Loopia rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hämta en Loopia rabattkod och erhåll rabatterat pris på domäner, webbhotell, e-handelslösningar, e-post, VPS ( en egen server ) och mycket mera. Med mer är 200 000 nöjda kunder är Loopia Sveriges största domänleverantör och webbhotell. Med kampanjkoden erhåller du lägre priser på dina köp. Du får till exempel hemsida, e-post, blogg eller e-handelslösningar enkelt från endast 84 kr i månaden hos Loopia.se. Sveriges vassaste hostingtjänst erbjuder dessutom kampanjer till och från som vi presenterar här på Expressen rabattkoder. Det finns paketlösningar för både privatpersoner och företag som hjälper dig publicera din egen hemsida på nätet och mycket mera. Här på vår rabattportal kan du ta del av aktiva kampanjkoder och kampanjerbjudanden som ger dig reducerat pris hos Loopia.   

Giltiga Loopia rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Loopia
Under måndagar publicerar Loopia i snitt 20% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Loopia
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Loopia.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Loopia baserat på sortiment.
discount-badge
Batteriexperten

Handla för 700kr och få 50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Reolink

10% rabatt på alla Reolink produkter!

Utgår 31 December
discount-badge
Stuffstore

Handla direkt eller lagershopen eller beställ avhämtning och få 10% rabatt!

Utgår 31 Januari 2025
Visa fler liknande erbjudanden

Om Loopia

Innehållsförteckning

 • 01
  Spara pengar med en Loopia rabattkod
 • 02
  Webbhotell för både privatpersoner och företag
 • 03
  Hög användarvänlighet hos Loopia
 • 04
  Loopia Betalningsalternativ
 • 05
  Direktleverans hos Loopia
 • 06
  Loopia kundtjänst
 • 07
  Etablera dig på nätet med Loopia
 • 08
  Använd Joomla på Loopia
 • 09
  Populära lösningar hos Loopia
 • 10
  Webmail Loopia
 • 11
  Snygg hemsida med Loopia Wordpress
 • 12
  Loopia support
 • 13
  Betala endast 84 kr i mån för webbhotell, domännamn, e-handel och e-post
 • 14
  Vanliga frågor om Loopia rabattkod
 • 01

  Spara pengar med en Loopia rabattkod

  Det finns en del spartips som går att använda hos Loopia och vissa är värda att nämna lite extra. För det första erbjuder Loopia extremt bra priser för sina domäner. De erbjuder dessutom tjänster med en sådan kvalitet att du inte behöver vända dig någon annanstans. Om du vill spara pengar så rekommenderar vi dig att betala årsvis för din produkt, det blir billigast så, både för privatkunder och företag. Har du även en Loopia rabattkod från denna sida kan du dessutom spara in några extra slantar. Loopia har många olika skräddarsydda paket vilket också drar ned priserna, eftersom att du inte behöver kombinera flera tjänster själv.

 • Webbhotell för både privatpersoner och företag
  02

  Webbhotell för både privatpersoner och företag

  Loopia är ett webbhotell som vänder sig till såväl privatkunder som stora och små företag, samt organisationer. De har varit verksamma sedan år 1999 och finns idag tillgängliga för en svensk, norsk och serbisk marknad. Loopia håller idag igång över 800 000 domännamn och det blir fler hela tiden. Deras mål är att ha en effektiv och automatiserad verksamhet i högsta möjliga mån - utan att kvaliteten tummas på. Med en Loopia rabattkod kan du få ett extra bra pris när du till exempel köper en domän, skapar en hemsida eller startar en alldeles egen e-handel. Bland deras produkter kan du även finna Office-paket, support och VPS.

 • Hög användarvänlighet hos Loopia
  03

  Hög användarvänlighet hos Loopia

  En stor fördel, särskilt för dig som inte har lust att sätta dig in i en massa tekniska detaljer, är att du sköter din hemsida direkt via Loopias kontrollpanel. Den är väldigt användarvänlig och underlättar otroligt om du ska använda dig av någon av Loopias CMS:er, som till exempel WordPress eller Joomla. Loopia är en av de äldsta aktörerna på marknaden och det är tydligt att de har erfarenhet inom denna bransch. För att ta del av en Loopia kampanj kan du besöka deras sajt med jämna mellanrum och spana in alla erbjudanden, där finner du ofta pressade priser. 

 • 04

  Loopia Betalningsalternativ

  Hos Loopia betalar du enkelt och säkert via faktura. Du väljer själv om du vill betala månadsvis, kvartalsvis eller en gång per år. När du har mottagit din faktura kan du även välja att betala med kort på Loopias hemsida. Hemsidan stödjer VISA, American Express, Mastercard och Diners Club. Betalningsalternativ:

  • Faktura
  • Onlinebetalning
  • Kort

 • Direktleverans hos Loopia
  05

  Direktleverans hos Loopia

  Eftersom tjänsten är helt och hållet digital får du tillgång till den direkt i samband med beställningen. Om det skulle vara så att du ångrar ditt köp kan du alltid bryta avtalet inom 30 dagar. Detta gäller enligt distansavtalslagen. Gör du inte detta så gäller avtalet hela avtalstiden ut.

 • 06

  Loopia kundtjänst

  På Loopia kan du känna dig trygg med att få hjälp om det skulle behövas. Du kan höra av dig till kundtjänsten via telefon på 021-12 82 22, eller via mejl på adressen support@loopia.se. På hemsidan finns även ett kontaktformulär och en chatt. Deras support har öppet mellan klockan 07.00-21.00 på vardagar och från 11.00-15.00 på helger.

 • 07

  Etablera dig på nätet med Loopia

  Vill du skapa en hemsida så erbjuder Loopia de väletablerade paketen SiteBuilder, WordPress och Joomla. Den enklaste att använda är definitivt den förstnämnda av dessa, men ska du ha en lite mer komplicerad hemsida, är det någon av de två senare som rekommenderas. Loopia har också ett antal lösningar för dig som vill starta en nätshop - Tictail, WooCommerce och OpenCart. Med ett webbhotell kan du beställa hela paketet med blogg, hemsida och webbshop. Detta är det absolut enklaste om du vill starta upp en ny e-handel eftersom du med fördel använder alla dessa tre. Klickar du dig in på hemsidan kan du enkelt och snabbt ta reda på om det domännamn som du önskar finns ledigt på någon av de domäner som används. För ännu billigare priser kan du oftast ta del av en Loopia rabattkod på den här sidan och på så vis välja bland alla Loopias tjänster till ännu bättre priser. 

  • Domäner
  • Webshop
  • Hemsida
  • Blogg

 • 08

  Använd Joomla på Loopia

  Joomla är ett av Loopias paket som du kan använda dig av när du vill skapa en hemsida. Det är både användarvänligt och billigt. Det är en lösning som tillåter dig att skapa extra avancerade hemsidor och har därför vuxit enormt i popularitet under den senaste tiden. Med Joomla får du ett obegränsat antal sidor, färdiga designmallar samt en mobilanpassad hemsida med stöd för mer än 64 olika språk. 

 • 09

  Populära lösningar hos Loopia

  Om du vill skapa en hemsida, en webbshop, en blogg eller alla samtidigt så har Loopia en bra lösning för dig, oavsett om du vill dra igång en stor eller liten verksamhet. Med LoopiaDNS, till exempel, kan du sköta alla domäner på samma ställe - enkelt och snabbt! 

  • WordPress
  • SiteBuilder
  • Joomla

 • 10

  Webmail Loopia

  Loopia erbjuder dessutom en webmail, som du kan använda direkt i webbläsaren, var du vill, när du vill. Det enda du behöver är tillgång till en internetuppkoppling och sedan är du igång. Du kan enkelt och smidigt sortera dina mejl i mappar och skapa kontaktlistor för att hantera dina utskick och din inkorg på ett mer organiserat sätt. Loopias webmail är kort sagt en användarvänlig möjlighet för dig att hålla kontakt med vänner och affärspartners. Har du enbart mejlen för professionella syften så kan du lägga till en automatisk signatur, som då dyker upp längst ned i varje skickat mejl. Med andra ord är Loopias webmail både enkel och smidig.

 • 11

  Snygg hemsida med Loopia Wordpress

  WordPress är en av Loopias populäraste paket för dig som vill skapa en egen hemsida. Det är dessutom en otroligt enkel lösning att använda sig av. Med bara ett klick installeras en helt ny hemsida och du kan sedan komma igång med din verksamhet. Det är ett av världens absolut största och mest använda verktyg för detta syfte. Wordpress kombinerar användarvänlighet med en avancerad look, bland annat genom att erbjuda flera tusen färdiga mallar. Med hjälp av dessa får du snabbt och lätt en snygg design på din hemsida. Med deras WordPress-paket kan du få en mobilanpassad hemsida med stöd för fler än 70 olika språk.

 • 12

  Loopia support

  För att komma i kontakt med Loopias support kan du ringa, mejla, använda kontaktformuläret på hemsidan, eller chatta. Du når supporten på telefonnummer 021-12 82 22 och mailadress support@loopia.se, på vardagar mellan klockan 07.00-21.00 och under helgen mellan 11.00-15.00. Om du klickar dig in under "Support" på hemsidan kan du se hur långa väntetiderna är.

 • Betala endast 84 kr i mån för webbhotell, domännamn, e-handel och e-post
  13

  Betala endast 84 kr i mån för webbhotell, domännamn, e-handel och e-post

  Nu får du för endast 84 kr i månaden ett webbhostingpaket hos Loopia. Som kund erhåller du då alla bastjänster som är nödvändiga och skulle det vara så att du inte blir nöjd med detta låga och prisvärda webbhotell, så har du en så kallad nöjdhetsgaranti. Det ger dig 30 dagars öppet köp på webbhotell och VPS-servrar. Endast 84 kr i månaden för köp av domännamn, e-handelslösningar, flytta e-post och hemsida till Loopia - ja möjligheterna är många. Du får tillgång till prispressade kvalitetsprodukter och support i absolut världsklass hos Sveriges största webbhotell. Ibland har du möjlighet att kombinera rabattkoder med dessa kampanjer och på så vis spara ännu mera pengar. Är du på jakt efter datorer, surfplattor och andra IT-tjänster? Vi kan då rekommendera Microsoft Store rabattkod som ger dig 25% exklusiv rabatt på hela ditt köp i nätbutiken.

Vanliga frågor om Loopia rabattkod

 • 2. ✅ Hur många Loopia rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 rabattkoder och 8 erbjudanden aktiva för Loopia.

 • 3. Hur aktiverar man en Loopia rabattkod?

  1. Är du intresserad av en egen webbshop? ett webbhotell? egen VPS server? Bestäm dig för vilka tjänster du vill köpa
  2. När du bestämt dig för vilket domännamn och vilken tjänst du vill ha, kolla så den är ledig genom att söka på den på Loopias startsida (om du inte redan äger en domän).
  3. Placera dina tjänster i varukorgen och klicka dig vidare mot kassan
  4. Fyll i dina personuppgifter och leta efter fältet “Ev. kampanjkod”
  5. I fältet anger du din Loopia kampanjkod för att sedan klicka “Lös in”
  6. Nu erhåller du din utlovade rabatt och kan slutföra köpet av tjänsten
  7. Se till att följa alla villkor och regler för varje enskild kampanj

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?