ABS Wheels rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
ABS Wheels är en ledande leverantör i Sverige av däck och fälgar. Med en ABS Wheels rabattkod kan du få upp till 400 kr rabatt på bildäck. Välj ur ett brett sortiment av sommardäck, vinterdäck, fälgar och biltillbehör. Köp kompletta hjul med både däck och fälgar eller enbart däck eller fälgar till bil, till Sveriges bästa priser. Med ABS Wheels rabattkoder, kampanjer och erbjudanden här på Expressen rabattkoder får du ännu bättre pris på dina hjul!

Giltiga ABS Wheels rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till ABS Wheels baserat på sortiment.
discount-badge
Däckonline

50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
discount-badge
Däckonline

5% rabatt för nya kunder med Däckonline rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge
Evify

Bjud in en vän! Ge 500kr - Få 500kr tillbaka

Utgår 31 Januari 2026
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos ABS Wheels
Under tisdagar publicerar ABS Wheels i snitt 28% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos ABS Wheels
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från ABS Wheels.

Om ABS Wheels

Innehållsförteckning

 • 01
  ABS Wheels rabattkod ger förmånlig rabatt på däck & fälgar
 • 02
  ABS Wheels - En av de största inom däck och fälgar
 • 03
  Stort utbud hos ABS Wheels
 • 04
  Leverans och frakt hos ABS wheels
 • 05
  Däck och fälg hos ABS wheels
 • 06
  Handla fälgar med en ABS Wheels rabattkod
 • 7
  Vanliga frågor om ABS Wheels rabattkod
 • 01

  ABS Wheels rabattkod ger förmånlig rabatt på däck & fälgar

  ABS Wheels håller låga priser för att däck och fälg är viktigt ut en säkerhetssynpunkt. Med en ABS Wheels rabattkod kan du få ännu mer förmånliga priser. Registrerar du dig som kund kan du också välja att prenumerera på det kostnadsfria nyhetsbrevet med bland annat aktuella kampanjerbjudanden. Är du företagskund och beställer varor av det egna märket ABS Luxury Wheels bjuder företaget dig på frakten. Följer du ABS Wheels Facebooksida får du inte missa att se uppdateringarna under fliken erbjudanden. Där presenteras aktuella kampanjer och eventuella reor. Du kan också välja att klicka i knappen aviseringar så får du ett automatiskt meddelande när ett erbjudande presenteras.

  För fler rabatter på däck och fälgar kolla in våra Däckonline rabattkoder

 • 02

  ABS Wheels - En av de största inom däck och fälgar

  ABS Wheels är bland de största i Sverige inom fälgar och däck. Företaget som är baserat i Stockholm har låga priser och i vissa fall även gratis leveranser. Vill du komma ännu billigare undan kan du använda en ABS Wheels rabattkod. Både du som privatperson och du som är företagare kan använda dig av ABS Wheels när det är dags att beställa nya däck eller fälgar. Företaget som grundades år 1998 har stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Har du frågor är du välkommet att ringa, mejla eller kontakta dem över sociala medier för att få råd inför ditt köp av däck och fälg.

 • 03

  Stort utbud hos ABS Wheels

  ABS Wheels har sitt säte i Stockholm men de levererar till hela landet oavsett om du beställer som privatperson eller som företag. Det unika med ABS Wheels är deras stora och breda sortiment inom både däck och fälg. För att hitta rätt produkt till ditt fordon fyller du bara enkelt och snabbt i ditt registreringsnummer längst upp på sidan. Priserna är alltid låga men med en ABS Wheels kampanj kan du göra riktiga fynd. De lägger stort värde i att ge dig rådgivning kring köpet och du får gärna kontakta dem via telefon, mejl eller i sociala medier där de är aktiva.

  Hittar du inte det du söker? Spana i så fall även in våra Mekonomen rabattkoder

 • 04

  Leverans och frakt hos ABS wheels

  Om du beställer varor från det egna märket ABS Wheels som företagspaket bjuder företaget dig på frakten. Det innebär att du kan spara mellan 500 kronor till 800 kronor. Produkterna levereras normalt inom tre till fem arbetsdagar.

 • 05

  Däck och fälg hos ABS wheels

  ABS Wheels har ett av Sveriges största sortiment inom däck och fälg samt fördelaktiga priser. Med en ABS Wheels rabattkod får du produkterna ännu billigare. För att hitta rätt däck eller fälg till just ditt fordon fyller du i registreringsnumret i rutan högst upp på skärmen. Vill du hellre se hela sortimentet behöver du inte fylla i din bils registreringsnummer. Då kan du istället välja att sortera resultatet efter kategorierna sommardäck, friktionsdäck, dubbdäck, fälgar och tillbehör. Förutom det egna märket ABS luxury Wheels på fälgar hittar du exempelvis Japan Racing, Zito, Dezent, Aez, Dotz, Advanti, Image, Nitro, Oxxo och Vossen för att nämna några.

  Hos ABS wheels kan du bland annat handla:

  • Kompletta hjul
  • Sommardäck
  • Fälgar
  • Friktionsdäck


 • 06

  Handla fälgar med en ABS Wheels rabattkod

  Hos ABS Wheels klappar hjärtat lite extra för fälgar. Visste du exempelvis att bultindelningen kan anpassas på en viss fälg så att den går att använda på flera olika bilmärken och modeller? På så sätt kan du behålla dina favoritfälgar även när du köper en ny bil. Förutom utseendet behöver du tänka på storlek, material och hur den är konstruerad. Allt detta påverkar nämligen bilens köregenskaper. Söktjänsten hjälper dig att hitta rätt storlek och därefter kan du bläddra bland de olika valen från bland andra Image och Oxxo. Har du tur finns din önskade fälg på ABS Wheels rea till ett extra bra pris.

Vanliga frågor om ABS Wheels rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?