Hela denna sida är en annons

Halebop rabattkod

Aktuella Halebop rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

GRATIS

Giltig tills vidare


Skaffa Halebops startpaket helt gratis - Beställ hem gratis kontantkort

Med Halebops kontantkort får du allt du behöver. Messa, ring och surfa så det passar dig. Beställ hem ett gratis kontantkort och kom igång.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Halebop rabattkoder under Oktober 2018

Betyg 3.9 av 30 röster

Info om Halebop

Halebop är en stor mobiloperatör i Sverige som ingår i Telia Sonera-koncernen. De är kända för sina låga mobilkostnader och med en Halebop rabattkod kan du få 5% rabatt på din order. Här kan du köpa mobiltelefoner, mobilabonnemang, kontantkort, surfplattor och mobiltillbehör. Halebop strävar alltid efter att erbjuda sina kunder marknadens lägsta priser på mobiltelefoni. Ta del av aktuella kampanjer och erbjudanden som du får här på Expressen rabattkoder.

Läs mer

Mer om Halebop

Halebop rabattkod - 5% rabatt på hela sortimentet

Halebop erbjuder några av marknadens lägsta priser på mobiltelefoni och med en exklusiv rabattkod kan du få ytterligare 5% rabatt på din order. Köp din nya mobiltelefon tillsammans med ett abonnemang till lågt pris och välj bland marknadens alla märken som Apple, Samsung, Sony, Microsoft, HTC, LG och Huawei. Ta del av rabattkoder och andra specialerbjudanden här på Expressen inför din beställning av mobilabonnemang och mobiltelefon online hos Halebop.se. 

Hur gör jag med en Halebop rabattkod?

  • Välj kampanj här på Expressen rabattkoder och klicka dig vidare våra erbjudandelänkar.
  • Du skickas automatiskt vidare till Halebop.se och erbjudandet som du valt.
  • Rabatten aktiveras automatiskt till din beställning och du behöver således ingen specifik kod för köpet.

Aktuella erbjudanden på mobiltelefoner & abonnemang

Med våra aktuella kampanjer och specialerbjudanden kan du fynda utvalda mobiler och abonnemang till extra låga priser. Hos Halebop kan du välja bland de senaste modellerna från iPhone, Samsung, Sony, Microsoft, HTC och fler. Ta del av prissänkta mobiltelefoner och abonnemang eller mobiltillbehör via Halebop rea och regelbundna erbjudanden som du finner här på Expressen rabattkoder. 

Billig mobiltelefoni med Halebop

Halebop startades 2000 med tjänster för mobiltelefoner. Året därpå köpte Telia upp bolaget och sedan dess har de vuxit till en stor aktör på marknaden för mobiltelefoni. Halebop ingår idag i Telia Sonera-koncernen och erbjuder abonnemang såväl som kontantkort till mobiltelefoner. I webbshoppen kan du även köpa de senaste mobiltelefonerna, mobilltillbehör och surfplattor. De strävar efter att alltid kunna erbjuda sina kunder billig mobiltelefoni, snabbt nät och bra deals oavsett om du använder kontantkort, abonnemang, mobilt bredband eller vill köpa tillbehör.