Hela denna sida är en annons

BeconfiDent rabattkod

Aktuella BeconfiDent rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

2för1

Giltig tills vidare


BeconfiDent rabattkod - Få två produkter betala för en med denna kod

Köp minst två produkter (gratisprodukter räknas ej in) och få 50% rabatt. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Visa villkor

Visa rabattkod

villdubliminvän

Visa rabattkod

villdubliminvän

Aktuella BeconfiDent rabattkoder under Oktober 2018

 • 200kr

  Giltig tills vidare


  Kampanj med 200 kr rabatt på tandblekningspaket samt fri frakt

  Du får just nu 200 kr rabatt på köp av tandblekningspaket + fri frakt hos BeconfiDent

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  rabatt via länk
 • 10%

  Giltig tills vidare


  BeconfiDent rabattkod ger dig 10% rabatt på tandblekningsprodukter

  Du får just nu 10% rabatt på din order av tandblekningspaket från BeConfiDent.

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  Victoria
 • 5%

  Giltig tills vidare


  BeconfiDent rabattkod ger dig 5% rabatt på tandblekning samt fri frakt

  Ta del av en unik BeConfiDent rabattkod och erhåll 5% rabatt på tandblekningsset med mera.

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  mondoblog
Betyg 4.3 av 24 röster

Info om BeconfiDent

Beconfident vill erbjuda marknadens bästa tandblekningsprodukter för hemmabruk. Uppbackade av universitetsläkare och tandspecialister har Beconfident växt till att bli en av de större marknadsaktörerna med prisvärda produkter, snabba resultat och 9 av 10 nöjda kunder. Med en Beconfident rabattkod får du 15 % rabatt på tandblekningsprodukter eller hudvårdsprodukter. Nu på senare år har företaget börjat sälja speciellt framtagna hudvårdsprodukter efter 20 års forskning vid Lunds Universitet.

Vill du ha ett vinnande leende och en renare hy, bör du använda dig av Beconfident rabattkod för att få det bästa priset på marknadens hetaste tandbleknings- och hudvårdsprodukter.

Läs mer

Mer om BeconfiDent

Beconfident rabattkod ger dig 15 % rabatt på ditt köp av tandbleknings- och hudvårdsprodukter

Beconfident är ett företag som säljer prisvärda tandblekningsprodukter och hudvårdsprodukter för hemmabruk. Beconfident menar att ett bra självförtroende börjar med ett vitt leende och en ren hy. Därför vill de erbjuda marknadens bästa tandblekningsprodukter och ett unikt hudvårdssortiment – allt till bra priser. De använder bara leverantörer som är godkända enligt strikta regler med ISO certifiering samt godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn). Med en Beconfident rabattkod får du upp till 15 % rabatt på ditt köp av tandbleknings- eller hudvårdsprodukter.

Företaget har en 100% nöjd garanti, så skulle du inte tycka produkterna gav resultat kan du begära pengarna tillbaka. Passa på att få ett vitare leende eller lenare hy med hjälp av Beconfident, annars pengarna tillbaka.     

Såhär aktiverar du din Beconfident rabattkod!

 1. Lägg de tandblekningsvaror eller hudvårdsprodukter du är intresserad av i din varukorg
 2. Klicka dig därefter vidare till kassan som du finner en länk till uppe i högra hörnet av sajten
 3. Väl i nästa steg finner du ett kupongkodsfält nere till höger där du matar in din rabattkod
 4. Klicka därefter ”använd kupong” och din rabatt aktiveras och ny summa anges


Forskning bakom de bästa tandbleknings- & hudvårdsprodukterna på marknaden

Produkterna i Beconfidents sortiment är testade och godkända efter EU:s reglering av tandvårdsprodukter. Med tandblekningsprodukter från Beconfident får du inte bara vitare tänder utan också en friskare mun. Alla produkter är peroxidfria och innehåller inga skadliga ämnen som kan påverka din hälsa negativt.

Förutom tandblekningsprodukter har Beconfident den senaste tiden börjat sälja hudvårdsprodukter. De har ett unikt hudvårdssortiment med bland annat ett Anti-Akne kit som tagits fram efter många års forskningsstudier vid Lunds Universitet. Företaget månar om sina kunder och erbjuder bara de bästa produkterna med den högsta kvalitén.  

9 av 10 kunder är nöjda och produkterna har vunnit test i flera magasin som Veckorevyn och Klick.no. Nu kan du passa på att bli en nöjd kund du med. Använd din Beconfident rabattkod för att testa produkterna idag.

Prisvärda kampanjer på tandblekning för hemmabruk

Passa på att sänka priset ännu mer på tandblekningsprodukter för hemmabruk genom att spana in kampanjerbjudandena hos Beconfident. Du kan under aktuella kampanjer ofta finna tandblekningsprodukter och refillprodukter till lägre priser än normalt. Du kan spara upp till 35% på rabatterade produkter och dessutom få fri frakt på din beställning som levereras snabbt inom 24 timmar. Har du länge varit skeptisk till tandblekningsprodukter är det ett utmärkt tillfälle att prova på Beconfidents tandblekning hemma då du får pengarna tillbaka om du inte ser något resultat. Dessutom är produkterna peroxidfria utan biverkningar och till kampanjpriser. Det är inget att vänta på, passa på att beställa hem en produkt med hjälp av rabattkoden och få ett lägre pris.