Hela denna sida är en annons

Teknikmagasinet rabattkod

Aktuella Teknikmagasinet rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

80%

Giltig tills vidare


Upp till 80% rabatt på varor i fyndhörnan hos Teknikmagasinet.se

Missa inte att hämta hem kraftigt nedsatta produkter i fyndhörnan hos Teknikmagasinet. Du hittar prylar med upp till 80% rabatt.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Teknikmagasinet rabattkoder under November 2018

Betyg 4.2 av 15 röster

Info om Teknikmagasinet

Hos Teknikmagasinet hittar du ett brett sortiment med hundratals artiklar till nedsatt pris. Klicka dig in på kampanjer där du kan fynda teknikprylar med upp till 30 % rabatt. Nästa gång du köper en drönare eller ett par hörlurar, använd en Teknikmagasinet rabattkod och spara pengar på ditt näthandlande. Teknikmagasinet bjuder dessutom på fri frakt om din beställning överstiger 500 kr. Håll dig uppdaterade kring kampanjer och erbjudanden via länkarna här nedan.

Läs mer

Mer om Teknikmagasinet

Teknikmagasinet rabattkod ger dig upp till 30% rabatt på ditt köp

Teknikmagasinet är den välfyllda webbutiken med galna, roliga, knasiga och användbara prylar för alla tillfällen. Med ett välsorterat sortiment som spänner över mängder av kategorier, kan du hitta erbjudanden likt ingen annanstans. För att få ut ännu mer av ditt köp, behöver du Teknikmagasinet rabattkoder som du hittar här hos oss.

Spenderar du många timmar spelandes framför datorn? Då kanske det är dags att införskaffa ett par schyssta gaminghörlurar. Teknikmagasinet.se har otaliga mängder hörlurar med priser som passar både nybörjaren och proffset. 

Behöver du nya högtalare för att överrösta grannens tvivelaktiga musikval? Gå in och scrolla dig igenom alla olika typer av speakers, där du hittar både trådlösa och laddningsbara högtalare.

Det är bara några exempel på produkter som du kan spara upp emot 30 % på hos Teknikmagasinet.

Hur använder man teknikmagasinet rabattkod?

  1. Klicka på valfri rabatt ovan
  2. Rabattkoden visas och du tas till teknikmagasinet.se
  3. Välj de varor du är intresserad av och klicka sedan på varukorgen
  4. Gå vidare till kassan för betalning
  5. Klicka på ’jag vill ange en kampanjkod’ och klistra in koden du fått
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet

Fyndhörnan - 1000 prylar med rabatter upp till 89%

I fyndhörnan har Teknikmagasinet samlat allt du kan tänka dig inom dator & tv-spel, foto & video, ljud & bild, hem & hushåll och mycket mer. Rabatterna på varorna sträcker sig långt, med produkter nedsatta med så mycket som 89 %. Det hör dock inte till vanligheterna, men du hittar mängder av varor som säljs för åtminstone halva priset om inte mindre.

Fyndhörnan är fyndigt organiserad. Du kan enkelt hoppa mellan kategorier som du är intresserad av eller filtrera ditt sökresultat efter popularitet, pris osv.Teknikmagasinet – schyssta gadgets & prylar till billiga priser

1989 öppnades det första Teknikmagasinet i Skärholmen. Sedan dess har butikerna blivit fler och utbudet vuxit sig större. Det finns få butiker som har en sådan bred produktkatalog och täcker så många områden. Teknikmagasinet har gjort sig kända som försäljare av lite knäppa prylar för billiga priser, men man ska inte glömma att de också har prisvärda varor för det mesta du kan tänkas behöva i teknikväg. Passa på att köpa en välbehövlig produkt och landar summan på mer än 500 kronor, bjussar Teknikmagasinet på frakten.