• Halebop Black Friday

  Halebop har gjort sig kända för att hitta på något alldeles extra som skall göra oss konsumenter nöjda och därför är även förväntningarna på årets Halebop Black Friday höga. Mobiltillbehör, telefoner och abonnemang är bara några av produkterna som operatören har i sitt sortiment och du kommer kunna göra riktiga fynd under årets största köpvecka! Hos Halebop finner du i vanliga fall erbjudanden på surf, mobiltelefoner, mobilabonnemang och riktigt bra paketpriser. Under Black Friday kan vi garantera en ännu större prisfest så om du har tänkt köpa en ny mobiltelefon eller byta mobilabonnemang så rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad efter Halebops fantastiska erbjudanden under Black Friday!


  Schyssta mobiler & mobiltillbehör hos Halebop under Black Week

  Under Halebop Black Friday 2018 var det rea på åtta olika mobiltelefoner i butiken. Så om du är ute efter en ny iPhone eller Samsung så kommer du mest troligt finna detta till nedsatt pris under årets Black Week. Utöver att priset på mobilerna var nedsatta förra året så fick man även ett PlayStation 4 helt gratis när man köpte en viss modell. Det är med andra ord inga sparsmakade erbjudanden som utmärker Halebop och under årets Black Week kommer du att finna abonnemang till nedsatta priser, samt olika tillbehör som gör vardagen med mobilen lyckad. Hörlurar från omtyckta tillverkare, laddare och mobilskal finns det gott om i operatörens sortiment och flera av dessa kommer med största sannolikhet att vara prissänkta. Det finns också goda chanser att fynda skärmskydd, powerbanks och högtalare som kopplas till telefonen genom Bluetooth.


  Så gör du för att hitta alla Halebop Black Friday erbjudanden

  Gör det enkelt för dig själv under Black Weekend och låt oss göra jobbet! Under hela veckan kommer vi samla alla erbjudanden och rabattkoder på ett och samma ställe så att du slipper leta efter dem själv. Vi kommer regelbundet uppdatera med aktuella Halebop Black Friday erbjudanden och förse dig med all information du behöver för att hitta den mobil eller de hörlurar du vill köpa. Redan på måndagen den 25 november startar Black Week med fantastiska erbjudanden och vi rekommenderar att vara ute i god tid då vissa erbjudanden är begränsade och tar slut snabbt. Håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder och fynda till bästa möjliga pris!

  På vår Black Friday sida finner du även mängder av erbjudanden från olika butiker på ett och samma ställe. Spana in denna och passa på att klicka hem julklappar till extra låga priser! 

  Till erbjudandet

Aktiva kampanjer från Halebop

GÅVA PÅ KÖPET

Köp Sony Xperia 5 III hos Halebop & få hörlurar på köpet!

Utgår 29 November
Till erbjudandet
5 har klickat på kampanjen
300kr RABATT

Uppgradera din höst! Nu får du 30GB eller 60GB för endast 99kr/mån

Utgår 31 Oktober
Till erbjudandet
12 har klickat på kampanjen
24% RABATT

Upp till 24% studentrabatt på abonnemang

Utgår 30 Juni 2022
Till erbjudandet
93 har klickat på kampanjen
20% RABATT

20kr rabatt på ALLA C More-produkter!

Utgår 31 Oktober
Till erbjudandet
26 har klickat på kampanjen
95kr RABATT

3 mån med 5GB för endast 95kr/mån

Utgår 30 November
Till erbjudandet
269 har klickat på kampanjen
Mini RABATT

Mini: 2GB surf för ENDAST 99kr/mån

Utgår 31 December
Till erbjudandet
193 har klickat på kampanjen
1-3 MÅN GRATIS

Skaffa Spotify, Readly eller Storytel genom Halebop & få 1-3 mån gratis!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
140 har klickat på kampanjen
6 MÅN GRATIS

Deal! Skaffa bredband hos Halebop & få 6 månader gratis

Utgår 31 Oktober
Till erbjudandet
126 har klickat på kampanjen
Student RABATT

Klicka här för schyssta studenterbjudanden!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
545 har klickat på kampanjen
ALLA DEALS

Här hittar du alla deals hos Halebop

Utgår 8 December 2022
Till erbjudandet
576 har klickat på kampanjen
Visa alla Halebop rabattkoder
Pontus Wiehager

Pontus Wiehager

Produktansvarig
Som produkt manager har Pontus som uppgift att Expressen Rabattkoder fungerar som den ska och att våra besökare får en så bra upplevelse som möjligt. Pontus har även kontakt med butikerna som visar kampanjer och rabattkoder på hemsidan. Pontus är i grunden civilingenjör och har studerat medieteknik vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Förutom Expressen Rabattkoder har Pontus även grundat tjänsten Outletsverige.se som även den drivs av Speqta.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?