Teknikmagasinet rabattkod 2021

Vårt betyg 4
Hos Teknikmagasinet hittar du ett brett sortiment med hundratals artiklar till nedsatt pris. Klicka dig in på kampanjer där du kan fynda teknikprylar med upp till 30 % rabatt. Nästa gång du köper en drönare eller ett par hörlurar, använd en Teknikmagasinet rabattkod och spara pengar på ditt näthandlande. Teknikmagasinet bjuder dessutom på fri frakt om din beställning överstiger 500 kr. Håll dig uppdaterade kring kampanjer och erbjudanden via länkarna här nedan.

Giltiga Teknikmagasinet rabattkoder under Oktober 2021

Flest nya rabattkoder hos Teknikmagasinet
Under tisdagar publicerar Teknikmagasinet i snitt 42% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Teknikmagasinet
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Teknikmagasinet.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Teknikmagasinet baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv! Få 12% rabatt på din beställning

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

12% rabatt för nya medlemmar!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på din beställning!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Teknikmagasinet rabattkod

Om Teknikmagasinet

Teknikmagasinet rabattkod ger dig upp till 30% rabatt på ditt köp

Teknikmagasinet är den välfyllda webbutiken med galna, roliga, knasiga och användbara prylar för alla tillfällen. Med ett välsorterat sortiment som spänner över mängder av kategorier, kan du hitta erbjudanden likt ingen annanstans. För att få ut ännu mer av ditt köp, behöver du Teknikmagasinet rabattkoder som du hittar här hos oss.

Spenderar du många timmar spelandes framför datorn? Då kanske det är dags att införskaffa ett par schyssta gaminghörlurar. Teknikmagasinet.se har otaliga mängder hörlurar med priser som passar både nybörjaren och proffset. 

Behöver du nya högtalare för att överrösta grannens tvivelaktiga musikval? Gå in och scrolla dig igenom alla olika typer av speakers, där du hittar både trådlösa och laddningsbara högtalare.

Det är bara några exempel på produkter som du kan spara upp emot 30 % på hos Teknikmagasinet.

Tillbehör till mobiltelefonen - bluetooth hörlurar

För riktigt bra ljud i hörlurarna gäller det att välja rätt, vi har gjort ett stort test av bluetooth hörlurar där vi utser bäst köp i tre olika prisklasser. Vi tittar framför allt på ljudet och funktionerna i förhållande till priset. Vill du spela så att alla hör finns har teknikmagasinet även ett stort utbud av bluetooth högtalare, även det har vi utsett bäst i test.

Hur använder man teknikmagasinet rabattkod?

  1. Klicka på valfri rabatt ovan
  2. Rabattkoden visas och du tas till teknikmagasinet.se
  3. Välj de varor du är intresserad av och klicka sedan på varukorgen
  4. Gå vidare till kassan för betalning
  5. Klicka på ’jag vill ange en kampanjkod’ och klistra in koden du fått
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet

Fyndhörnan - 1000 prylar med rabatter upp till 89%

I fyndhörnan har Teknikmagasinet samlat allt du kan tänka dig inom dator & tv-spel, foto & video, ljud & bild, hem & hushåll och mycket mer. Rabatterna på varorna sträcker sig långt, med produkter nedsatta med så mycket som 89 %. Det hör dock inte till vanligheterna, men du hittar mängder av varor som säljs för åtminstone halva priset om inte mindre.

Fyndhörnan är fyndigt organiserad. Du kan enkelt hoppa mellan kategorier som du är intresserad av eller filtrera ditt sökresultat efter popularitet, pris osv.Teknikmagasinet – schyssta gadgets & prylar till billiga priser

1989 öppnades det första Teknikmagasinet i Skärholmen. Sedan dess har butikerna blivit fler och utbudet vuxit sig större. Det finns få butiker som har en sådan bred produktkatalog och täcker så många områden. Teknikmagasinet har gjort sig kända som försäljare av lite knäppa prylar för billiga priser, men man ska inte glömma att de också har prisvärda varor för det mesta du kan tänkas behöva i teknikväg. Passa på att köpa en välbehövlig produkt och landar summan på mer än 500 kronor, bjussar Teknikmagasinet på frakten. 

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?