• Halebop Black Friday

  Halebop har gjort sig kända för att hitta på något alldeles extra som skall göra oss konsumenter nöjda och därför är även förväntningarna på årets Halebop Black Friday höga. Mobiltillbehör, telefoner och abonnemang är bara några av produkterna som operatören har i sitt sortiment och du kommer kunna göra riktiga fynd under årets största köpvecka! Hos Halebop finner du i vanliga fall erbjudanden på surf, mobiltelefoner, mobilabonnemang och riktigt bra paketpriser. Under Black Friday kan vi garantera en ännu större prisfest så om du har tänkt köpa en ny mobiltelefon eller byta mobilabonnemang så rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad efter Halebops fantastiska erbjudanden under Black Friday!


  Schyssta mobiler & mobiltillbehör hos Halebop under Black Week

  Under Halebop Black Friday 2018 var det rea på åtta olika mobiltelefoner i butiken. Så om du är ute efter en ny iPhone eller Samsung så kommer du mest troligt finna detta till nedsatt pris under årets Black Week. Utöver att priset på mobilerna var nedsatta förra året så fick man även ett PlayStation 4 helt gratis när man köpte en viss modell. Det är med andra ord inga sparsmakade erbjudanden som utmärker Halebop och under årets Black Week kommer du att finna abonnemang till nedsatta priser, samt olika tillbehör som gör vardagen med mobilen lyckad. Hörlurar från omtyckta tillverkare, laddare och mobilskal finns det gott om i operatörens sortiment och flera av dessa kommer med största sannolikhet att vara prissänkta. Det finns också goda chanser att fynda skärmskydd, powerbanks och högtalare som kopplas till telefonen genom Bluetooth.


  Så gör du för att hitta alla Halebop Black Friday erbjudanden

  Gör det enkelt för dig själv under Black Weekend och låt oss göra jobbet! Under hela veckan kommer vi samla alla erbjudanden och rabattkoder på ett och samma ställe så att du slipper leta efter dem själv. Vi kommer regelbundet uppdatera med aktuella Halebop Black Friday erbjudanden och förse dig med all information du behöver för att hitta den mobil eller de hörlurar du vill köpa. Redan på måndagen den 25 november startar Black Week med fantastiska erbjudanden och vi rekommenderar att vara ute i god tid då vissa erbjudanden är begränsade och tar slut snabbt. Håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder och fynda till bästa möjliga pris!

  På vår Black Friday sida finner du även mängder av erbjudanden från olika butiker på ett och samma ställe. Spana in denna och passa på att klicka hem julklappar till extra låga priser! 

  Till erbjudandet

Aktiva kampanjer från Halebop

150kr RABATT/MÅN
Halebop

MÅNADENS DEAL! Samsung Galaxy S24 för 399kr/mån med 30GB surf

Utgår 30 Juni
Till erbjudandet
18 har klickat på kampanjen
24% RABATT
Halebop

Upp till 24% studentrabatt på abonnemang

Utgår 31 December
Till erbjudandet
1847 har klickat på kampanjen
3 MÅN GRATIS
Halebop

Skaffa bredband - Få 3 månader GRATIS!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
166 har klickat på kampanjen
149KR /MÅN
Halebop

Mini: 3GB surf för ENDAST 149kr/mån

Utgår 31 December
Till erbjudandet
684 har klickat på kampanjen
1-3 MÅN GRATIS
Halebop

Skaffa tilläggstjänster genom Halebop & få 1-3 mån gratis!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
427 har klickat på kampanjen
STUDENT RABATT
Halebop

Klicka här för schyssta studenterbjudanden!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
571 har klickat på kampanjen
ALLA DEALS
Halebop

Här hittar du alla deals hos Halebop

Utgår 31 December
Till erbjudandet
1900 har klickat på kampanjen
Visa alla Halebop rabattkoder
Fanny Söderlund
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?