Hela denna sida är en annons

Loopia rabattkod

Aktuella Loopia rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan
Exklusiv

10%

Giltig tills vidare


Loopia rabattkod ger 10% rabatt på webbhotell eller DNS och slopad startavgift!

Rabattkoden gäller under hela 2018.

Visa villkor

Visa rabattkod

kampanj2018

Visa rabattkod

kampanj2018

Aktuella Loopia rabattkoder under Oktober 2018

 • 9kr

  Giltig tills vidare


  Nu kan du köpa -.nu domännamn hos Loopia för endast 9 kr.

  Köp ett domännamn med .nu för endast 9 kr hos Loopia. Företaget erbjuder låga priser på domäner med jämna mellanrum.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 84kr

  Giltig tills vidare


  Endast 84 kr för webbhotell, uppstart av e-handel, flytt av hemsida & e-post

  För endast 84 kr/mån kan du köpa tjänster som uppstart av webbutik, webbhotell, flytt av hemsida och e-post.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 750kr

  Giltig tills vidare


  Gratis Google Adwords kupong (värde 750 kr) vid köp av Webbhotell

  När du beställer webbhotell hos Loopia får du Google Adwords (värde 500-750kr) på köpet.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.7 av 12 röster

Info om Loopia

Hämta en Loopia rabattkod och erhåll rabatterat pris på domäner, webbhotell, e-handelslösningar, e-post, VPS ( en egen server ) och mycket mera. Med mer är 200 000 nöjda kunder är Loopia Sveriges största domänleverantör och webbhotell. Med kampanjkoden erhåller du lägre priser på dina köp. Du får till exempel hemsida, e-post, blogg eller e-handelslösningar enkelt från endast 84 kr i månaden hos Loopia.se. Sveriges vassaste hostingtjänst erbjuder dessutom kampanjer till och från som vi presenterar här på Expressen rabattkoder. Det finns paketlösningar för både privatpersoner och företag som hjälper dig publicera din egen hemsida på nätet och mycket mera. Här på vår rabattportal kan du ta del av aktiva kampanjkoder och kampanjerbjudanden som ger dig reducerat pris hos Loopia.   
Läs mer

Mer om Loopia

Loopia rabattkod ger dig rabatterat pris hos Sveriges bästa webbhotell

Här på Expressen rabattkoder finner du de senaste och mest aktuella rabattkoderna och kampanjerbjudandena till Loopia.se. Du får upp till 50% rabatt på ditt köp av en tjänst hos Sveriges bästa hostingtjänst. Du kan tillämpa rabattkoder du hittar här på domänköp, webbhotell, serverköp eller på webbutiker som du planerar att starta upp med e-handelslösningar. Hursomhelst finner du i alla fall kampanjer som ger dig reducerat pris på ditt köp här hos oss när du  står i begrepp att göra din digitala närvaro behändigare. Du kan bland annat flytta din e-post till Loopia, styra webbhotell eller e-handel för endast 84 kr i månaden. Eller varför inte köpa en .nu domännamn för endast 9 kr eller en .com domän för under hundra kronor. Det är få hostingtjänster som kan erbjuda så pass pressade priser. Sajten erbjuder ofta kampanjer på antivirus-mjukvaror, Google Adwords-produkter och andra IT-tjänster som underlättar arbetet för både privatpersoner och företag. Gå inte miste om några kampanjer genom att hålla dig uppdaterad här på vår rabattportal. Besök även F-secure rabattkoder som ger dig 30% rabatt på ditt köp av produkter inom internetsäkerhet.  

Hur aktiverar man en Loopia rabattkod?
 1. Är du intresserad av en egen webbshop? ett webbhotell? egen VPS server? Bestäm dig för vilka tjänster du vill köpa
 2. När du bestämt dig för vilket domännamn och vilken tjänst du vill ha, kolla så den är ledig genom att söka på den på Loopias startsida (om du inte redan äger en domän).
 3. Placera dina tjänster i varukorgen och klicka dig vidare mot kassan
 4. Fyll i dina personuppgifter och leta efter fältet “Ev. kampanjkod”
 5. I fältet anger du din Loopia kampanjkod för att sedan klicka “Lös in”
 6. Nu erhåller du din utlovade rabatt och kan slutföra köpet av tjänsten
 7. Se till att följa alla villkor och regler för varje enskild kampanj


Betala endast 84 kr i mån för webbhotell, domännamn, e-handel och e-post

Nu får du för endast 84 kr i månaden ett webbhostingpaket hos Loopia. Som kund erhåller du då alla bastjänster som är nödvändiga och skulle det vara så att du inte blir nöjd med detta låga och prisvärda webbhotell, så har du en så kallad nöjdhetsgaranti. Det ger dig 30 dagars öppet köp på webbhotell och VPS-servrar. Endast 84 kr i månaden för köp av domännamn, e-handelslösningar, flytta e-post och hemsida till Loopia - ja möjligheterna är många. Du får tillgång till prispressade kvalitetsprodukter och support i absolut världsklass hos Sveriges största webbhotell. Ibland har du möjlighet att kombinera rabattkoder med dessa kampanjer och på så vis spara ännu mera pengar. Är du på jakt efter datorer, surfplattor och andra IT-tjänster? Vi kan då rekommendera Microsoft Store rabattkod som ger dig 25% exklusiv rabatt på hela ditt köp i nätbutiken.


Loopia.se - Låga priser på IT-tjänster hos Sveriges största webbhotell

Loopia är ett av Sveriges marknadsledande webbhotell och hostingtjänster och Sveriges största återförsäljare av domäner. De har blivit korade som “Sveriges bästa webbhotell” i tidsskriften Internetworld. Sedan 1999 har företaget bedrivit sin verksamhet och bedriver kontor i Sverige, Norge och Serbien. Företagets kunder är allt från stora nationella företag och verksamheter till enskilda privatpersoner. Idag administrerar bolaget över 800 000 domännamn - en siffra som ständigt ökar. Här på Expressen rabattkoder finner du de bästa erbjudandena från loopia som besparar din plånbok större påtryckningar. Köp till exempel domännamn för endast 9 kr och andra IT-tjänster för under 100 kr i månaden.