Hela denna sida är en annons

Bokus rabattkod

Aktuella Bokus rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

REA

Utgår om 4 dagar


Höstrea på massvis av fynd från endast 19 kr!

Priserna gäller t.o.m. 21 oktober 2018 eller så länge lagret räcker.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Bokus rabattkoder under Oktober 2018

 • DEAL

  Giltig tills vidare


  Här hittar du alla Bokus bästa erbjudanden just nu!

  Bokus har samlat alla de bästa erbjudandena på ett och samma ställe.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • FYND

  Giltig tills vidare


  I Bokus fyndhörna hittar du dina bokfynd!

  Slå till på böcker till kanonpriser i Bokus fyndhörna.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 5%

  Giltig tills vidare


  Bokus Studentrabatt ger 5% rabatt på dina köp.

  Som student kan du hämta din rabattkod för 5% studentrabatt. Du behöver bara registrera dig.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.9 av 37 röster

Info om Bokus

Med en Bokus rabattkod får du 5% rabatt på hela din beställning av böcker. Hos Bokus finner du ett av marknadens bredaste utbud på böcker i alla genrer. Välj bland 6 miljoner titlar ur kategorier som barn & tonår, biografier, djur & natur, ekonomi & ledarskap, filosofi & religion, hem & trädgård, juridik, kultur, mat & dryck, resor, skönlitteratur, sport och många fler. Ta även del av erbjudanden och deras rea med upp till 70% lägre pris på utvalda titlar. Bokus historia sträcker sig tillbaka till år 1997 då de öppnade som en av de första bokaffärerna på nätet. Idag, mer än 20 år senare, levererar de böcker över hela Sverige och världen med över 10 miljoner titlar i utbudet. Bokus säljer böcker i en mängd olika kategorier, från facklitteratur till skönlitteratur, från essä- och debattböcker till kokböcker. Idag kan du även ladda ner deras app till mobilen eller surfplattan, Bokus Play, för att njuta av ljud- och e-böcker. Därtill finns kalendrar och olika typer av kontors- och skrivartiklar i det gedigna utbudet. Med en Bokus rabattkod kan fördelaktiga priser bli ännu bättre.
Läs mer

Mer om Bokus

Bokus - Billiga böcker online


Bokus grundades 1997 och blev pionjärer inom området med bokförsäljning på nätet. Med lång erfarenhet i branschen är företaget en av de främsta och största bokhandlarna på nätet. Bokhandeln erbjuder ett enormt utbud av böcker med över 6 miljoner titlar på nätet, med fri frakt och MedMera-återbäring för dig som registrerar ditt MedMera kort vid köp. Bokus har böcker för alla intresseområden och åldrar. Du finner allt från studentlitteratur till skönlitteratur och barnböcker. Sortiment uppdateras hela tiden. Samtidigt som en boknyhet släpps på marknaden, finns den i webbshopen.

  

5% rabatt på alla böcker för nya kunder med en Bokus rabattkod


Med vår rabattkod  får alla nya kunder 5% lägre pris på hela sortimentet. Du finner allt inom facklitteratur, kurslitteratur och skönlitteratur i alla genrer, allt från erotisk romantik till drama och äventyr. Välj ur ett stort och varierat sortiment med över 6 miljoner titlar. Som ny kund får du 5% rabatt på alla böcker när du handlar med vår exklusiva kampanjkod.

 

Erbjudanden på böcker & rea med upp till 70% rabatt


Bokus har erbjudanden och kampanjer som utvalda storklassiker i paketerbjudanden, köp 2 för 3 osv., pocketböcker till rabatterade priser, rea på barnböcker, MedMera erbjudanden för dig med MedMera kort samt deras stora lagerrensning. I rean finner du utvalda titlar upp till 70% rabatt. Ta en titt på lagerrensningen och fynda böcker till kampanjpriser. Spara upp till 70% på mängder av boktitlar.

  

Så handlar du billigare på Bokus

Du kan oftast hitta en Bokus rabattkod hos oss, och det finns dessutom ytterligare sätt genom vilka du kan pressa priserna här. När du klickar dig in på Bokus hemsida kommer du att hitta en flik som heter "Erbjudanden". Under den hittar du de aktuella kampanjer som du just nu kan ta del av. Här finns bland annat "Fyndhörnan" som är fylld av böcker med starkt reducerade priser. Det finns också "Pluspriser" där du hittar populära böcker som Bokus erbjuder till extra förmånliga priser. Pluspriserna får du ta del av då du som privatkund startar ett konto hos Bokus. Med fliken "Erbjudanden" är det enkelt att spara pengar.

Bokus förenar hållbarhetstänk med snabba leveranser

Hos Bokus levereras inte bara läsglädje till bra priser, med eller utan Bokus kampanj, det görs dessutom under hållbara omständigheter. Flera moment under leveransen är anpassade efter vad miljön kräver. Det rör sådant som samarbete med rätt företag, att packa alla produkter i samma paket och att använda lastbärare som är återanvändbara. Bokus arbetar dessutom med klimatkompensation och har på så vis kunnat sätta målet att 2020 vara helt klimatneutrala. Klimatkompensationen sker genom att Bokus skänker ett belopp till Vi-skogen motsvarande den mängd utsläpp som deras verksamhet orsakar. Miljötänket påverkar dock inte deras leveranstider och med gratis frakt har du dina böcker inom tre dagar.

Bokus Betalningsalternativ:

Du kan handla enkelt och snabbt på Bokus med en rad olika betalningsmetoder. Antingen väljer du faktura där du kan betala hela beloppet direkt eller delbetalning. Det sista alternativet medför dock en mindre avgift. Eller så väljer du att betala med det kort du vanligtvis använder - VISA, Mastercard eller American Express. Här kan du betala med: 

 • Faktura
 • Delbetalning
 • Kort
 • Kreditkort.Leverans & betalningsalternativ Bokus:

Du betalar ingen extra frakt om du handlar över 100 kronor och väljer standardleveransen, som kommer fram inom tre dagar. Om du vill ha din produkt inom en till två dagar kan du betala en avgift på 25 kronor. Standardleveransen för en produkt under 100 kronor kostar 15 kronor. Du har dessutom rätt att lämna tillbaka din produkt inom 14 dagar.

Bokus kundtjänst

Skulle du ha några funderingar kan du höra av dig till Bokus kundtjänst. Privatkunder kan ringa på 010-741 98 00 och företagskunder på 010-741 98 20. Det finns dessutom support tillgänglig via mejl. Kundservice@bokus.com för privatkunder, och order@bokus.com för företagskunder. Ytterligare ett sätt är att klicka sig fram till supportformuläret på Bokus hemsida och kontakta supporten därifrån.

Böcker och kontorsprodukter hos Bokus

Med hjälp av en Bokus rabattkod kan du handla billigare på deras redan billiga utbud, som framför allt består av böcker. Du kan hitta litteratur i alla möjliga kategorier här - alltid uppdaterat med nya bästsäljare, blandat med klassiker och mer ovanliga titlar. Några av kategorierna som erbjuds är: "Barn & Tonår", "Biografier", "Data & IT", "Deckare", "Djur & Natur" och "Ekonomi och Ledarskap". Utöver detta finns det ett stort antal andra typer av böcker som du kan bläddra bland länge. Det finns ofta erbjudanden som mängdrabatter eller erbjudanden inom en viss kategori böcker, och du kan på så vis alltid fynda till riktigt förmånliga priser. Om du är ute efter att handla kontorsprodukter finns det dessutom ett stort utbud av sådant. Du kan hitta sådant som kalendrar, skrivböcker och specialböcker att fylla i efter ett visst tema, till exempel "mitt dop". De stora kategorierna på sajten är: 

 • Böcker
 • Kontorsprodukter
 • SkrivprodukterHandla böcker inom Samhälle & Politik på Bokus

Inom kategorin "Samhälle & Politik" kan du hitta böcker som engagerar. Här trängs fackböcker, debattböcker och essäsamlingar med varandra - alla om ämnen som berör och spelar roll. Det kan handla om den politiska utvecklingen i Ryssland, det svenska pensionssystemet eller ett känt rättshaveri. Oavsett smak eller åsikt har Bokus böcker som engagerar, åt olika håll, i olika form. På Bokus rea kan du dessutom hitta flera av de populäraste böckerna till nedsatt pris!


Ett antal andra bokkategorier på Bokus

Utöver de kategorier som redan har nämnts har Bokus också många andra typer av böcker. Det finns också underkategorier, vilket gör variationen enorm. Under "Kultur" till exempel finns det bland annat "Antikviteter & Samlarobjekt", "Arkitektur", "Dans & scenkonst" samt "Fotografi". Här följer fler av deras olika kategorier, men kom ihåg att utbudet är betydligt större än så här: 

 • Uppslagsverk & Referenser
 • Barn & Tonår, Deckare
 • Djur & Natur
 • Ekonomi och Ledarskap
 • Familj & Hälsa
 • Film, Radio & TV
 • Hem & Trädgård
 • Biografier
 • Mat & Dryck
 • Psykologi & PedagogikBokus kampanjkod

Hos oss kan du hitta kampanjkoder till Bokus som ger dig möjlighet att beställa böcker till priser som är extra snälla för plånboken. Det kan röra sig om ett visst erbjudande som du kan få om du är student, och det kan också vara mer allmänna koder. Dessa kommer och går, så håll dig uppdaterad - då kommer du också kunna göra smarta köp. Just nu får du 5 % rabatt som student, vilket vi vet är välbehövligt inför terminsstarterna och inköpet av studentlitteratur. Observera att kampanjen kan komma att ändras eller att nya kan dyka upp. I regel är det inga problem att finna en rabattkod.


Bokus bokrea

Under bokrean lönar det sig extra mycket att handla på Bokus. Ofta är en mycket stor del av utbudet nedsatt till låga priser, och det är en underbar tid att vara bokälskare. Den inträffar i regel samtidigt hos olika bokhandlare, och vanligtvis sker detta i februari varje år. Det brukar vara några dagar efter den 20:e februari, men det varierar något. På Bokus bokrea kan du hitta både böcker och kontors-/skrivartiklar till nedsatt pris under perioden. Bokrean är den största rean som Bokus anordnar. Utöver bokrean finns det dessutom en rad mindre kampanjperioder då de säljer sina produkter till ännu bättre priser. 2018 års bokrea har redan varit, och inträffade som vanligt i februari. Nästa år, 2019, kan du vänta dig en ny bokrea, under ungefär samma tid.

Bokus retur

Du har alltid rätt att lämna tillbaka den produkt som du har köpt inom 14 dagar. Detta gäller enligt svensk lag, och från och med den dag då din beställning är levererad. Detta gäller dock bara tryckta böcker, det går exempelvis inte att returnera E-böcker då det rör sig om en digital vara. Kontakta Bokus kundservice vid en retur för få ett returnummer. På baksidan av din följesedel eller faktura finner du en retursedel.


Hur använder jag en rabattkod på Bokus?


1. Lägg valfria böcker i varukorgen
2. Logga in/Skapa konto
3. Gå till kassan
4. Tryck på den blåa textlänken "Vill du använda en kampanjkod?"
5. Ange din kod & klicka på "Spara"