Stena Line rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta en exklusiv Stena Line erbjudandekod och erhåll rabatterat pris på din nästa båtresa. Stena Line är ett av världens största färjerederier som bedriver 22 färjelinjer runtom i Nordeuropa. Stena Line har förbindelser mellan nio länder där du kan ta dig från Sverige till länder som Tyskland, Danmark, Lettland och Polen. Välj bland dagsturer, båtresor, båtresor + hotell och mycket mera. Du kan även fynda ombord på något av Stena Lines 35 moderna fartyg, genom att handla i deras bordershop och få upp till 60% rabatt. Du kan även gå med i deras lojalitetsprogram och få bonuspoäng på alla biljetter och köp du gör hos Stena Line. För erbjudandekoder och kampanjer, besök oss här på Expressen rabattkoder.

Giltiga Stena Line rabattkoder under April 2024

0 aktiva rabattkoder hos Stena Line just nu.

Bästa alternativet till Stena Line baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

Rabattkod ger 500kr rabatt per person på resor till Malaga, Cypern och Mallorca

Utgår om 14 timmar
Visa fler liknande erbjudanden
14 Juni
10%
Senast aktiva rabattkod
Stena Line har sällan aktiva rabattkoder, sist var 14 Juni. Stena Line har i snitt 5 rabattkoder per år, det är 8% av vad liknande butiker har. Senast Stena Line hade en rabattkod gav den 10% rabatt och fungerade från den 13 Juni och pågick under 1097 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Stena Line
Under tisdagar publicerar Stena Line i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Stena Line
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Stena Line.

Vanliga frågor om Stena Line rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Stena Line rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Stena Line rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Stena Line rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Stena Line.

  Om Stena Line

  Stena Line rabattkod ger dig exklusiv rabatt på båtresor och hotell

  Med en Stena Line erbjudandekod får du rabatterat pris på din bokning av dagsturer, båtresor och hotell. Det har aldrig varit enklare att ta med sig bilen ut i Europa med hjälp av ett av världens största färjerederier. Stena Line har en modern flotta på 35 fartyg och har Europas mest heltäckande linjenät bestående av 22 färjelinjer i hela Nordeuropa. Ta båten till bland annat Polen, Lettland, Danmark eller Tyskland och boka ett prisvärt hotell i samma veva med en Stena Line erbjudandekod. Oavsett om du planerar att åka med barnfamiljen, vännerna eller partnern så finns det spännande aktiviteter i varje stad som färjerederiet trafikerar. Ta en dagstur till Danmark för att shoppa i bordershoppen, en båtresa till Tyskland för att shoppa i Berlin eller besök ett mikrobryggeri i Polen med vännerna. Möjligheterna är många och det har aldrig varit billigare att boka båtresa via Stena Line. Du kan enkelt bila ut i Europa och ta dig ner till kontinentens sydligare delar, genom att låta Stena Line ta dig en bit på vägen. Nu kanske det är så att du drömt om en riktig lyxkryssning? Då måste vi slå ett slag för lyxiga kryssningsrederiet MSC Cruises som anordnar resor året om i och runtom Medelhavet, Karibien, Sydamerika och med en MSC Cruises rabattkod kan du få 10 % rabatt på din kryssning.

  Hur använder man en Stena Line erbjudandekod?

  1. Klicka på en attraktiv kampanj/kod här på butikssidan för Stena Line
  2. Sök därefter destination, båtresa och eventuellt hotell till din bokning
  3. Välj sedan tur&retur/enkel resa, resedatum, antal resenärer & fordon eller till fots
  4. Längst ner i formuläret finner du ett fält under rubriken ”Erbjudandekod”
  5. Ange din kod i fältet och din rabatt kommer att dras direkt i kommande steg

  Bordershop med upp till 60% rabatt + exklusiva erbjudanden för medlemmar

  Förutom förmånliga kampanjpriser på båtresor runtom i hela Nordeuropa, har Stena Line mängder av rabatter och erbjudanden som man som kund kan ta del av. Ombord på fartygen finner du rederiets bordershop där du kan shoppa med upp till 60% rabatt på massvis med produkter.

  Vi kan även rekommendera att spana in lojalitetsprogrammet Stena Line Extra, där medlemmar ges exklusiva rabatter och bonuspoäng. När du går med i Stena Line Extra får du lite extra bra behandling, med bonuspoäng på alla köp du genomför hos rederiet vare sig det är bordershoppen, restaurangerna eller biljetten i sig. Dessutom skickas exklusiva erbjudanden ut till dig med jämna mellanrum. Skulle det vara så att du inte hittar ett hotell som passar i samband med din bokning, då bör du spana in Hotels.com rabattkoder där vi presenterar unika koder varje månad som ger dig upp till 50% billigare pris på hotell världen över.


  Stena Line har nätets bästa priser på båtresor runtom i Nordeuropa

  Du kanske inte visste det, men Stena Line är faktiskt ett av världens största färjerederier med en flotta bestående av 35 moderna fartyg och med 22 färjelinjer i hela Nordeuropa. Färjebolaget har blivit ett populärt resesätt då de kan erbjuda sina kunder låga priser i kombination med utmärkt service. På den svenska marknaden har de befäst sin roll som ett av de populäraste färjebolagen. På daglig basis passerar de moderna fartygen mellan de många destinationerna med kvalitet och punktlighet som ledord. Stena Line har något för alla och med färjebolaget kan du smidigt få med dig bilen under semestern runtom i Europa.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?