Hela denna sida är en annons

Skistart rabattkod

Aktuella Skistart rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

70%

Giltig tills vidare


Fynda Skistarts outletprodukter med upp till 70% rabatt + fri frakt

I outlet-sektionen samlas utgående, men sprillans nya produkter. Spara upp till 70% på köpet och erhåll alltid fri frakt.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Skistart rabattkoder under Oktober 2018

 • %%%

  Giltig tills vidare


  Här finns alla aktiva och pågående säsongskampanjer från Skistart

  Via denna länk kommer du till alla aktuella kampanjprodukter under pågående säsong.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • %%%

  Giltig tills vidare


  Veckans kampanjer från Skistart.com hittar ni här!

  Dessa kampanjer gäller endast för en kortare period och med ett begränsat antal per produkt.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.0 av 19 röster

Info om Skistart

Med en Skistart rabattkod erhåller du 10 % rabatt på ditt köp av skidprodukter i webbutiken. Skistart.com är Nordens ledande butik inom längdskidor, men har ett gediget utbud inom friluftsliv. I sortimentet finner du allt från längdskidor, rullskidor och långfärdsskridskor till säkerhetsutrustning, sovsäckar och vandringsskor. I butikens outlet-avdelning samlas massvis med reaprodukter nedsatta med minst 15%, men ofta mycket mer. Skistart.com har blivit utsedd till årets e-handlare inom sport flera år i rad. Se därför till att klicka dig vidare till prisvärda skidprodukter via oss här på Expressen rabattkoder.    
Läs mer

Mer om Skistart

Skistart rabattkod ger dig 10% rabatt på utvalda skidprodukter

Skistart.com är Nordens största skidbutik på nätet med ett brett utbud av allt inom längdskidor och friluftsliv. Skistart.com fokuserar främst på längdskidor och rullskidor över hela världen, med en huvudmarknad i Norden och Sverige. Med en Skistart rabattkod får du 10% rabatt på ditt köp i webbutiken. Sortimentet är välfyllt och du kan klicka dig fram bland kategorierna vinter, kläder, skor, sommar, året runt, outlet, kampanjer och nyheter. Välj bland längdskidor, skidvalla, vallatillbehör, långfärdsskridskor, snöskor, pulkor, lavin & säkerhetsutrustning, kläder, skor, rullskidor, gångstavar, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar med mera. Ta även en titt in i butikens outlet där du finner produkter nedsatta med MINST 15% men ofta mycket mer. Behöver du ett bredare sortiment av friluftsprodukter, spana då in Outnorth rabattkoder där du hittar upp till 70% rabatterade outletvaror.  

Hur använder jag en Skistart rabattkod?

 1. Klicka på en kampanj som du är intresserad av här på butikssidan
 2. Placera därefter de produkter du önskar köpa i kundvagnen
 3. När du är nöjd för du musen upp till den gröna kundvagnen till höger på sajten
 4. I nedfallande flik som följer klickar du på “Visa kundvagn”
 5. I nästa steg finner du under orderlistan ett fält för rabattkoder
 6. Ange din Skistart rabattkod och klicka sedan “Använd kupong”'
 7. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet

Minst 15% rabatt och upp till 70% rabatt på outlet-produkter

Outlet-sektionen hos Skistart är den mest besökta kategorin i webbutiken. Där finner du produkter av olika modeller/tillverkare som är på väg ut ur sortimentet och har därför nedsatt pris. Alla produkter är nya och oanvända. Outlet-produkterna är nedsatta med minst 15% och upp till hela 70%. Produkterna finns bara i begränsat antal och gäller endast så långt lagret räcker, därför gäller det att slå till snabbt. Hitta varor från varumärken som Craft, Haglöfs, Björn Dählie, Fischer, OneWay, Salomon, Skistart, Skigo, Swix, Vitargo, Northug, Johaug, Vulkan och många fler. Sugen på fler kanonerbjudanden för dig som lever ett aktivt friluftsliv - då bör du kolla in Malmö Outdoor & Sports som också erbjuder upp till 70% rabatt på massvis med friluftsprodukter.

Skistart.com - Nordens ledande skidbutik på nätet sedan 2004

Skistart.com är ett utmärkt val av butik för dig som är ute i skidspåret mycket eller i naturen. Skiskart består av kunnig personal som har lång erfarenhet av längdskidåkning och e-handel. De levererar sina produkter runt om i hela världen, men har sin huvudmarknad i Sverige och Norden. Butiken är mån om att hjälpa sina kunder att välja rätt produkter och material vare sig det gäller längdskidor, stavar, rullskidor, bindningar, pjäxor, eller valla. Det finns dessutom ett brett sortiment av kosttillskott, klättring, pannlampor, löpning, långfärdsskridskor, tält, liggunderlag, sovsäckar med mera. Du hittar färdiga paket för både herrar, damer och barn/juniorer. Det ingår 90 dagars öppet köp, ångerrätt, bytesrätt, nöjd-kund-garanti och alltid fri frakt.