• Black Friday hos NA-KD: Ny för i år hos Expressen Rabattkoder

  NA-KD är en av Expressen Rabattkoders nya annonsörer, något som vi är väldigt glada för. NA-KD är en ledande modeleverantör som under Black Week 2020 kommer ha mängder av saftiga erbjudanden som låter dig klicka hem nya favoritplagg att uppdatera garderoben med. Just i år förväntas NA-KD dessutom slå försäljningsrekordet under Black Week. Det innebär att du kan förvänta dig generösa Black Friday rabatter under hela veckan. Vi uppdaterar självklart med alla aktuella Black Friday erbjudanden.


  Black Week hos NA-KD är modeälskarnas paradis

  Det bästa med NA-KD är att deras sortiment innehåller allt man behöver för att åstadkomma den perfekta variationen i garderoben. Letar du efter nya basplagg har du en chans att hitta slitstarka, stilrena och snygga kläder på deras Black Friday rea. Du kan också använda deras Black Friday erbjudanden till att beställa hem nya accessoarer eller riktigt trendiga festplagg inför kommande högtider och fester. 

  Hos NA-KD hittar du kläder såväl från deras eget märke som från flertalet andra tillverkare. Det gör att utbudet av kläder passar för alla slags klädstilar och kroppsformer och att Black Week hos NA-KD därför också förväntas bli en lyckad vecka. Att det dessutom går att beställa allt du vill ha hemifrån, utan att behöva besöka en butik, gör hela köpprocessen smidig och enkel. Perfekt i dessa tider när vi ska undvika att vistas bland för mycket folk.


  Black Friday hos NA-KD har gjort succé flera år i rad

  Det finns en hel del förväntningar kring Black Friday 2020 hos NA-KD. Det eftersom NA-KD de två senaste åren har lyckats exceptionellt bra under tidigare Black Week och stadigt ökat sin försäljning. 2019 sålde NA-KD för otroliga 248 miljoner kronor under veckan, varav en stor del av försäljningen skedde under själva Black Friday. Även året innan det, det vill säga 2018, gjorde NA-KD en riktigt bra försäljningsvecka. 

  Det är med andra ord tydligt att NA-KD har kommit på ett vinnande koncept vad gäller Black Week. Vad vi kan förvänta oss av Black Week i år är därför många bra erbjudanden som gör det möjligt att hitta nya favoritkläder för alla stilar och smaker. I år satsar NA-KD dessutom på att ha en helt klimatneutral Black Week. Det innebär att om du nyttjar något av deras Black Friday erbjudanden under veckans gång kommer NA-KD i sin tur klimatkompensera genom att investera i olika projekt som syftar till att värna om miljön, exempelvis projekt kring plantering av skog eller förnyelsebara energikällor. 


  Vi hjälper dig hitta alla NA-KD Black Friday erbjudanden

  Här hos oss på Expressen Rabattkoder kommer vi uppdatera med alla aktuella Black Friday rabatter hos NA-KD under hela Black Week. Vill du ha koll på vad som erbjuds just nu kan du klicka dig in på vår sida med Black Friday erbjudanden eller vår sida med NA-KD rabatter. Med vår hjälp får du en tydlig överblick över vad du kan köpa till de allra bästa priserna, utan att du själv behöver leta efter rabattkoder och erbjudanden. Vi ser till att du kan göra riktiga fynd under Black Friday 2020.

exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv! 15% rabatt på köp över 200kr

Utgår om 2 dagar
EXKLUSIV
Visa rabattkod
SEXPKJ
1 person har använt kampanjen idag
exclusive-badge
discount-badge

100kr rabatt på ditt köp med exklusiv rabattkod!

Utgår 30 April
EXKLUSIV
Visa rabattkod
HemmaGymma23
98 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt på ALLT* med exklusiv rabattkod

Utgår 30 April
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN15
47 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

20% rabatt på HELA sortimentet med NAKD rabattkod!

Utgår om 2 dagar
EXKLUSIV
Visa rabattkod
NAKDXEXP
Användes för 5 minuter sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Kläder & Skor rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?