Airtours rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Airtours är specialiserade inom cityresor och sol- och badcharter till medelhavet och har över 130 000 nöjda resenärer varje år. Om du bokar flyg + hotell via Airtours för utresa under 2024, får du förmånlig reserabatt med Airtours rabattkod.Gör som hundratusentals andra svenskar och boka din utlandsresa med Airtours. De bokar flyg + hotell, ja allting åt dig om du så önskar och du behöver bara besöka en resesajt för att få allt fixat inför semestern. Hämta dina rabattkoder och erbjudanden från Airtours här hos oss.

Giltiga Airtours rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Airtours
Under fredagar publicerar Airtours i snitt 22% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Airtours
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Airtours.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Airtours baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

Rabattkod ger 600kr rabatt på storstadsresor!

Utgår 3 April
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Airtours rabattkod

Om Airtours

Airtours rabattkod ger dig exklusiv reserabatt vid bokning online

Boka flyg + hotell (paketresa) med Airtours rabattkod och erhåll boka-tidigt-rabatt per person. 

Välj bland cityresor till Europas största städer eller en solsemester till medelhavet. Airtours är en svensk privatägd researrangör, vilket är unikt nuförtiden. De behöver därför inte kompromissa med utländska vinstintressen utan kan fokusera på att göra sina kunder nöjda. För att åstadkomma detta arbetar Airtours främst på tre punkter: att din resa ska vara trygg, hålla hög kvalitet och levereras på ett personligt sätt.


Skulle du vilja boka en hyrbil i samband med din utlandsvistelse, bör du kolla in Holiday Autos rabattkoder där du kan spara in 10 % på priset av valfri hyrbil när du gör en onlinebokning.

Hur du hämtar ut din Airtours rabattkod


  1. Boka din paketresa (flyg + hotell) via airtours.se
  2. Längst upp till vänster på startsidan hittar du ett tillval som säger “kampanjkod”
  3. Mata in din kampanjkod och tryck på “sök resa”
  4. Din önskade resa dyker upp i en ny ruta där du tydligt kan läsa av din utlovade rabatt
  5. Nu har erbjudandet aktiverats och du får din Airtours rabatt


Få rabatterbjudanden före alla andra med Airtours nyhetsbrev


Vill du hålla dig ajour med Airtours senaste kampanjerbjudanden, så är ett tips att anmäla dig till eras nyhetsbrev. Där får du förmåner som du annars missar.

Först väljer du ifrån vilken ort du helst flyger ifrån. Det finns tre val att välja mellan: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Detta görs så Airtours kan filtrera erbjudanden som stämmer överens med dina preferenser.

När du väl anmält dig, får du mejl med kampanjerbjudanden en dag före alla andra. På så sätt hinner du ta del av rabatter innan de tar slut eller utgår. Du får ständigt nyheter om nya resmål och boenden som lagts till hos Airtours, skickade till dig.  


Brett utbud av sol- & badresor och marknadsledande inom Cityresor

Psst.. det har väl inte undgått dig att Airtours ofta lanserar hemliga resor och säsongsresor? Beroende på säsong kan du spara upp till 50 % på en paketresa när du bokar flyg och hotell. Det är viktigt att understryka att du kan spara dyrbara pengar om du bokar i god tid också. Hos Airtours kan du boka allting på ett och samma ställe. Är du istället bara ute efter ett hotell kan du även kolla in hotels.com rabattkoder som har förmånliga rabatter när du bokar online.


Airtours ligger i topp fem största researrangörer i Sverige. Deras nisch är cityresor och sol- och badcharter. De är en oberoende researrangör som varken äger flyg eller hotell så de kan välja ut de bästa flyg- och hotellalternativen för sina kunder.

Det finns mängder av olika resepaket man kan köpa. Ta en weekend till Amsterdam, en solsemester till medelhavet, en sista minuten till Prag, en all inclusive med hela familjen eller fynda via veckans klipp. I veckans klipp har Airtours samlat de hetaste erbjudandena för kommande veckan. Där  hittar du blandade resepaket så det är värt att kolla in.

Ett annat bolag som är experter på paketresor är MrJet som erbjuder mängder av kampanjer.Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?