Tidningskungen rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Tidningskungen är en tidningsförmedlare på nätet som har funnits sedan 2001, då de slog upp portarna mot en svensk, finsk och norsk marknad. Idag är de Nordens största tidningsvaruhus och ägs av Bonnier Tidskrifter. En av många fördelar med denna tidningsförsäljare är att det nästan alltid finns kampanjpris på produkterna. Du kan beställa både enkelnummer och prenumerationer från en stor hög av olika sorters tidningar. Allt från tidningar för barn & ungdom till finanstidningar, skvallerpress och hälsa och skönhet. Och listan kan göras lång. Deras utbud är större än tidningsutbudet i dagligvaruhandeln. Använder du en Tidningskungen rabattkod kan du fynda underhållande läsning till väldigt förmånliga priser. Ta del av billiga prenumerationer på tidningsmagasin för alla åldrar och intresseområden. Med en Tidningskungen rabattkod kan du få upp till 90% rabatt på din tidningsprenumeration. 

Giltiga Tidningskungen rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Tidningskungen
Under måndagar publicerar Tidningskungen i snitt 50% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Tidningskungen
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Tidningskungen.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Tidningskungen baserat på sortiment.
discount-badge
Adlibris

10% rabatt när du skriver upp dig på nyhetsbrevet!

Utgår 31 Mars
discount-badge
Bokus

5% rabatt för alla studenter hos Bokus!

Utgår 31 December
discount-badge
Bokus

5% rabatt på ALLT när du skaffar Bokus Play!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Tidningskungen

Innehållsförteckning

 • 01
  Bästa spartipsen hos Tidningskungen
 • 02
  Presenttips hos Tidningskungen
 • 03
  Tidningskungen Betalningsalternativ
 • 04
  Leverans Tidningskungen
 • 05
  Tidningskungen kundtjänst
 • 06
  Tidningskungens rika produktutbud
 • 07
  Tidskrifter om kultur och litteratur på Tidningskungen
 • 08
  Tidningar hos Tidningskungen
 • 09
  Ge bort ett Tidningskungen presentkort
 • 10
  Fynda hos Tidningskungen
 • 11
  Vanliga frågor om Tidningskungen rabattkod
 • Bästa spartipsen hos Tidningskungen
  01

  Bästa spartipsen hos Tidningskungen

  Om du vill shoppa extra billigt på Tidningskungen kan du oftast använda dig av den Tidningskungen rabattkod som du kan hitta här på sidan. Det finns även andra knep som du kan ta med dig för extra billig tidnings- och tidskriftsshopping. Till att börja med ska det nämnas att Tidningskungen nästan alltid säljer sina produkter till extrapriser, det är en stor del av deras affärskoncept. Det finns också en flik som heter "Exklusiva erbjudanden för våra kunder", där hittar du alla tillfälliga kampanjer. Om du vill ta del av exklusiva erbjudanden och unika rabattkoder kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev och få dessa direkt i din mejlinkorg.

 • Presenttips hos Tidningskungen
  02

  Presenttips hos Tidningskungen

  En fantastiskt praktisk funktion på Tidningskungen finns under fliken "Presenttips". Här hittar du ett stort utbud av tidningar och tidskrifter som du kan sortera utefter vem som ska få presenten. Dels kan du ange kön (hon, han eller hen), dels kan du ange personens mentala ålder. Att det inte är den riktiga åldern som ska anges är extra sympatiskt, eftersom det möjliggör att alla kan ta del av hela utbudet, oavsett den verkliga åldern. Det kan vara så att man älskar att läsa Bamse trots att man är 45 år gammal, inga konstigheter. Tidningskungen kampanj erbjuder dessutom presenter till extrapriser och i många fall medföljer en premie. Till exempel en blomvas, en poncho eller ett exklusivt knivset.

 • 03

  Tidningskungen Betalningsalternativ

  Du kan betala tryggt och enkelt med hjälp av faktura hos Tidningskungen. Betalningen sker till det förlag som producerar tidningen och behöver betalas innan prenumerationens början om det är en utländsk tidning. Vill du hellre betala med kort går det lika bra, antingen med VISA, VISA Electron, Mastercard eller Maestro. 

  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • Faktura

 • 04

  Leverans Tidningskungen

  Leveranstiden beror på vilken tidning som har beställts och inga vidare specifikationer kan ges eftersom det beror på förlaget i fråga. Frakten är alltid kostnadsfri vilket bidrar ytterligare till Tidningskungens låga priser. Efter det att din beställda produkt är levererad har du alltid rätt till retur inom 14 dagar i enlighet med distansköpslagen.

 • 05

  Tidningskungen kundtjänst

  Har du några funderingar är det bara att du hör av dig till kundtjänsten. Detta kan du göra på 08-517 50 220, måndagar till fredagar mellan 09.00-16.00. Notera att det är lunchstängt mellan 12.00-13.00 måndagar till torsdagar och 11.30-13.00 på fredagar. Möjligheten finns också att mejla på info@tidningskungen.se eller att kontakta kundtjänsten direkt via kontaktformulär på hemsidan.

 • 06

  Tidningskungens rika produktutbud

  Det finns ett enormt antal olika typer av tidningar hos Tidningskungen och över 1 000 olika prenumerationer. Med Tidningskungen rabattkod kan du dessutom shoppa för extra förmånliga priser. Bland mycket annat kan du hitta vetenskapsmagasin, inredningstidningar, musiktidskrifter och serier på deras hemsida. Det finns ett rikt utbud med något för alla smaker och åldrar. Det finns dessutom ett antal andra typer av produkter. Under "Fyndhörnan" hittar du till exempel gosedjur, barnböcker och presentkort SF Anytime. När du köper böcker hos Tidningskungen är det enstaka böcker som gäller, inte prenumerationer. Detta till skillnad från tidningar som framför allt säljs som prenumerationer hos Tidningskungen. Under varje kategori av tidningar hittar du en bred spridning av ytterligare underkategorier. Klickar du exempelvis på "Livsstil" dyker tidningar upp om såväl yoga som tatueringar. Det kan med andra ord vara en bra idé att ta en extra titt och framför allt att ge sig lite tid att bläddra igenom utbudet. 

  • Tidningar
  • Tidskrifter
  • Prenumerationer
  • Böcker

 • 07

  Tidskrifter om kultur och litteratur på Tidningskungen

  Under "Kultur och litteratur" hittar du massor av högt ansedda tidningar och tidskrifter om språk, litteratur, konst, musik och liknande. Både utländska och svenska titlar finns här och för alla kulturintresserade är detta en kategori att rekommendera. Även i denna sektion är spridningen på tidningstyper stor, allt från 10-tal till tidskrift för genusvetenskap, till Dazed and Confuzed Magazine. Under Tidningskungen rea kan du även hitta massor av grymma extrapriser och för att inte missa något bör du definitivt skriva upp dig för deras nyhetsbrev.

 • 08

  Tidningar hos Tidningskungen

  Det finns naturligtvis för många tidningar hos Tidningskungen för att nämna alla, men bland utbudet hittar du sådant som KING, Hus & Hem och Kamratposten. Med andra ord finns det något för alla smaker och alla åldrar. Och det är lätt att bläddra igenom utbudet med hjälp av de praktiskt ordnade kategorierna. 

  • KING
  • Hus & Hem
  • Kamratposten

 • Ge bort ett Tidningskungen presentkort
  09

  Ge bort ett Tidningskungen presentkort

  Förutom fliken "Presenttips" på hemsidan, där du enkelt kan anpassa ditt köp efter den person som du vill glädja med en prenumeration, finns även möjligheten att köpa ett presentkort. På så vis behöver du inte ta risken att det blir fel, utan presentmottagaren kan själv bestämma vad som ska prenumereras på. Presentkorten kommer i fyra valörer: brons för 99 kronor, silver för 199 kronor, guld för 299 kronor och diamant för 399 kronor. De olika presentkortens värde är inte begränsade till sitt inköpspris utan kan ofta användas för en långt mycket dyrare produkt. Giltighetstiden för ett presentkort är 12 månader och du kan välja mellan digital eller fysisk leverans. Perfekt för ett födelsedagsbarn som gillar att välja själv!

 • 10

  Fynda hos Tidningskungen

  Som kund kan du fynda under "Exklusiva erbjudanden för våra kunder". Där hittar du de kampanjer som Tidningskungens partners har just nu. Det kan röra sig om ljudböcker som för tillfället kan nås för ett extra förmånligt pris, extra billiga lotter från Miljonlotteriet eller helt enkelt en särskilt billig prenumeration på en viss tidning. Skriver du dessutom upp din e-postadress för nyhetsbrevet från Tidningskungen missar du aldrig några erbjudanden, utan får dem direkt hem i inkorgen. Det är ett praktiskt och smidigt sätt att hålla sig uppdaterad utan att behöva göra någon ansträngning för egen del. En del av företagets koncept är att alltid erbjuda tidningar till kampanjpris, vilket gör att du kan handla billigt både med och utan ett erbjudande. Få upp till 90% rabatt på dina favorittidningar när du prenumererar hos Tidningskungen via deras erbjudanden på tidningar!

Vanliga frågor om Tidningskungen rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?