Philips rabattkod 2020

Vårt betyg 4
Hämta unik Philips rabattkod och erhåll 20% rabatt på ett brett sortiment av elektronikprodukter. Hos Philips finner du deras egentillverkade elektronikprodukter som är skapade för att underlätta människors liv inom områdena hälsovård, konsumentprodukter och belysning. Välj bland prisvärda produkter som rakapparater, kroppstrimmers, elektriska tandborstar, dammsugare, luftrenare, kaffebryggare och mycket mera. Utbudet är lika stort som priserna är förmånliga och använder du Philips rabattkod i samband med ditt köp sparar du 20% på köpet. Spana dessutom in butikens utförsäljning där du kan spara upp till 50% på utvalda elektronikprodukter. Här på Expressen rabattkoder finner du aktuella kampanjer från Philips.

Giltiga Philips rabattkoder under Juni 2020

Flest nya rabattkoder
Under fredagar publicerar Philips i snitt 33% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Philips.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Philips baserat på sortiment.
discount-badge

25% rabatt på din första box!

Utgår 3 September
discount-badge

Kampanj med 200 kr rabatt på tandblekningspaket samt fri frakt

Utgår 31 Augusti
discount-badge

100kr rabatt på ditt köp hos Klingel

Utgår 31 Augusti
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor

Om Philips

Philips rabattkod ger dig 20% rabatt på elektronikprodukter

Philips är en av världens största elektroniktillverkare som tillverkar produkter för att underlätta livet i hemmet för alla. De har ett brett sortiment med prisvärda produkter med allt från den klassiska elektriska tandborsten till moderna dammsugare. Andra intressanta produkter du kan shoppa är hörlurar, trimmers, babyvakter, strykjärn, bordslampor, luftrenare, kaffebryggare med mera. Se till att använda Philips rabattkod och få 20% rabatt på ditt köp och handlar du för minst 850 kr erhåller du också fri frakt. Spana dessutom in Philips utförsäljning där du hittar högkvalitativa kampanjvaror med upp till 50% rabatt. Du hittar fler hushållsapparater via våra Clas Ohlson rabattkoder som ger dig mellan 10-60% rabatt.  Gör såhär för att aktivera Philips rabattkod!

  1. Klicka dig fram till butiken via någon av våra Philips kampanjer här ovan
  2. Väl framme i butiken, placera de elektronikprodukter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du känner dig nöjd, kan du klicka dig vidare till kassan
  4. Under orderlistan finner du ett fält för rabattkoder där du anger din rabattkod och klickar “Använd”
  5. Nu har rabatten aktiverats och du kan slutföra köpet

Utförsäljning med upp till 50% rabatt på utvalda elektronikprodukter

Philips har ett stort sortiment med massvis med elektronikprodukter och de allra mest rabatterade varorna finner du under fliken “Erbjudanden” där du finner utförsäljning av utvalda varor. Du kan fynda bland ett stort utbud av produkter till reducerade priser. Hitta allt från belysning, kaffebryggare, elektriska tandborstar, hårfönar, espressomaskiner, matlagningstillbehör och andra praktiska hushållsapparater med rabatt på upp till 50%. Ta del av högkvalitativa elektronikprodukter från ett av världens största elektronikföretag och erhåll riktigt låga priser på kampanjvaror. Handlar du för minst 850 kr får du dessutom fri frakt på köpet. Är du intresserad av IT- och dataprodukter, kan vi rekommendera våra Microsoft Store kampanjer, där du får 25% rabatt på utvalda varor.       Philips - Världens största elektronikföretag med vardagliga lösningar

Philips är ett av de marknadsledande globala företagen när det kommer till interaktiva elektronikprodukter som elektroniska tandvårdsprodukter, bluetooth-hörlurar, epilatorer, smarta babyvakter, juicemaskiner, dammsugare med mera. Alla har nog någon gång ägt någon Philips-produkt, vilket inte är konstigt då de är kända för sin långa livstid, tidlösa kvalitet och enkla design. Sortimentet är en av mix av klassiska produkter och nya banbrytande nykomlingar.    Förutom förmånliga priser får du också 21 dagars returgaranti och 2 års garanti på alla köp du genomför. Här på Expressen rabattkoder ger vi dig de bästa kampanjerna från Philips.


Philips eltandborstar Sonicare

Philips varumärke Sonicare gör den bästa eltandborsten på marknaden 2019 med sin premium-modell Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954. Vi vet då vi gjort ett test av det populäraste eltandborstarna i Sverige.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till