Linas Matkasse rabattkod April 2020

Vårt betyg 4
Hämta en Linas Matkasse rabattkod och erhåll hundratals kronor i rabatt på ditt köp av matkasse på nätet. Linas Matkasse erbjuder dig färdigpackade matkassar med kvalitativa råvaror och inspirerande recept som levereras direkt hem till dörren. Välj en kasse som passar din familjs preferenser som till exempel barnkassen, originalkassen, vegetariankassen och många fler. När du använder rabattkoden och provar på Linas Matkasse för första gången erhåller du hundratals kronor i rabatt. Få middagar för en hel vecka för hela familjen från så lite som 299 kr. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av aktiva rabattkoder och exklusiva kampanjer till Linas Matkasse.      
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Linas Matkasse i snitt 42% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Lördagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Linas Matkasse.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Linas Matkasse baserat på sortiment.
discount-badge

Prova-på rabatt: 100kr rabatt på valfri matkasse

Utgår 27 April
Visa rabattkod
PROVMK100
447 har klickat på kampanjen
discount-badge

100kr rabatt på Billiga kassen

Utgår 27 April
Visa rabattkod
BILLIGA100
74 har klickat på kampanjen
discount-badge

200kr rabatt på din första order!

Utgår 31 Maj
Visa rabattkod
NY200
504 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor

Om Linas Matkasse

Linas Matkasse rabattkod ger dig lägre pris på köp av matkasse online

Med Linas Matkasse kan du handla maten enkel, snabbt och smidigt direkt på nätet. Du får välplanerade matkassar, med tillhörande recept levererade hem till dörren som ger dig varierad kost för hela veckan. När du registrerar dig för en Linas matkasse för första gången får du hundratals kronor i rabatt. Du kan välja bland flera olika matkassar som barnkassen, lättlagade kassen, flexitariankassen, originalkassen, laktosfria kassen, vegetariska kassen med flera. Du kan helt enkelt välja den kassa som passar ditt och din familjs behov. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi aktuella kampanjer och rabattkoder som ger dig ett lägre pris på ditt köp av matkasse online. Spana även in vår exklusiva rabattkod till Mat.se som ger dig 200 kr rabatt på din första matkasse.


Hur använder man en Linas Matkasse rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till Linasmatkasse.se via någon av kampanjerna ovan
  2. Välj den matkasse som passar dig bäst och klicka på “Beställ idag”
  3. I nästa steg fyller du i dina leveransuppgifter och till höger finner du ett kodfält
  4. Mata in din rabattkod och sajten säger till direkt när koden är giltig och rabatten dras automatiskt
  5. Du kan nu slutföra köpet och vänta på att få kassen levererad

Köp olika matkassar för olika behov och spara hundratals kr

Linas matkasse ger dig förmånlig rabatt på flera hundra kronor när du provar på deras matkasse för första gången. Du kan välja bland deras olika produkter som Linas Originalkasse, Flexitariankasse, Barnkasse, Vegetariankasse och många fler. Alla kassar är fyllda med kvalitativa råvaror och inspirerande recept som passar alla familjekonstellationer. Är du ny kund erhåller du rabatterat pris på din första matkasse och sparar då flera hundra kronor. I vissa fall får du även förmåner som gratis abonnemang på viaplay eller andra kostnadsfria gåvor. Det är viktigt att påpeka att det inte heller är någon bindningstid, så skulle du inte vara nöjd med tjänsten kan du avsluta den utan problem. Linas Matkasse har även en nöjd-kund-garanti som ger dig pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd. Passa även på att kika in under fliken “Aktuella erbjudanden” för att se vilka råvaror som säljs till kampanjpriser. Prova Linas Matkasse via våra kampanjlänkar för att få rabatterat pris på din mat beställning.

Linas Matkasse - Marknadsledande på nätet inom matkassar

Linas Matkasse startades av Line Gebäck vars intresse för mat började tidigt och hon valde att utbilda sig till dietist. Hon var dock inte mycket för stränga dieter och måsten utan ville skapa en matkasse som förutom bra råvaror och recept även inspirerar till matglädje. Hon grundade Linas Matkasse med detta i bakhuvudet och succén har inte låtit vänta på sig. Många familjer har svårt att få livspusslet att gå ihop, därför är det en smart idé att få maten hemlevererad med tillhörande recept till. Linas Matkasse förenklar vardagen och utbudet av kassar är stort och det finns något som passar alla familjer. Linas Matkasse har i flera undersökningar rankats som bäst i test. Passa därför på att prova din matkasse idag. Spana även in Coop rabattkoder där du finner rabatter och erbjudanden på matkassar som är perfekta för dig som vill spara tid och pengar. 

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till