• Allt du behöver veta inför Black Friday 2023

  Black Friday eller Black Week?

  Black Friday, en av årets mest efterlängtade shoppinghändelser, närmar sig med stormsteg. Men när är det egentligen dags att leta efter de bästa erbjudandena? Svaret är att det beror på. Traditionellt firas Black Friday den fjärde fredagen i november, men många butiker har utvidgat evenemanget till en hel vecka med fantastiska erbjudanden, kallad Black Week. 


  Det betyder att om du är ute efter att spara pengar på allt från kläder till elektronik så är det bäst att hålla ögonen öppna från måndagen den 20:e november fram till Black Friday den 24:e november. Du kan även förvänta dig att många rabatter sträcker sig över helgen till Cyber Monday den 27:e november, så passa på att bocka av inköpslistan samtidigt som du sparar pengar med fantastiska rabatter.  

   

  Så sparar du pengar under Black Friday och Black Week 

  • Planera i förväg: Börja med att göra en lista över de produkter du behöver eller vill ha. Kolla upp vilka butiker som erbjuder de bästa rabatterna på just de produkter du vill köpa.  

  • Jämför priser: Innan du slår till, jämför priserna i olika butiker och onlineplattformar. Ibland kan samma produkt vara billigare någon annanstans. 

  • Använd rabattkoder: Viktigt att komma ihåg är att du ofta kan använda rabattkoder för att dra nytta av extra besparingar i kassan. Vi på Expressen Rabattkoder har ett stort urval av aktuella rabattkoder för dig att använda under Black Week. 

  • Håll dig uppdaterad: Erbjudanden kan med kort varsel komma och gå under veckan så det är viktigt att hålla sig ajour med vilka kampanjer som är aktuella. Ett enkelt sätt att snabbt få överblick är vår samlingssida för Black Friday rabattkoder där du kan du hitta rabattkoder och erbjudanden från populära butiker som CDON, NAKD, Adlibris, Bubbleroom, Cervera, Ellos med flera. Håll koll på denna sida för att inte missa några fantastiska erbjudanden. 

  • Shoppa online: Undvik trängseln i butikerna genom att handla online. Många butiker erbjuder även gratis frakt under Black Friday, vilket gör det ännu mer lockande att handla bekvämt från hemmet. 


  Sammanfattning 

  Black Friday och Black Week är en fantastisk tid att fynda och spara pengar på dina favoritprodukter. Genom att planera i förväg, använda rabattkoder och hålla dig uppdaterad kan du maximera dina besparingar. Vi önskar dig en trevlig shoppingupplevelse under årets mest fullspäckade kampanjvecka! 

exclusive-badge
discount-badge
Boob Design

Exklusiv rabattkod! 15% rabatt på ditt köp

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN15
112 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge
Vestiaire Collective

515kr rabatt på första köpet över 3450kr med exklusiv kod!

Utgår 31 December 2025
EXKLUSIV
Visa rabattkod
VC-FIRST
65 har klickat på kampanjen
discount-badge
Boob Design

15% rabatt på ett helt köp för nya kunder!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
NYKUND15
135 har klickat på kampanjen
discount-badge
Vestiaire Collective

200kr rabatt på ditt köp!

Utgår 31 December 2025
Visa rabattkod
Ges vid registrering
10 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Kläder & Skor rabattkoder
Filippa Månlilja

Filippa Månlilja

Content & Marketing Manager
Filippa arbetar som Content och Marketing Manager och ser till att innehållet på sajten är aktuellt och att det alltid finns extra bra rabattkoder som är exklusiva för Expressen Rabattkoder. Filippa har studerat marknadskommunikation vid Stockholms Universitet och har ett stort intresse för allt som hör marknadsföring till. Hon älskar även design och uttrycker gärna sin kreativitet genom grafisk design, inredning och skrivande. Filippa har arbetat på Affilijet sedan september 2020.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?