiker med ledorden hållbar matglädje. När du använder en Hemköp rabattkod får du bra mat och andra dagligvaror till ett bättre pris. Det lyckas de ganska bra med då du nu med en Hemköp rabattkod kan spara flera hundra kronor på dina köp av matkasse online. Fyll din egen Hemköp matkasse och välj om du vill få den levererad vid dörren eller om du vill hämta den i butiken. Börja alltid med att kolla här på Expressen Rabattkoder så att du kan fynda. Här hittar du Hemköp rabattkoder som gäller utvalda varor – kanske hittar du något nytt och intressant att prova? Det finns även Hemköp rabattkoder som ger dig rabatt på hela köpet eller inom utvalda produktkategorier. Inför helger som jul och påsk kan du hitta reor hos Hemköp på traditionell mat, i övrigt så är det just erbjudanden om hållbar konsumtion som står i fokus hos Hemköp. Vår lista med Hemköp rabattkoder är alltid uppdaterad så att du alltid kan shoppa smart online. För fler bra rabatterbjudanden på matkassar spana in vår mat.se rabattkod som ger 200kr rabatt för alla nya kunder.


 • 02

  Klubb Hemköp – för dig som gillar extrapris och kampanjer

  Att bli medlem i Klubb Hemköp är gratis, och det ger dig massor av förmåner och extrapriser. Till att börja med får du poäng på alla dina köp, och när du kommit upp i 2 500 poäng omvandlas de till en Hemköp rabattkod att använda vid köp i butiken. Det finns flera saker du kan göra för att tjäna extra poäng, som att välja digitala kvitton, tacka ja till nyhetsbrevet och köpa färsk frukt och grönsaker. Varje vecka hittar du utvalda erbjudanden i butiken, som tillsammans med en Hemköp rabattkod blir extra förmånliga.

 • 03

  Hemköp studentrabatt

  Om du har Studentkortet så får du en Hemköp studentrabatt. Den ger dig rabatt på ditt första köp i butiken så att du kan testa om du gillar upplägget. Det finns egentligen ingenting att ogilla, vilken student vill inte ha bra mat direkt hem till köket? Du kan lägga mer tid på tentaplugget och mindre på att ta dig till affären. När du använder din Hemköp studentrabatt online slipper du dessutom kostsamma impulsköp och kan göra en veckoplan så att du alltid vet vad du ska laga till middag. Ett ekonomitips är att laga mer mat än vad du äter så att du kan frysa in matlådor att ha som lunchlåda eller dagar då du inte hinner laga mat.

 • 04

  Flera varierande matkassar för olika familjer med skilda behov

  Alla familjer har olika behov beroende på hur barn man har, vilka matpreferenser man har, allergier och så vidare. Därför har Hemköp ett varierande utbud av matkassar för att kunna tillmötesgå alla personers behov. Just nu kan du till och med få flera matkassar för under 300 kronor - svårslaget. De vanligaste matkassarna är:

  • Vardagskassen: Fyra middagar för fyra personer med traditionella rätter varvat med lite mer innovativa sådana
  • Barnkassen: Fyra middagar för fyra personer som passar familjer med lite yngre barn
  • Vegetariska kassen: Tre middagar fyra personer som passar er som vill äta lite mer grönsaker och läckra rätter
  Utöver det kan du även köpa laktosfria matkassen om ni har någon känslig för eller allergisk mot laktos i familjen. Skulle det vara så att utbudet av matkassar mot förmodan inte tillfredsställer dig, så kan du välja att plocka ihop dina egna råvaror efter samma devis. 


 • 05

  Hemköp rabattkoder ger dig jordens godaste mat

  En av Hemköps kampanjer är Jordens godaste mat. Det är växtbaserad mat som är riktigt god, även för inbitna köttälskare finns det recept som kan bli nya favoriter. När du använder en Hemköp rabattkod till vegomat gör du med andra ord inte bara din plånbok en tjänst, utan även planeten. Genom Hemköps utbud är det enkelt att hitta ny matinspiration, både genom recepten och i kategorin nyheter. Perfekt för alla oss som lider av noll inspiration i köket och vill använda vår Hemköp rabattkod till någonting riktigt gott. Om du helst plockar ihop din egen Hemköp matkasse så är det enkelt att få ihop allt du behöver. Du går bara igenom de olika kategorierna och lägger det i varukorgen.

  Med din Hemköp rabattkod kan du köpa varor inom kategorier som:

  • Mejeri, ost & ägg
  • Frukt & grönt
  • Fisk & skaldjur
  • Bröd & kakor
  • Skafferi
  • Kött & fågel

 • 06

  Med en Hemköp rabattkod köper du bra råvaror från pålitliga varumärken

  Du kan tyvärr inte sortera hela sortimentet hos Hemköp utifrån vilket varumärke du föredrar, utan du måste först välja en produktkategori. I varje produktkategori kan du dessutom filtrera utbudet utifrån kriterier som glutenfritt, ekologiskt eller erbjudanden. Använd din Hemköp rabattkod till svenska klassiska märken, eller testa något nytt från frysdisken eller på asiatiska hyllan.

  Med din Hemköp rabattkod kan du bland annat köpa mat och dryck från märken som:

  • Arvid Nordquist
  • Anamma
  • Arla
  • Scan
  • Santa Maria
  • Pågen

 • 07

  Så använder du en Hemköp rabattkod

  1. Börja med att gå igenom listan med Hemköp rabattkoder här på Expressen rabattkoder.
  2. Vanligtvis kan du bara använda en rabattkod per köp, så välj den Hemköp rabattkod som passar in på det du ska handla idag.
  3. Klicka på rabattkoden och kopiera koden så att du har den redo när du har shoppat klart på Hemköps hemsida.
  4. Innan du slutför köpet i kassan anger du rabattkoden så att rabatten dras.
  5. Invänta din Hemköp matkasse, och lycka till i köket önskar vi på Expressen Rabattkoder!

Vanliga frågor om Hemköp rabattkod

Filippa Månlilja
Marknadsassistent
Filippa ser till att alla rabattkoder och erbjudanden som finns tillgängliga på Expressen Rabattkoder är aktuella. Hon uppdaterar butikerna dagligen och letar alltid efter en bra deal. Filippa har studerat marknadskommunikation vid Stockholms Universitet och har ett stort intresse för marknadsföring.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?