HM rabattkod 2021

Betyg av 5 röster
HM är ett av världens största modevaruhus i både fysiska butiker och på nätet. I deras webbutik finns ett enormt utbud av mode för hela familjen till väldigt förmånliga priser. Med HM rabattkod får du rabatt på på hela din beställning. Köp kläder, skor och accessoarer samt heminredning och en del skönhetsartiklar till låga priser. Välj bland allt från basplagg till de senaste trenderna för hela familjen. Komplettera din outfit från med skor, accessoarer, kosmetika och inredningsartiklar.

Giltiga HM rabattkoder under Februari 2021

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till HM baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt på ditt köp!

Utgår 28 Februari
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt på ditt köp!

Utgår 28 Februari
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ALLT med exklusiv kod!

Utgår 30 April
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos HM
Under onsdagar publicerar HM i snitt 21% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos HM
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från HM.

Om HM

Innehållsförteckning

 • 01
  HM har mode & kvalitet till bästa pris
 • 02
  Hur använder jag en HM rabattkod?
 • 03
  Rea hos HM
 • 4
  Vanliga frågor om HM rabattkod
 • 01

  HM har mode & kvalitet till bästa pris

  1947 grundade Erling Persson dambutiken Hennes med den första butiken i Västerås. 1968 börjar även herr- och barnkläder börjar säljas och namnet ändras till Hennes & Mauritz. 1974 noteras H&M på Stockholmsbörsen och klädkedjan börjar därifrån att växa kraftigt och stadigt. Affärsidén är att sälja kvalitativt och trendigt mode till låga priser för allmänheten. På designavdelningen arbetar 160 designers och 100 mönster-konstruktörer, samt designassistenter och mönsterformgivare som jobbar för att ständigt ta fram nya kollektioner med inspirerande mode till oslagbara priser. HM har över 104 000 medarbetare och 3 000 butiker i 53 länder runt om i hela världen.

 • Hur använder jag en HM rabattkod?
  02

  Hur använder jag en HM rabattkod?

  1. Lägg valfria kläder i shoppingbagen

  2. Gå till shoppingbagen och se över dina varor

  3. Logga in/Registrera dig som kund

  4. Fortsätt till kassan

  5. Ange din kod & tryck på "OK"

 • Rea hos HM
  03

  Rea hos HM

  I HM rea kan du fynda utvalda modeprodukter till halva priset för hela familjen. Välj bland allt från jackor, västar, klänningar, kavajer & kostymer till badkläder, mammakläder, underkläder, skor och barnkläder till alla åldrar. Du finner något för alla i reasektionen på HM. Spara upp till 50% när du handlar ur deras sale eller tar del av aktuella erbjudanden på utvalda plagg. Köp praktiska baskläder som alla garderober måste ha eller trendiga klädesplagg till jobbet eller festen och spara en slant i outleten eller via exklusiva kampanjer.

  För fler erbjudanden och rabatter på stilsäkert mode spana även in Nelly rabattkoder och Asos rabattkoder. Bland våra Lindex rabattkoder finner du även mängder av bra kampanjer och rabatter på mode för både dam och barn. 


Vanliga frågor om HM rabattkod

Filip Svensson
SEO-skribent
Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till