IKEA rabattkod 2021

Betyg av 5 röster
Hämta din IKEA rabattkod och erhåll rabatterat pris på ditt köp i butiken. Möbeljätten och Ingvar Kamprads IKEA behöver ingen större presentation, då de är “household” med hela världen. Företagets vision är “att skapa en bättre vardag för de många människorna” och affärsidén går ut på att erbjuda ett brett sortiment inom heminredning till så låga priser som möjligt så alla har råd att handla i butiken. Använd IKEA rabattkod och erhåll sänkt pris på allt för inredning av hemmet och mer därtill som möbler, utemöbler, förvaring, sängar, kök, badrum, belysning, textil, mattor, dekoration med mera. För de senaste och mest förmånliga kampanjerbjudandena från IKEA, besök Expressen rabattkoder.

Giltiga IKEA rabattkoder under September 2021

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till IKEA baserat på sortiment.
discount-badge

15% rabatt på hela ditt köp hos Jotex!

Utgår 30 September
exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv rabattkod ger 10% rabatt på ALLT*!

Utgår 30 September
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ditt köp hos Sova!

Utgår 28 Februari 2022
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos IKEA
Under onsdagar publicerar IKEA i snitt 19% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos IKEA
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från IKEA.

Om IKEA

Innehållsförteckning

 • 01
  IKEA rabattkod ger dig förmånlig rabatt på utvald heminredning
 • 02
  Kampanjer för hela hemmet - 80% billigare än andra butiker
 • 03
  Hur aktiverar man en IKEA rabattkod?
 • 04
  Ingvar Kamprads IKEA erövrade världen med DIY-möbler
 • 5
  Vanliga frågor om IKEA rabattkod
 • 01

  IKEA rabattkod ger dig förmånlig rabatt på utvald heminredning

  Här hos Expressen rabattkoder hittar du IKEA rabattkoder som ger dig rabatterade priser på redan prisvärda möbler och inredningsprodukter. När du blir medlem i IKEA Family får du tillgång till unika kampanjer, exklusiva rabattkoder och online erbjudanden på utvalda inredningsdetaljer, möbler eller hela kategori-avdelningar. Du kan spara upp till 40% på ditt köp av möbler online när du blir medlem. 

  Hos IKEA får du tillgång till marknadens största utbud av prisvärda möbler för hemmets alla rum som sovrummet, vardagsrummet, barnrummet, köket, badrummet och uteplatsen. I webbutiken hittar du allt från vitvaror, belysning, hemtextil till sängar, sängkläder och trädgårdsmöbler och alltid till pressade och marknadsmässigt låga priser. IKEA är känt för sitt enorma sortiment där du hittar allting som du kan tänkas behöva för hemmet. För ett lite mer exklusivt utbud av inredningsdetaljer, spana in Homeroom rabattkoder som kan spara dig upp till 50% rabatt med aktuella kampanjer.

 • Kampanjer för hela hemmet - 80% billigare än andra butiker
  02

  Kampanjer för hela hemmet - 80% billigare än andra butiker

  Vill du köpa billiga möbler av fin kvalitet är IKEA ett utmärkt val. I webbshoppen finner du heminredning och möbler för alla rum. Välj produkter ur världens mest prisvärda sortiment med möbler som soffor, soffbord, sängar, matbord, stolar, garderober, mattor, lampor, barnmöbler, handdukar, köksprodukter och mycket mer. Det är inte konstigt att många väljer att handla hos IKEA då du kan spara upp till 80% på ditt köp jämfört med andra möbelbutiker. Vare sig du är nyinflyttad, renoverar ditt hem eller vill ge ditt befintliga hem ny lyster, så har IKEA det du söker efter. Ingen annan affär kan erbjuda så pass låga priser som IKEA kan. Detta beror främst på att du sätter ihop möblerna på egen hand. Fastän det kan vara en utmaning, är det värt det med tanke på de pengar du sparar på besväret. Är du på jakt efter sängar, madrasser och andra artiklar till sovrummet och hemmet bör du även kika in våra rabattkoder från Sova. För fler rabatter på produkter till köket kolla även in våra Cervera rabattkoder.  

 • 03

  Hur aktiverar man en IKEA rabattkod?

  1. Först och främst väljer du en av de aktuella kampanjlänkarna som tilltalar dig
  2. Klicka på kampanjlänken för att ta dig vidare till webbshoppen
  3. Kopiera därefter rabattkoden som finns kvar på vår rabattsida
  4. Gå sedan till IKEA-fönstret som öppnades
  5. Välj de möbler & inredningsdetaljer du önskar köpa
  6. Klicka sedan på “Köp online” och därefter på “Visa kundvagn”
  7. I nästa steg finner du en text som säger “Lägg till en kampanjkod” som du klickar på
  8. I fältet som dyker upp matar du in kampanjkoden och klickar sedan “Aktivera kod”
  9. Nu erhåller du din utlovade rabatt och kan slutföra köpet

 • Ingvar Kamprads IKEA erövrade världen med DIY-möbler
  04

  Ingvar Kamprads IKEA erövrade världen med DIY-möbler

  En av världens mest förmögna personer är Ingvar Kamprad som redan 1943 startade IKEA med postorderförsäljning. I företagets begynnelse såldes smycken, plånböcker, klockor, nylonstrumpor, tavelramar, pennor och andra mindre artiklar som Kamprad kunde komma över. Det dröjde några år fram till 1947 innan företaget började sälja möbler och ytterligare några år fram till 1955 innan de började designa sina egna möbler. IKEA är idag en av världens största möbelvaruhus med allt för hemmet inom heminredning, möbler, kompletta kök, vitvaror, hemtextil, köksartiklar med mera. Alla produkter säljs till marknadsmässigt låga priser och produkterna uppdateras ständigt för att följa aktuella trender. Är det någon kategori som butiken inte har särskilt mycket av är det vitvaror. 

Vanliga frågor om IKEA rabattkod

Filip Svensson
SEO-skribent
Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?