Hela denna sida är en annons

Golvpoolen rabattkod

Aktuella Golvpoolen rabattkoder & erbjudanden för Augusti 2018

Besök hemsidan

Aktuella Golvpoolen rabattkoder under Augusti 2018

Betyg 4.3 av 23 röster

Info om Golvpoolen

Nätbutiken Golvpoolen är störst inom golv, kakel och badrum. Det är det givna valet när det kommer till att kakla eller lägga nytt golv är Golvpoolen.se. De erbjuder låga priser på ett brett sortiment. Med en Golvpoolen rabattkod erhåller du 5% rabatt på hela sortimentet bestående av produkter för allt från trägolv, laminatgolv, kakel, klinker till badrumsmöbler, duschar, golvvärme och toalettstolar. Använd en Golvpoolen rabattkod för att sänka priset när du tänkt renovera om hemma. Du får dessutom fri frakt på din hemleverans.
Läs mer

Mer om Golvpoolen

Golvpoolen rabattkod ger dig 5% på hela din order

Numera är alla hantverkare och sugna på att renovera på egen hand i hemmet. Det viktiga är att arbetet blir bra och du kan spara pengar på att utföra arbetet själv. Det som kostar är materialet, men det behöver inte bli alltför dyrt. Med en Golvpoolen rabattkod kan du få rabatterat pris på nätbutikens breda sortiment. Webbutiken har allt inom golv, kakel  och badrum. Med rabattkoden erhåller du minst 5% rabatt på hela ditt köp och hemleveransen får du helt fraktfritt. För de senaste och bästa kampanjerbjudandena från Golvpoolen, besök vår rabattportal. Planerar du att renovera tvättstugan eller installera en bastu i ditt hem, kolla in vår Badhem rabattkod som ger dig 5% rabatt som ny kund.  Hur aktiverar jag min Golvpoolen rabattkupong?

  1. Du surfar in på sajten och kollar igenom sortimentet
  2. Placera de produkter du vill köpa i varukorgen
  3. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan
  4. Där finner du en ruta för eventuell kupongkod
  5. Ange din kod i rabattfältet och klicka sedan “Använd kupong”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra ditt köp


Kampanjer med mellan 25-70% rabatt på mängder av utvalda produkter

Det är med jämna mellanrum spännande kampanjerbjudanden som finns att ta del av på Golvpoolen.se. Du kan erhålla rabatterat pris på allt inom golv, kakel, tapeter och mycket mera med upp till 70%. Fynda byggvaror, renoveringsmaterial, takduschar, klinkers, kakel, mosaik med mera till otroligt förmånliga priser. Du får alltid produkter av högsta kvalitet från märken som Eco, Wallpaper, Alcro, Ballingslöv, Hansgrohe, Kährs och många fler. Kolla även in Skånska Byggvaror rabattkod om du vill ha rabatterade priser på ett brett sortiment av byggmaterial.     


Köp färg, tapet, kakel, golv & badrum hos Golvpoolen

1990 startade Golvpoolen sin verksamhet med endast en produktgrupp; golv. Ett antal år senare tog en ny ägare över företaget och expansionen tog fart. Sortimentet utvidgades med badrumsinredningar och kakel. Idag är butiken Golvpoolen Skandinaviens största fackbutik inom kakel, trägolv och badrum. 2014 lanserades webbshoppen där du kunde beställa renoveringsprodukter 24 timmar om dygnet online. Du får högkvalitativa produkter, låga priser och gratis frakt.