City Gross rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Att ha en matkasse som levereras hem till dig är ett bra och enkelt sätt att spara både tid och pengar. Alla har vi stått där och försökt plocka ihop något att laga till kräsna barn när kylskåpet varit tomt och inspirationen trutit. Med en veckoplanerad matkasse är detta ett minne blott och du kan istället fokusera din tid och energi på annat, som att leka med barnen eller hjälpa dem med läxorna. Om du utnyttjar en City Gross matkasse rabattkod så kan du dessutom få ett riktigt bra pris på hela veckans mat och också spara en hel del extra pengar. Med en City Gross rabattkod sparar du 100 kronor när du beställer hem din matkasse från nätet. 

Giltiga City Gross rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till City Gross baserat på sortiment.
discount-badge
HelloFresh

1359kr rabatt på 5 kassar hos HelloFresh för nya kunder!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Picsmart

Exklusiv! 150kr rabattkod vid köp över 1000kr

Utgår 30 April
discount-badge
Hemköp

200kr rabatt som ny kund!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos City Gross
Under måndagar publicerar City Gross i snitt 30% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos City Gross
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från City Gross.

Om City Gross

Innehållsförteckning

 • 01
  City Gross rabattkod ger dig rabatt på din första matkasse
 • 02
  Spartips City Gross matkasse
 • 03
  Stor variation på City Gross matkasse
 • 04
  City Gross matkasse betalningsalternativ
 • 05
  Leverans City Gross matkasse
 • 06
  Hjälpsam kundtjänst hos City Gross matkasse
 • 07
  City Gross matkasse utbud och upplägg
 • 08
  Vilka varumärken använder City Gross matkasse
 • 09
  City Gross matkasse
 • 10
  City Gross matkasse, flexkassen
 • 11
  Viktväktarnas matkasse hos City Gross
 • 12
  City Gross Bamsekasse
 • 13
  City Gross matkasse recept
 • 14
  City Gross - Alltid färska råvaror som gör skillnad med fokus på svenska leverantörer
 • 15
  City Gross catering
 • 16
  Vanliga frågor om City Gross rabattkod
 • City Gross rabattkod ger dig rabatt på din första matkasse
  01

  City Gross rabattkod ger dig rabatt på din första matkasse

  Har du svårt att få livspusslet att gå ihop? Är det besvärligt att hinna iväg till mataffären och inhandla veckans matsedel? Då borde du prova på City Gross matkasse där du enkelt, billigt och snabbt handlar din mat online. Du får nu veckans mat direkt hemlevererad till din dörr. I matkassen ingår planerade middagar med tillhörande recept och alla ingredienser och råvaror för lyckade måltider. Allt detta får du när du handlar hos City Gross. När du registrerar dig som ny kund hos City Gross får du rabatt på din första matkasse som du beställer. Väljer du att prova den klassiska matkassen får du 5 middagar för 4 personer. Måltiderna är varierade och råvarorna likaså med nya spännande recept som du annars aldrig skulle testa på. Hos City Gross får du bland annat alltid svenskt färskt butiksstyckat kött. 

 • Spartips City Gross matkasse
  02

  Spartips City Gross matkasse

  Om det skulle visa sig att det inte finns någon aktuell City Gross matkasse rabattkod för tillfället så behöver du inte vara orolig. Självklart kan du göra kap ändå och komma billigt undan! City Gross har flera varianter på sin matkasse så att du enkelt kan anpassa den produkt du får hem efter dina behov. Ett exempel på det är deras "Billiga matkassen" där du får fyra kompletta middagar för fyra personer till en kostnad som understiger 25 kronor per portion. Även de andra typer av matkassar som City Gross erbjuder är väldigt prisvärda och gör det lätt för dig att starta en prenumeration på en matkasse som passar dig och din familj.

 • 03

  Stor variation på City Gross matkasse

  Det som är unikt med City Gross matkasse är att de erbjuder så många olika sorters varianter. Du kan köpa en billig variant eller en som är anpassad efter allergier, som exempelvis gluten eller laktos. Du kan givetvis även hitta en vegetarisk matkasse om du inte äter kött. De har också flera olika flexitariankassar för dig som helt enkelt vill minska din köttkonsumtion och äta mer ekologiskt. Varje månad har de även en särskild City Gross matkasse kampanj där en utvald matkasse är prissänkt vilket är ett ypperligt tillfälle att passa på att pröva något nytt.

 • 04

  City Gross matkasse betalningsalternativ

  Din City Gross matkasse betalar du tryggt och enkelt med antingen kort eller via faktura. City Gross accepterar VISA, Mastercard och Maestro när det kommer till kortbetalning. För dig som väljer att betala via faktura betalar du månadsvis och i efterhand. Om du betalar med faktura så tillkommer en fakturaavgift på 30 kronor. 

  • VISA
  • Mastercard
  • Maestro
  • Faktura

 • 05

  Leverans City Gross matkasse

  När du beställer en City Gross matkasse så kommer den första leveransen hem till dig tidigast sju dagar efter att du lagt din beställning. Matkassen levereras måndagar någon gång mellan klockan 17.00 och 22.00, så det är viktigt att du antingen ser till att någon är hemma då eller att City Gross matkasse kan lämna den utanför din dörr. Frakten är alltid inkluderad i priset för matkassen.

 • 06

  Hjälpsam kundtjänst hos City Gross matkasse

  City Gross har en kundtjänst som du kan kontakta på ett eller flera vis. Då kan nå dem antingen på telefonnummer 0771-23 24 25 eller mejla till citygrossmatkasse@citygross.se. Telefontiderna är måndag 08:00-22:30, tisdag - fredag 08:00-17:00 och söndag 16:00-22:30. Samma adress gäller om du av någon anledning behöver reklamera din matkasse. Kundtjänst svarar alltid snabbt och är väldigt hjälpsamma.

 • 07

  City Gross matkasse utbud och upplägg

  Med en City Gross matkasse får du ett antal måltider planerade och råvaror och recept levererade direkt till dörren. Du väljer själv vilken typ av matkasse du vill ha. Matkassarna är standardiserade utifrån ett antal huvudkategorier och det är tydligt angivet hur många måltider det blir av en matkasse. Du styr själv hur ofta du vill ha matkassen levererad hem till dig, och på vilket sätt. För dig som är ute efter att gå ner i vikt finns Viktväktar-kassen som ger dig smalmat. För dig som inte äter kött finns vegetariankassen. Om du vill äta vegetariskt ibland kan du ta en flexitariankasse, eller ta vegetariankassen varannan vecka och anpassa vilka rätter du vill laga. Genom att använda en City Gross matkasse rabattkod kan du dessutom få ett riktigt attraktivt pris på en matkasse. Kanske kan du använda den till att testa något nytt och se om du kan förändra dina matvanor eller vidga dina kulinariska vyer?

  • Matkassar
  • Matvaror
  • Recept

  För rabatter på fler matkassar spana även in vår Mat.se rabattkod som ger 200kr rabatt på din första beställning. Du hittar även billiga matvaror hos Matsmart

 • 08

  Vilka varumärken använder City Gross matkasse

  City Gross matkasse skickar med mat från en variation av välkända varumärken. De har sina egna varumärken, budget och Favorit. Men de säljer också produkter från andra såsom Arla, Hälsans Kök, Dafgårds och fler storsäljande leverantörer. Oavsett om det är något av City Gross egna varumärken eller något annat kan du vara säker på att de lever upp till höga krav gällande både pris, kvalitet och miljö. 

  • Arla
  • Budget
  • Favorit
  • Hälsans Kök
  • Dafgårds

 • 09

  City Gross matkasse

  En matkasse är smidig. Det är något som underlättar vardagen för hundratusentals människor i Sverige som valt att få en färdigplanerad matkasse levererad till sig varje eller varannan vecka. Med en matkasse behöver du aldrig stå utan mat och du behöver aldrig stå utan idéer. Det är en strukturerad produkt som levereras hem till din dörr. Allt du behöver handla hem är de extra förbrukningsvaror som inte ingår i själva receptet. Allt annat ingår. Det är helt enkelt något som är väl anpassat till en modern livsstil där det finns mycket annat i livet som ska hinnas med och prioriteras.

  Har du en City Gross matkassen rabattkod kommer du dessutom undan billigare, så se till att hålla dig uppdaterad efter kampanjer och erbjudanden hos oss på Expressen rabattkoder. 

 • 10

  City Gross matkasse, flexkassen

  En av de mer populära matkassarna hos City Gross är Flexkassen. Här får du ett grundläggande menyförslag på både vegetarisk och icke-vegetarisk kost. Om du inte gillar vissa rätter som finns kan du byta ut dem. Du får då ett nytt förslag och kan byta tills du är nöjd. Det här är väl värt att prova. Om du är tveksam till hur det funkar, vänta tills det är City Gross matkasse rea och prova då.

 • 11

  Viktväktarnas matkasse hos City Gross

  Har du svårt för att hålla dig till inköpslistan när du är i affären? Det mest effektiva sättet för att komma igång med en viktnedgång är att inte ha skräpmat hemma. Med Viktväktarnas matkasse från City Gross har du förutsättningarna för hälsosamma måltider. Som ny kund får du en “prova på City Gross Matkasse rabattkod”, som ger dig ett billigare pris på din första matkasse. Viktväktarnas matkassar passar inte bara den som vill gå ner i vikt, utan ger hela familjen god och näringsrik mat. Du kan välja den kasse som passar ditt hushåll bäst, ViktVäktarnas klassiska matkasse, ViktVäktarnas laktosfria matkasse, ViktVäktarnas snabba matkasse eller ViktVäktarnas vegetariska matkasse.

 • 12

  City Gross Bamsekasse

  City Gross Bamsekasse är alla småbarnsföräldrars räddare i nöden. Allt som kan underlätta livspusslet är välkommet, och nu får du prova på rabatt vid ditt första köp. Bamsekassen innehåller klassiska barnrätter som är snabblagade. Alla recept inkluderar mycket grönsaker men i en barnvänlig tappning så att måltiden blir både älskad och näringsrik. Bamsekassen innehåller alltid färska råvaror och 25 % ekologiska varor, den är inte vegetarisk eller anpassad efter allergier. Med en City Gross rabattkod får du Bamsekassen till nedsatt pris, du kan välja mellan 3–5 måltider i veckan för fyra personer.

 • 13

  City Gross matkasse recept

  Recepten i City Gross matkasse planeras veckovis av City Gross kockteam. Du kan gå in på hemsidan och se vilka recept som ingår i veckans leverans redan innan du beställer din matkasse. För dig som har valt flexikassen så har du även möjlighet att anpassa recepten i förväg. Kanske är det något du inte gillar, i så fall klickar du helt enkelt bort receptet och får då ett nytt förlag som förhoppningsvis passar dig bättre. Om inte så är det bara att testa igen tills du är nöjd med recepten. City Gross matkasse är  med andra ord oerhört kundvänlig. 

 • 14

  City Gross - Alltid färska råvaror som gör skillnad med fokus på svenska leverantörer

  Sedan 1993 har City Gross drivit familjeägda stormarknader med målet att göra skillnad. De skiljer sig från andra stormarknader på sättet de arbetar. De sticker ut därför de erbjuder svenskt färskt kött som styckas och packas av kompetent personal i butiken, de har manuella diskar för fisk som är hämtat från säkra bestånd, de producerar nybakt surdegsbröd från sina egna bagerier, men framförallt har de det bredaste livsmedelssortimentet i Sverige. Andra saker som City Gross gör annorlunda är att de märker varor med få eller inga tillsatser med Ä-märket, vilket underlättar för medvetna kunder att göra smarta val. För att hålla koll på City Gross kampanjer och de senaste rabattkoderna, rekommenderar vi dig att besöka vår rabattportal för att hålla dig uppdaterad. 

 • 15

  City Gross catering

  Ska det bjudas till fest? Då kan det vara skönt att någon annan fixar maten! Med City Gross catering får du en utsökt buffé, smörgåstårta eller bakverk anpassat för just din tillställning. Tänk på att beställa några dagar innan du vill hämta upp varorna i butiken, vanligtvis räcker det med tre vardagar men vid större högtider är det bäst att vara ute i god tid eller höra med din närmaste butik. City Gross catering går att få både gluten-, laktosfritt eller vegetariskt om så önskas. Med en City Gross rabattkod blir det extra förmånligt att bjuda till kalas.

Vanliga frågor om City Gross rabattkod

 • 1. 💵 Vilka City Gross rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående City Gross rabattkoder och erbjudanden:

 • 2. ✅ Hur många City Gross rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 3 aktiva erbjudanden hos City Gross.

 • 3. Är City Gross billigt?

  Priserna för City Gross matkasse varierar mellan 400 kronor per vecka upp till 600 kronor per vecka beroende på vilken matkasse du väljer. De har dessutom ofta kampanjer för nya kunder vilket gör att du kan komma ännu billigare undan.

 • 4. När levereras City Gross matkasse?

  City Gross kör ut din matkasse på måndagskvällar. Leveransen kommer direkt hem till dig någon gång mellan klockan 17.00-22.00, så det är viktigt att du ser till att vara hemma då eller säkerställer att din leverans tas hand om på annat sätt.

 • 5. Hur aktiverar jag min City Gross rabattkod?

  1. Välj de matvaror eller den matkasse du vill ha och klicka på “Beställ”
  2. Därefter går du till kassan som du finner längst upp på höger sida
  3. Klicka sedan på “välj leveransmetod”
  4. Längst ner i kassan finner du därefter ett tillval för rabattkod
  5. Mata in din rabattkod i fältet och klicka “OK”
  6. Nu har du erhållit din CityGross.se rabatt

 • 6. Hur kommer jag i kontakt med City Gross kundtjänst?

  Du kan kontakta Stayhard via telefon på 0771 - 23 24 25 måndag 09.00 - 22.00 och tisdag - fredag 09.00 - 17.00. Det går även bra att maila till kundservice@citygross.se.

 • 7. Vilka betalningsalternativ finns hos City Gross?

  Du kan välja att antingen betala med kort (VISA, MasterCard, Maestro och American Express), direktbetalning eller faktura. 

Dieter Wallmark-Kalisch
Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lång erfarenhet av att jobba med rabattkoder och olika jämförelsesajter. Han var med och grundade Expressen rabattkoder redan 2016 - och har sedan dess hängt kvar både som skribent och som bollplank till produktägaren Pontus.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?