Hela denna sida är en annons

Middagsfrid rabattkod

Aktuella Middagsfrid rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

299kr

Giltig tills vidare


Middagsfrid rabattkod - Prova på pris på matkasse fr. 299 kr

Du får med denna kod upp till 300 kr rabatt på nybeställning av matkasse. Prova på pris från endast 299 kr.

Visa villkor

Visa rabattkod

Ges vid beställning

Visa rabattkod

Ges vid beställning

Aktuella Middagsfrid rabattkoder under November 2018

 • 400KR

  Utgår om 1 vecka


  Bäst i test enligt DN! Det firas med 400 kr rabatt på första kassen!

  Gäller fram tom. 30 nov 2018. Gäller nya kunder.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 599kr

  Giltig tills vidare


  Prova på stora matkassen för 599 kr - Ekologisk och bäst i test

  Den stora matkassen får du för endast 599 kr (ord. 925 kr). Vunnit bäst i test och innehåller ekologiska varor.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.3 av 18 röster

Info om Middagsfrid

Hämta en Middagsfrid rabattkod och erhåll förmånlig rabatt på din beställning av matkasse online. Just nu erhåller du 300 kr rabatt och får din första matkasse från 299 kr. Middagsfrid är en prisbelönad matbutik på nätet som levererar matkassar med de bästa råvarorna direkt hem till dörren. I matkassen finner du färdigplanerade måltider med tillhörande recept som sparar dig både tid och pengar. Använd Middagsfrid rabattkod för att erhålla det bästa tillgängliga priset på matkasse online. Företaget arbetar för en hållbar och klimatsmart värld och har valt varje produkt i kassen med omsorg. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av de bästa kampanjerna och koderna som ger dig fördelaktiga priser hos Middagsfrid.
Läs mer

Mer om Middagsfrid

Middagsfrid kampanjkod ger dig 300 kr i rabatt på din första matkasse

Vill du äta nyttigare, bättre och färskare råvaror som du enkelt tillagar med hjälp av inspirerande recept? Då borde du hämta Middagsfrid kampanjkod som ger dig förmånlig rabatt på ditt köp av deras prisbelönta matkassar. Du får just nu 300 kr rabatt på din första matkasse med priser från endast 299 kr. Välj bland deras populära kassar som 25-minuterskassen, stora matkassen, vegokassen, barnkassen och många fler. Matkassarna levereras hem till dörren välfyllda med nyttiga och klimatsmarta råvaror. Använd rabattkoden i samband med din beställning och spara både pengar och tid.


Såhär aktiverar du din Middagsfrid rabattkod!

 1. Klicka dig fram till Middagsfrid via kampanjlänkarna här ovan
 2. Välj den matkasse som passar dina preferenser och klicka “Beställ nu”
 3. Du fyller därefter i information om dig själv för att aktivera medlemskap
 4. Du finner därefter en länk för tillval av kampanjkod som du klickar på
 5. Mata in din kod i fältet och klicka “Aktivera kod”
 6. Nu har din rabatt aktiverats, priset reducerats och du kan slutföra beställningen

Klimatsmarta och prisbelönta matkassar till låga priser på nätet

Middagsfrid är ett utmärkt val av matkasse då du inte bara får förmånligt prova-på-pris på din första matkasse utan också hög matkvalitet och nyttiga råvaror. Middagsfrid har belönats med flera bäst i test-priser tack vare sin hållbara företagsidé och sitt prisvärda sortiment. De väljer säsongsanpassade premiumråvaror från svenska producenter. De väljer noggrant ut sina råvaror så de är tillsatsfria och vänliga mot miljön. När du lägger en beställning hos Middagsfrid kan du välja att starta en prenumeration och få en matkasse levererad löpande. Det är helt bindningsfritt och du kan enkelt ändra i din beställning och se över dina köp. Vill du spara tid och pengar och samtidigt äta nyttigt och klimatsmart, välj då Middagsfrids matkassar. För fler kampanjerbjudanden på matkassar, spana in Mat.se rabattkoder där du får hundratals kronor i rabatt på ditt första köp.Middagsfrid.se - Sveriges allra första matkasse på nätet

Kicki Theander, grundare av Middagsfrid, kom på idén i maj 2007. Hon var vid tidpunkten trebarnsmor och missionär inom matkvalitet och revolutionerade branschen med sin smarta affärsidé. Hon lyckades komma på ett sätt att spara tid, pengar och samtidigt värna om miljön. Hon lanserade färdigplanerade matkassar med direktleverans hem till dörren. Företaget var det första i sitt slag och banade väg för hur vi idag handlar mat på nätet. Syftet med Middagsfrid var att förenkla vardagen för barnfamiljer som kämpar med att få ihop livspusslet. Matkassarna har välplanerade middagar för olika behov. Fokus har alltid varit på hög kvalitet, färska råvaror, klimatsmarta lösningar och ekologiska produkter. Testa Middagsfrid och se med egna ögon varför de anses ha de bästa matkassarna på marknaden. Vill du istället testa den billigaste matkassen, kan vi rekommendera våra Willys rabattkoder där du sparar hundratals kronor på Sveriges billigaste matkasse.