Hertz rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hertz är Sveriges största hyrbilsleverantör som erbjuder hyrbilar på drygt 125 orter i vårt avlånga land. Med en Hertz rabattkod kan du erhålla upp till hela 20% rabatt på din hyrbilsbokning. Du kan via Hertz.se enkelt och smidigt boka din hyrbil för affärsresan eller semestern. Välj bland vanliga personbilar, skåpbilar, minibussar, pickups eller lätta lastbilar. Du hittar ett fordon som passar ditt behov bland deras imponerande vagnpark med över 10 000 fordon med marknades bästa miljöprestanda. Hertz har flera år i rad vunnit utmärkelsen som Sveriges starkaste hyrbilsvarumärke. Passa på att hyra en bil hos Hertz du med me en av våra rabattkoder som du finner här på Expressen rabattkoder.

Giltiga Hertz rabattkoder under Februari 2024

31 Jan
15%
Senast aktiva rabattkod
Hertz har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 Januari. Hertz har i snitt 5 rabattkoder per år, det är 9% av vad liknande butiker har. Senast Hertz hade en rabattkod gav den 15% rabatt och fungerade från den 24 Januari och pågick under 1468 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Hertz
Under tisdagar publicerar Hertz i snitt 21% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Hertz
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Hertz.

0 aktiva rabattkoder hos Hertz just nu.

Bästa alternativet till Hertz baserat på sortiment.
discount-badge
Däckonline

50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
discount-badge
Däckonline

5% rabatt för nya kunder med Däckonline rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge
Evify

Bjud in en vän! Ge 500kr - Få 500kr tillbaka

Utgår 31 Januari 2026
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Hertz rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Hertz rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Hertz rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Hertz rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Hertz.

  Om Hertz

  Hertz rabattkod - Upp till 20% rabatt på din hyrbilsbokning online

  Med våra Hertz rabattkoder kan du spara upp till 20% på din hyrbilsbokning online. Här på Expressen rabattkoder samlar vi alla aktuella Hertz kampanjer och rabattkoder där du har möjligheten att erhålla upp till 20% rabatt. Oavsett om du reser i jobbet eller är iväg på en semesterresa underlättar det att ha en hyrbil till hands. Du har dessutom möjligheten att kombinera Hertz rabattkod med tillfälliga kampanjerbjudanden som ofta marknadsförs på hyrbilsleverantörens hemsida. Skulle du inte hitta det du söker hos Hertz, kan vi istället tipsa om Holiday Autos rabattkoder där du kan hyra bil för endast 130 kr per dag i Norden.


  Hur aktiverar man sin Hertz rabattkod?

  Börja med att surfa in på Hertz via någon av våra kampanjlänkar. Därefter:


  1. Sök på en bil till vänster på startsidan. Du väljer stad och datum för upphämtning och avlämning av hyrbilen.
  2. Sedan väljer du vilken typ av hyrbil du önskar köra
  3. Under föregående alternativ finner du en ruta du klickar i för rabattkod/värdekupong
  4. Mata in din kod och klicka på sedan på boka för att erhålla rabatten på din hyrbilsbokning


  Skapa ett medlemskonto och få fördelaktig rabatt och förmåner

  Är du en person som ofta kör hyrbilar på semestern eller i jobbet. Då kan det vara en bra idé att bli en Gold Plus Rewards-medlem hos Hertz. Förutom rabatterat pris på dina hyrbilsbokningar under kampanjperioder, erhåller du dessutom en hel del andra förmåner såsom en kostnadsfri bilbarnstol och en kostnadsfri extraförare. Du kan som medlem även använda dina sparade Gold Plus Rewards-poäng på dina hyrbilsbokningar. Att skapa en guldprofil är kostnadsfritt och du behöver bara ange dina personuppgifter och kreditkortsuppgifter för att erhålla ditt medlemsnummer. Sedan är det bara att boka din hyrbil via något av kampanjerbjudandena. Glöm inte att använda någon av våra rabattkoder som du finner här på Expressen rabattkoder.


  Hertz - Belönad hyrbilsleverantör som är störst i Sverige

  Sedan 1960 har Hertz växt till att bli Sveriges största hyrbilsleverantör. De senaste åren har de i snitt öppnat ett uthyrningskontor i månaden. Med ledorden säkerhet, miljö och kvalitet har Hertz positionerat sig på förstaplatsen i hyrbilsbranschen. I dagsläget finns det ca 200 kontor på mer än 125 orter i landet. Företaget har en bred vagnpark med mer än 10 000 fordon att tillgå. Hertz är ett av de starkaste varumärkena och har flera år i följd prisats som det mest framstående hyrbilsföretaget i Sverige.  

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?