Hela denna sida är en annons

Linas Matkasse rabattkod

Aktuella Linas Matkasse rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

400KR

Utgår om 1 vecka


Upp till 400 kr rabatt och Viaplay Film & Serier i 3 månader!

Gäller fram till och med den 30 nov 2018. Gäller endast nya kunder.

Visa villkor

Visa rabattkod

ADTRACTION

Visa rabattkod

ADTRACTION

Aktuella Linas Matkasse rabattkoder under November 2018

 • 79KR

  Giltig tills vidare


  Linas Matkasse rabattkod - Prova Linas Matkasse och få Linas Lilla Fruktkasse (värde 79 kr)

  När du provar på Linas Matkasse som ny kund, får du dessutom Linas Lilla Fruktkasse (värde 79 kr) med din första leverans.

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  Aktiveras vid köp
 • Ny

  Giltig tills vidare


  Här finner du alla aktuella erbjudanden från Linas Matkasse

  Kolla in alla råvaror som säljs till kampanjpriser och spara pengar när du handlar mat online.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.3 av 16 röster

Info om Linas Matkasse

Hämta en Linas Matkasse rabattkod och erhåll hundratals kronor i rabatt på ditt köp av matkasse på nätet. Linas Matkasse erbjuder dig färdigpackade matkassar med kvalitativa råvaror och inspirerande recept som levereras direkt hem till dörren. Välj en kasse som passar din familjs preferenser som till exempel barnkassen, originalkassen, vegetariankassen och många fler. När du använder rabattkoden och provar på Linas Matkasse för första gången erhåller du hundratals kronor i rabatt. Få middagar för en hel vecka för hela familjen från så lite som 299 kr. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av aktiva rabattkoder och exklusiva kampanjer till Linas Matkasse.      
Läs mer

Mer om Linas Matkasse

Linas Matkasse rabattkod ger dig lägre pris på köp av matkasse online

Med Linas Matkasse kan du handla maten enkel, snabbt och smidigt direkt på nätet. Du får välplanerade matkassar, med tillhörande recept levererade hem till dörren som ger dig varierad kost för hela veckan. När du registrerar dig för en Linas matkasse för första gången får du hundratals kronor i rabatt. Du kan välja bland flera olika matkassar som barnkassen, lättlagade kassen, flexitariankassen, originalkassen, laktosfria kassen, vegetariska kassen med flera. Du kan helt enkelt välja den kassa som passar ditt och din familjs behov. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi aktuella kampanjer och rabattkoder som ger dig ett lägre pris på ditt köp av matkasse online. Spana även in vår exklusiva rabattkod till Mat.se som ger dig 200 kr rabatt på din första matkasse.


Hur använder man en Linas Matkasse rabattkod?

 1. Klicka dig vidare till Linasmatkasse.se via någon av kampanjerna ovan
 2. Välj den matkasse som passar dig bäst och klicka på “Beställ idag”
 3. I nästa steg fyller du i dina leveransuppgifter och till höger finner du ett kodfält
 4. Mata in din rabattkod och sajten säger till direkt när koden är giltig och rabatten dras automatiskt
 5. Du kan nu slutföra köpet och vänta på att få kassen levererad


Köp olika matkassar för olika behov och spara hundratals kr

Linas matkasse ger dig förmånlig rabatt på flera hundra kronor när du provar på deras matkasse för första gången. Du kan välja bland deras olika produkter som Linas Originalkasse, Flexitariankasse, Barnkasse, Vegetariankasse och många fler. Alla kassar är fyllda med kvalitativa råvaror och inspirerande recept som passar alla familjekonstellationer. Är du ny kund erhåller du rabatterat pris på din första matkasse och sparar då flera hundra kronor. I vissa fall får du även förmåner som gratis abonnemang på viaplay eller andra kostnadsfria gåvor. Det är viktigt att påpeka att det inte heller är någon bindningstid, så skulle du inte vara nöjd med tjänsten kan du avsluta den utan problem. Linas Matkasse har även en nöjd-kund-garanti som ger dig pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd. Passa även på att kika in under fliken “Aktuella erbjudanden” för att se vilka råvaror som säljs till kampanjpriser. Prova Linas Matkasse via våra kampanjlänkar för att få rabatterat pris på din mat beställning.

Linas Matkasse - Marknadsledande på nätet inom matkassar

Linas Matkasse startades av Line Gebäck vars intresse för mat började tidigt och hon valde att utbilda sig till dietist. Hon var dock inte mycket för stränga dieter och måsten utan ville skapa en matkasse som förutom bra råvaror och recept även inspirerar till matglädje. Hon grundade Linas Matkasse med detta i bakhuvudet och succén har inte låtit vänta på sig. Många familjer har svårt att få livspusslet att gå ihop, därför är det en smart idé att få maten hemlevererad med tillhörande recept till. Linas Matkasse förenklar vardagen och utbudet av kassar är stort och det finns något som passar alla familjer. Linas Matkasse har i flera undersökningar rankats som bäst i test. Passa därför på att prova din matkasse idag. Spana även in Willys rabattkoder där du kan köpa Willys matkasse som bevisat är Sveriges billigaste matkasse.