The Body Shop rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hämta en The Body Shop rabattkod idag och spara pengar på ditt köp av kosmetik, skönhets- och kroppsvård i en av Sveriges mest populära butiker. Du hittar ansiktsprodukter, kroppsprodukter, parfymer, dofter, makeup och hårprodukter bland mycket annat. Med en The Body Shop rabattkod får du möjlighet att pressa priserna på många av de prisvärda produkterna i sortimentet. Hämta dina kampanjkoder redan nu här på vår rabattportal för att spara pengar på dina köp av skönhets- och kroppsvård. 

Giltiga The Body Shop rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos The Body Shop
Under tisdagar publicerar The Body Shop i snitt 46% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos The Body Shop
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från The Body Shop.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till The Body Shop baserat på sortiment.
discount-badge
lookfantastic

Få upp till 50% rabatt + 11% extra rabatt på rabatterade varor!

Utgår 29 Februari
exclusive-badge
discount-badge
Parfym.se

10% rabatt på ett HELT köp!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Cocopanda

10% rabatt på ALLT* vid köp över 699kr

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om The Body Shop

Innehållsförteckning

 • 01
  The Body Shop rabattkod ger rabatt på kosmetik, skönhets- och kroppsvård
 • 02
  Om The Body Shop
 • 03
  The Body Shop fokuserar på att förbättra världen
 • 04
  Leverans och frakt The Body Shop
 • 05
  Handla Ansiktsvård, kroppsvård och smink med rabattkod
 • 06
  The Body Shop har ett eget varumärke
 • 7
  Vanliga frågor om The Body Shop rabattkod
 • 01

  The Body Shop rabattkod ger rabatt på kosmetik, skönhets- och kroppsvård

  Hos The Body Shop hittar du skönhetsprodukter till bra priser. Har du dessutom en The Body Shop rabattkod kan du komma ner ytterligare i pris. Alla aktuella rabattkoder hittar du hos oss på Expressen rabattkoder så håll dig uppdaterad här så att du inte går miste om en bra rabatt. Ibland finns det dock ingen tillgänglig rabattkod men The Body Shop har ofta speciella erbjudanden där du som kund ändå kan få billigare priser på produkter. Det finns olika sätt att hitta en The Body Shop rabattkod på. Du kan såklart gå in på hemsidan och se eventuella erbjudanden men det bästa sättet är att gå med i medlemsklubben. På så sätt får du nyhetsbrev om det senaste från butiken samt exklusiva erbjudanden. Som medlem hos The Body Shop samlar du dessutom poäng. Du får ett poäng för varje krona du handlar för. När du har samlat ihop 1 000 poäng erhåller du en check på 50 kronor.

 • 02

  Om The Body Shop

  The Body Shop är en butikskedja där du kan köpa skönhetsvård, det finns allt från smink till parfymer. På hemsidan kan du även få tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud, information om olika produkter och vad utvalda ingredienser är bra för. The Body Shop öppnade sin första butik redan år 1976 i Brighton. Sedan dess har de vuxit och blivit en populär skönhetskedja. Idag kan du enkelt shoppa hos butiken på nätet. De har bra priser, ett stort utbud av produkter och om du handlar för över 300 kronor får du fri frakt. För att få ännu bättre priser och spara pengar kan du använda en The Body Shop rabattkod.

 • 03

  The Body Shop fokuserar på att förbättra världen

  The Body Shop handlar om mer än skönhetsprodukter. Anita Roddick, grundaren bakom företaget, hade ett stort engagemang för djur, natur och människor. Under åren har The Body Shop vunnit priser och utmärkelser för sina kampanjer gällande bland annat AIDS, rättvis handel och djurens rättigheter. Det blev därför bestämt att The Body Shop endast skulle erbjuda gröna produkter, alltså sådant som inte är djurtestat, inte kan skada miljön och liknande. När du besöker hemsidan kan du hitta allt som företaget gör för att förbättra vår värld. De beskriver vad de jobbar med i nuläget och hur de har tänkt uppnå sina mål. Har du tur kan du hitta en The Body Shop kampanj att använda på deras utbud.

 • 04

  Leverans och frakt The Body Shop

  Hos The Body Shop får du fri frakt när du beställer varor för över 400 kronor. Om du köper för en lägre summa ligger frakten på 50 kronor. Leveranstiden ligger på upp till sju dagar men det kan ta upp till tre extra dagar till de som bor på en avlägsen plats.

 • 05

  Handla Ansiktsvård, kroppsvård och smink med rabattkod

  Allt du behöver för att ta hand om din hy, för att framhäva din bästa sida av dig själv, hittar du hos The Body Shop. Det finns produkter som hjälper dig med din hud i form av både ansiktsprodukter och för kroppen. Det är inte allt, du kan också hitta ett bra utbud med parfymer för både män och kvinnor till bra priser. De har även en rad med sminkprodukter. Du kan hitta presenttips och olika serier, till exempel produkter med vitamin E. Alla produkter säljs till ett bra pris och du kan ibland använda dig av en The Body Shop rabattkod för att få produkterna till ett ännu bättre pris.

  Hos The Body Shop kan du bland annat handla:

  • Parfymer till henne och honom
  • Smink
  • Ansikts- och kroppsvårdsprodukter

 • 06

  The Body Shop har ett eget varumärke

  The Body Shop fokuserar på att förbättra världen genom att hjälpa olika organisationer som arbetar för att hjälpa människor, miljön och djurlivet. De har därför skapat en produktserie som endast innehåller ekologiska ingredienser, "gröna produkter". De finns under samma namn som butiken, The Body Shop. Är du intresserad av att testa någon av dessa produkter kan du hitta hela utbudet på hemsidan. Ett tips är att du tar reda på om det finns något aktiv The Body Shop rea som ger dig ett billigare pris. Du kan också välja att bli medlem hos butikskedjan och på så sätt få nyhetsbrev med erbjudanden. Det är även möjligt att samla poäng och växla dem till en värdecheck.

Vanliga frågor om The Body Shop rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?