Skistart rabattkod April 2020

Vårt betyg 4
Med en Skistart rabattkod erhåller du 50% rabatt på ditt köp av skidprodukter i webbutiken. Skistart.com är Nordens ledande butik inom längdskidor, men har ett gediget utbud inom friluftsliv. I sortimentet finner du allt från längdskidor, rullskidor och långfärdsskridskor till säkerhetsutrustning, sovsäckar och vandringsskor. I butikens outlet-avdelning samlas massvis med reaprodukter nedsatta med minst 70%, men ofta mycket mer. Skistart.com har blivit utsedd till årets e-handlare inom sport flera år i rad. Se därför till att klicka dig vidare till prisvärda skidprodukter via oss här på Expressen rabattkoder.    
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Skistart i snitt 25% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Skistart.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Skistart baserat på sortiment.
discount-badge

15% rabatt på ditt köp!

Utgår 30 April
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EE04
Användes för 25 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt vid köp över 1299 kr

Utgår 31 Augusti
EXKLUSIV
Visa rabattkod
STYLE3XPRS
506 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt på ditt köp!

Utgår 30 April
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EX2004L
Användes för 1 timme sedan
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor

Om Skistart

Skistart rabattkod ger dig 10% rabatt på utvalda skidprodukter

Skistart.com är Nordens största skidbutik på nätet med ett brett utbud av allt inom längdskidor och friluftsliv. Skistart.com fokuserar främst på längdskidor och rullskidor över hela världen, med en huvudmarknad i Norden och Sverige. Med en Skistart rabattkod får du 10% rabatt på ditt köp i webbutiken. Sortimentet är välfyllt och du kan klicka dig fram bland kategorierna vinter, kläder, skor, sommar, året runt, outlet, kampanjer och nyheter. Välj bland längdskidor, skidvalla, vallatillbehör, långfärdsskridskor, snöskor, pulkor, lavin & säkerhetsutrustning, kläder, skor, rullskidor, gångstavar, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar med mera. Ta även en titt in i butikens outlet där du finner produkter nedsatta med MINST 15% men ofta mycket mer. Behöver du ett bredare sortiment av friluftsprodukter, spana då in Outnorth rabattkoder där du hittar upp till 70% rabatterade outletvaror.  

Hur använder jag en Skistart rabattkod?

  1. Klicka på en kampanj som du är intresserad av här på butikssidan
  2. Placera därefter de produkter du önskar köpa i kundvagnen
  3. När du är nöjd för du musen upp till den gröna kundvagnen till höger på sajten
  4. I nedfallande flik som följer klickar du på “Visa kundvagn”
  5. I nästa steg finner du under orderlistan ett fält för rabattkoder
  6. Ange din Skistart rabattkod och klicka sedan “Använd kupong”'
  7. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet

Minst 15% rabatt och upp till 70% rabatt på outlet-produkter

Outlet-sektionen hos Skistart är den mest besökta kategorin i webbutiken. Där finner du produkter av olika modeller/tillverkare som är på väg ut ur sortimentet och har därför nedsatt pris. Alla produkter är nya och oanvända. Outlet-produkterna är nedsatta med minst 15% och upp till hela 70%. Produkterna finns bara i begränsat antal och gäller endast så långt lagret räcker, därför gäller det att slå till snabbt. Hitta varor från varumärken som Craft, Haglöfs, Björn Dählie, Fischer, OneWay, Salomon, Skistart, Skigo, Swix, Vitargo, Northug, Johaug, Vulkan och många fler. Sugen på fler kanonerbjudanden för dig som lever ett aktivt friluftsliv - då bör du kolla in Malmö Outdoor & Sports som också erbjuder upp till 70% rabatt på massvis med friluftsprodukter.

Skistart.com - Nordens ledande skidbutik på nätet sedan 2004

Skistart.com är ett utmärkt val av butik för dig som är ute i skidspåret mycket eller i naturen. Skiskart består av kunnig personal som har lång erfarenhet av längdskidåkning och e-handel. De levererar sina produkter runt om i hela världen, men har sin huvudmarknad i Sverige och Norden. Butiken är mån om att hjälpa sina kunder att välja rätt produkter och material vare sig det gäller längdskidor, stavar, rullskidor, bindningar, pjäxor, eller valla. Det finns dessutom ett brett sortiment av kosttillskott, klättring, pannlampor, löpning, långfärdsskridskor, tält, liggunderlag, sovsäckar med mera. Du hittar färdiga paket för både herrar, damer och barn/juniorer. Det ingår 90 dagars öppet köp, ångerrätt, bytesrätt, nöjd-kund-garanti och alltid fri frakt.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till