Hela denna sida är en annons

Polarn O Pyret rabattkod

Aktuella Polarn O Pyret rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

50%

Giltig tills vidare


Fynda kläder i Polarn O Pyret Outlet och spara upp till 50% på köpet

I outlet-avdelningen samlas kläder till kraftigt rabatterade priser. Spara upp till halva priset på ditt köp.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Polarn O Pyret rabattkoder under Oktober 2018

 • %

  Giltig tills vidare


  Köp och sälj begagnade Polarn O Pyret kläder direkt på sajten

  Köp eller sälj begagnade Polarn O Pyret kläder direkt på butikssajten.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.9 av 124 röster

Info om Polarn O Pyret

Hämta en Polarn O Pyret rabattkod och erhåll 25% rabatt på ditt köp av högkvalitativa baby- och barnkläder. Polarn O Pyret har varit en ledande butik för barnkläder och deras randiga design har levt kvar sedan starten på 70-talet. I butiken finner du ett välfyllt sortiment för allt från nyfödda bebisar till barn i 12-årsåldern och allt däremellan. Välj bland prisvärda plagg som jackor, täckbyxor, overaller, regnkläder, underställ, vantar, mössor, bodies, skor, byxor, klänningar, huvjackor, underkläder, badkläder, pyjamasar, accessoarer och mycket mera. Missa heller inte möjligheten att fynda kläder i butikens outlet där du hittar rabatterade produkter med upp till 50% rabatt. Här på Expressen rabattkoder får du de senaste kampanjerna från Polarn O Pyret.
Läs mer

Mer om Polarn O Pyret

Polarn O Pyret rabattkod ger dig 25% rabatt på köpet

Polarn O Pyret har i flera decennier sålt barnkläder av bästa kvalitet till överkomliga priser. Deras klassiska randiga tröja ingick i utbudet vid butikens uppstart och ränderna går aldrig ur, då deras utbud karaktäriseras av randigt i mångt och mycket. I sortimentet finner du allt du kan tänka dig att ditt barn behöver för att vistas både inomhus och utomhus. Hitta allt från jackor, täckbyxor, overaller, regnkläder till klänningar, underkläder, pyjamasar och accessoarer med mera. Med rabattkoden erhåller du förmånlig rabatt på ditt köp och handlar du för minst 500 kr ingår fri frakt i beställningen. Missa heller inte att fynda i outlet-avdelningen där du hittar rabatterade kläder med upp till 50% rabatt. Butiken har dock inga barnleksaker, därför bör du kolla in Lekmer rabattkoder där de erbjuder upp till 70% rabatt på leksaker och andra barnprodukter.


   


Hur använder man en Polarn O Pyret rabattkod?

 1. Klicka dig vidare till Polarnopyret.se via någon av de aktiva kampanjerna
 2. Lägg till de barnkläder du önskar köpa i varukorgen
 3. När du känner dig nöjd klickar du på den gröna knappen “Gå till kassan”
 4. Till vänster finner du ett tillval för rabattkoder som du klickar på
 5. I fältet som dyker upp anger du din rabattkod och klickar därefter “Använd”
 6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet


Outlet med upp till 50% rabatt på utvalda kläder och skor

Alla produkter som Polarn O Pyret producerar är tvätt tåliga, extra mjuka, slitstarka och testade av deras mycket kompetenta utvecklare. Flera av deras produkter som till exempel är på väg ut ur sortimentet, samlas i butikens outlet-avdelning med upp till 50% rabatt. Kampanjprodukterna håller lika hög kvalitet som kläderna som finns i det ordinarie sortimentet. Då och då dyker kampanjer upp på utvalda kläder som ger dig exklusiv rabatt. Blir du medlemskund får du tillgång till flera förmånliga rabatter som du annars går miste om. För ett brett sortiment av kläder, leksaker och andra barnprodukter, spana in Babyshop, där vi samlat erbjudanden med upp till 70% rabatt.Marknadens bästa barnkläder finner du hos Polarn O Pyret

Polarn O Pyret kännetecknas framförallt av sin unika rand som redan fanns med i den första kollektionen som butiken lanserade redan 1975. Teamet Katarina af Klintberg och Gunilla Axén var arkitekterna bakom idén som utvecklade sitt eget koncept med fokus på design. Polarn O Pyret producerar kläder som underlättar vardagen och som fungerar lika bra på dagis som på kalas. De strävar alltid efter att leverera det som är bäst för barnen. Passa på att köpa hem Polarn O Pyrets kläder redan idag och få rabatterat pris med hjälp av vår rabattkod.