Hela denna sida är en annons

Tidningskungen rabattkod

Aktuella Tidningskungen rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

5%

Giltig tills vidare


Tidningskungen rabattkod ger dig 5% rabatt på hela köpet!

OBS: Rabatten gäller enbart för titlar med kortbetalning.

Visa villkor

Visa rabattkod

TK5P

Visa rabattkod

TK5P

Aktuella Tidningskungen rabattkoder under November 2018

 • 165kr

  Giltig tills vidare


  Tidningskungen rabattkod - Få presentkort på köpet värt 165 kr

  Beställ valfri prenumeration från Tidningskungen och ange rabattkoden. Du får då ett presentkort värt 165 kronor.

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  Kampanjjakt34
 • 35KR

  Giltig tills vidare


  Fynda bland toppsäljare från endast 35 kr!

  Tidningskungen har på sin topplista samlat grymma toppsäljare till bra priser.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • Gåvo-

  Giltig tills vidare


  Beställ prisvärda prenumerationer där premier ingår!

  Klicka dig vidare för att beställa prenumerationer där premier samtidigt ingår.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • DEAL

  Giltig tills vidare


  Här hittar du de billigaste prenumerationerna just nu!

  Klicka dig vidare till Tidnignskungen och få tillgång till de billigaste prenumerationerna.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 18 röster

Info om Tidningskungen

Tidningskungen är en tidningsförmedlare på nätet som har funnits sedan 2001, då de slog upp portarna mot en svensk, finsk och norsk marknad. Idag är de Nordens största tidningsvaruhus och ägs av Bonnier Tidskrifter. En av många fördelar med denna tidningsförsäljare är att det nästan alltid finns kampanjpris på produkterna. Du kan beställa både enkelnummer och prenumerationer från en stor hög av olika sorters tidningar. Allt från tidningar för barn & ungdom till finanstidningar, skvallerpress och hälsa och skönhet. Och listan kan göras lång. Deras utbud är större än tidningsutbudet i dagligvaruhandeln. Använder du en Tidningskungen rabattkod kan du fynda underhållande läsning till väldigt förmånliga priser. Ta del av billiga prenumerationer på tidningsmagasin för alla åldrar och intresseområden. Med en Tidningskungen rabattkod kan du få upp till 90% rabatt på din tidningsprenumeration. 
Läs mer

Mer om Tidningskungen

Sveriges största utbud av tidningsprenumerationer

Tidningskungen.se har sålt tidningar på nätet sedan 2001 och har idag Sveriges största utbud av tidningsprenumerationer. Företaget ägs och drivs av Mediafy Magazines AB som ingår i den privatägda koncernen Mediafy AB. Tidningskungen finns representerat i Sverige, Norge och Finland. De erbjuder tusentals svenska och internationella tidningar till låga priser, utan mellanhänder direkt från förlaget. Utbudet består av billiga tidningsprenumerationer för alla åldrar och intresseområden. Alla prenumerationer är tidsbestämda och avslutas därav automatiskt. På Tidningskungen finner du tidningar inom allt från familj, inredning och hälsa till sport, kultur och nyheter.

  


Bästa spartipsen på Tidningskungen

Om du vill shoppa extra billigt på Tidningskungen kan du oftast använda dig av den Tidningskungen rabattkod som du kan hitta här på sidan. Utöver detta finns det fler knep som du kan ta med dig för extra billig tidnings- och tidskriftsshopping. Till att börja med ska det nämnas att Tidningskungen nästan alltid säljer sina produkter till extrapriser. Det är en stor del av deras affärskoncept. Det finns också en flik som heter "Exklusiva erbjudanden för våra kunder". Där hittar du alla tillfälliga kampanjer. Om du vill ta del av exklusiva erbjudanden och unika rabattkoder kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev och få dessa direkt i din mejlinkorg.

Presenttips på Tidningskungen

En fantastiskt praktisk funktion på Tidningskungen finns under fliken "Presenttips". Här hittar du ett stort utbud av tidningar och tidskrifter som du kan sortera utefter vem som ska få presenten. Dels kan du ange kön (hon, han eller hen), dels kan du ange personens mentala ålder. Att det inte är den riktiga ålder som ska anges är extra sympatiskt, eftersom det möjliggör att alla kan ta del av hela utbudet, oavsett den verkliga åldern. Det kan vara så att man älskar att läsa Bamse trots att man är 45 år gammal, inga konstigheter. Tidningskungen kampanj erbjuder dessutom presenter till extrapriser, och i många fall medföljer en premie. Till exempel en blomvas, en poncho eller ett exklusivt knivset.

Tidningskungen köpguide

Du kan betala tryggt och enkelt med hjälp av faktura på Tidningskungen. Betalningen sker till det förlag som producerar tidningen och behöver betalas innan prenumerationens början om det är en utländsk tidning. Vill du hellre betala med kort går det lika bra, antingen med VISA, VISA Electron, Mastercard eller Maestro. 

 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • Faktura


Leverans & betalningsalternativ Tidningskungen:

Leveranstiden beror på vilken tidning som har beställts och inga vidare specifikationer kan ges eftersom det beror på förlaget i fråga. Frakten är alltid kostnadsfri vilket bidrar ytterligare till Tidningskungens låga priser. Efter det att din beställda produkt är levererad har du alltid rätt till retur inom 14 dagar i enlighet med distansköpslagen.

Tidningskungen kundtjänst

Har du några funderingar är det bara att du hör av dig till kundtjänsten. Detta kan du göra på 08-517 50 220, måndagar till fredagar mellan 09.00 och 16.00. Notera att det är lunchstängt mellan 12.00-13.00 måndagar till torsdagar och 11.30-13.00 på fredagar. Möjligheten finns också att mejla på info@tidningskungen.se eller att kontakta kundtjänsten direkt via kontaktformulär på hemsidan.

Tidningskungen utbud

Det finns ett enormt antal olika typer av tidningar hos Tidningskungen och över 1 000 olika prenumerationer. Med Tidningskungen rabattkod kan du dessutom shoppa för extra förmånliga priser. Bland mycket annat kan du hitta vetenskapsmagasin, inredningstidningar, musiktidskrifter och serier på deras hemsida. Det är ett rikt utbud med något för alla smaker och åldrar. Det finns dessutom ett antal andra typer av produkter. Under "Fyndhörnan" hittar du till exempel gosedjur, barnböcker och sådant som presentkort till SF Anytime. När du köper böcker på Tidningskungen är det enstaka böcker som gäller och inte prenumerationer. Detta till skillnad från tidningar som framför allt säljs som prenumerationer på Tidningskungen. Under varje kategori av tidningar hittar du en bred spridning av ytterligare underkategorier. Klickar du exempelvis på "Livsstil", dyker tidningar upp om såväl yoga som tatueringar. Det kan med andra ord vara en bra idé att ta en extra titt, och framför allt att ge sig lite tid med att bläddra igenom utbudet. 

 • Tidningar
 • Tidskrifter
 • Prenumerationer
 • Böcker


Tidskrifter om kultur och litteratur på Tidningskungen

Under "Kultur och litteratur" hittar du massor av högt ansedda tidningar och tidskrifter om språk, litteratur, konst, musik och liknande. Både utländska och svenska titlar finns här och för alla kulturintresserade är detta en kategori att rekommendera. Även i denna sektion är spridningen på tidningstyper stor: allt från 10-tal, till tidskrift för genusvetenskap, till Dazed and Confuzed Magazine går att hitta här. Under Tidningskungen rea kan du också hitta massor av grymma extrapriser och för att inte missa något bör du definitivt skriva upp dig för deras nyhetsbrev.

Titlar på Tidningskungen

Det finns naturligtvis för många tidningar på Tidningskungen för att nämna alla, men bland utbudet hittar du sådant som KING, Hus & Hem och Kamratposten. Med andra ord finns det något för alla smaker och alla åldrar. Och det är lätt att bläddra igenom utbudet med hjälp av de praktiskt ordnade kategorierna. 

 • KING
 • Hus & Hem
 • Kamratposten


Tidningskungen presentkort

Förutom fliken "Presenttips" på hemsidan, där du enkelt kan anpassa ditt köp efter den person som du vill glädja med en prenumeration, finns också möjligheten att köpa ett presentkort. På så vis behöver du inte ta risken att det blir fel, utan presentmottagaren kan göra ett val själv. Presentkorten kommer i fyra valörer: brons för 99 kronor, silver för 199 kronor, guld för 299 kronor och diamant för 399 kronor. De olika presentkortens värde är inte begränsade till sitt inköpspris utan kan ofta användas för en långt mycket dyrare produkt. Giltighetstiden för ett presentkort är 12 månader och du kan välja mellan digital eller fysisk leverans. Perfekt för ett födelsedagsbarn som gillar att välja själv!

Tidningskungen erbjudande

Under "Exklusiva erbjudanden för våra kunder" hittar du de kampanjer som Tidningskungens partners just nu har. Det kan röra sig om ljudböcker som för tillfället kan nås för ett extra förmånligt pris, extra billiga lotter från Miljonlotteriet eller helt enkelt en särskilt billig prenumeration på en viss tidning. Skriver du upp din e-postadress för nyhetsbrevet från Tidningskungen missar du aldrig några erbjudanden, utan får dem direkt hem i inkorgen. Det är ett praktiskt och smidigt sätt att hålla sig uppdaterad, utan att behöva göra någon ansträngning för egen del. En del av företagets koncept är att alltid erbjuda tidningar till kampanjpris, vilket gör att du kan handla billigt både med och utan ett erbjudande.Tidningskungen - Gratis premie vid köp av tidningsprenumeration med rabattkod

När du köper en tidningsprenumeration får du alltid kampanjpris på flera nummer. Med en Tidningskungen rabattkod får du dessutom en gratis premie vid köp av en tidningsprenumeration. Oavsett om du gillar läsning inom hälsa & träning, skönhet & mode, sport, finans, barn & ungdom eller djur & natur får du en premie som passar den tidning du väljer. Via våra erbjudanden när du startar din tidningsprenumeration så får du en premie på köpet!

 

Upp till 90% rabatt på tidningsprenumerationer hos Tidningskungen.se

För att kunna konkurrera med andra prenumerationsföretag ser företaget alltid till att vara störst och billigast på tidningsmarknaden. Välj bland intressant läsning för alla målgrupper. Välj bland kategorier som hälsa & skönhet,  träning & fitness, barn & ungdom, dagstidningar, vetenskap & historia, inredning, finans, mat & vin, bil & motor, mode, kvinna, man, fritid & äventyr och många fler. Få upp till 90% rabatt på dina favorittidningar när du prenumererar hos Tidningskungen via deras erbjudanden på tidningar!

 

Hur använder jag min Tidningskungen rabattkod?

1. Välj tidning som du vill prenumerera på

2. Välj antal nr & klicka på "Beställ"

3. Gå vidare till kassan

4. Ange din kod & klicka på "OK"