• Så kan du spara in pengar på ditt bröllop

  Att gifta sig är för många något av det största man kan göra i livet och det är viktigt att allt blir precis som man har drömt om. Att uppfylla en bröllopsdröm och få alla detaljer precis som man vill är dock inte lätt, och kommer ofta till ett högt pris. Men det finns sätt att spara pengar på ditt bröllop utan att du behöver offra stil eller elegans.

  Här kommer 10 tips som kan hjälpa dig att spara pengar samtidigt som du får det bröllop du alltid drömt om.

  1. Köp din bröllopsklänning på rea eller i en second-hand butik. Du behöver inte köpa en skräddarsydd brudklänning, du kan hitta en vacker klänningar till ett överkomligt pris som inte är skräddarsydd. Med en Bubbleroom rabattkod kan du komma över billiga brudklänningar, brudtärneklänningar och övriga accessoarer som hör bröllopet till.
  2. Istället för att boka en dyr bröllopsresa kan du tänka på att resa till en närliggande stad eller en romantisk plats som inte är så populär bland turister. Det kan vara en lika minnesvärd upplevelse. Du kan även spara pengar genom att resa under lågsäsong när flyg och hotell är billigare.
  3. Gör dina egna dekorationer och spara pengar. Det kan vara så enkelt som att köpa blommor från en grossist och göra din egen bordsdekoration. Be dina nära och kära att hjälpa till med vissa delar av bröllopet istället för att anställa professionella tjänster. Detta kan vara roligt och även ge en personlig touch till din stora dag. Hos My Perfect Day kan du hitta både färdiga dekorationer och roliga DIY-produkter. Tänk på att använda en My Perfect Day rabattkod för att inte betala mer än nödvändigt för ditt köp.
  4. Överväg att ha bröllopet på en vardag i stället för en helg eftersom det kan vara mycket billigare att hyra lokaler eller att boka catering.
  5. I stället för att ha en dyr tre-rätters middag kan ni servera en buffé eller ha en matvagn. Detta kan vara minst lika gott och en rolig och avslappnad lösning som också kan minska kostnaderna för din bröllopsdag.
  6. Skippa dyra bröllopsfotografer och be i stället vänner och familj om hjälp att ta bilder under dagen. Du kan också skapa en hashtag för bröllopet så att gästerna kan dela sina bilder på sociala medier.
  7. Bjud bara in de allra närmaste till din bröllopsdag och fira dagen med personer som står dig nära. Ett litet och intimt bröllop kan vara minst lika fint som ett stort bröllop där en stor del av gästerna består av avlägsna släktingar och bekanta.
  8. Trycksaker, såsom save the date-kort, bröllopsinbjudningar och bordsplaceringskort kan beställas billigt med en rabattkod från Vistaprint. Är du eller någon närstående skicklig på formgivning kan ni skapa era egna kort och spara ännu mer pengar.
  9. När det kommer till baren finns det lite olika sätt ni kan lägga upp det på för att spara pengar. Antingen låter ni gästerna stå för sin egen alkohol i baren, till självkostnadspris, eller så bjuder ni på alkoholen men begränsar alternativen till ett sorts vitt vin, ett sorts rött vin, en ölsort och en spritsort. På så vis minimerar ni risken för halvtomma flaskor. Oöppnade förpackningar kan ni lämna tillbaka till Systembolaget.
  10. När det kommer till bröllopspresenter kan ni be gästerna om ett bidrag till bröllopsresan i stället för materiella saker.

  Genom att använda dessa tips kan du spara pengar på ditt bröllop utan att kompromissa med det romantiska och minnesvärda ögonblicket.

  Kom ihåg, att spara pengar på ditt bröllop betyder inte att det kommer att vara mindre vackert eller minnesvärt. Genom att vara smart och planera i förväg kan du ha en underbar dag utan att spränga budgeten.

exclusive-badge
discount-badge
Temu

Exklusiv! $20 rabatt när du laddar ner appen genom denna länk

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Ges vid nedladdning
Användes för 1 timme sedan
exclusive-badge
discount-badge
Boob Design

Exklusiv rabattkod! 15% rabatt på ditt köp

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN15
Användes för 1 timme sedan
exclusive-badge
discount-badge
Vestiaire Collective

515kr rabatt på första köpet över 3450kr med exklusiv kod!

Utgår 31 December 2025
EXKLUSIV
Visa rabattkod
VC-FIRST
396 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge
Beredd

Exklusiv rabattkod! 150kr rabatt på köp över 1500kr

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXP150
Användes för 1 timme sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Kläder rabattkoder
Filip Svensson
Filip kommer från en bakgrund som journalist och har arbetat som både allmänreporter och sportreporter. Under en period befann han sig ute på de svenska fotbollsarenorna och rapporterade om allsvensk fotboll. Drömmen var att ta sig ut till de stora arenorna i Europa men ett jobbyte fick Filip att tänka om.I januari 2018 introducerades Filip för sökmotoroptimering, SEO, och därefter var han fast. Möjligheten att påverka vad som syns i Googles sökfält väckte en stor nyfikenhet han inte kunde slita sig ifrån. Ganska snabbt släppte han tankarna på sportjournalistiken och idag kombinerar han i stället sitt intresse för det skrivna ordet med sina SEO-kunskaper här på Expressen Rabattkoder.Filip har arbetat med Expressen Rabattkoder sedan december 2019.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?