Hela denna sida är en annons

City Gross rabattkod

Aktuella City Gross rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

200KR

Giltig tills vidare


Spara 200 kr när du beställer hem din City Gross matkasse!

Prova på City Gross matkasse och erhåll förmånlig rabatt på din order.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella City Gross rabattkoder under Oktober 2018

Betyg 3.9 av 18 röster

Info om City Gross

Att ha en matkasse som levereras hem till dig är ett bra och enkelt sätt att spara både tid och pengar. Alla har vi stått där och försökt plocka ihop något att laga till kräsna barn när kylskåpet varit tomt och inspirationen trutit. Med en veckoplanerad matkasse är detta ett minne blott och du kan istället fokusera din tid och energi på annat, som att leka med barnen eller hjälpa dem med läxorna. Om du utnyttjar en City Gross matkasse rabattkod så kan du dessutom få ett riktigt bra pris på hela veckans mat och också spara en hel del extra pengar. Med en City Gross rabattkod sparar du 200 kronor när du beställer hem din första matkasse från nätet. 

Läs mer

Mer om City Gross

City Gross rabattkod ger dig 200 kronor i rabatt på din första matkasse

Har du svårt att få livspusslet att gå ihop? Är det besvärligt att hinna iväg till mataffären och inhandla veckans matsedel? Då borde du prova på City Gross matkasse där du enkelt, billigt och snabbt handlar din mat online. Du får nu veckans mat direkt hemlevererad till din dörr. I matkassen ingår planerade middagar med tillhörande recept och alla ingredienser och råvaror för lyckade måltider. Allt detta får du när du handlar hos City Gross. När du registrerar dig som ny kund hos City Gross får du 200 kr i rabatt på din första matkasse som du beställer. Väljer du att prova den klassiska matkassen får du 5 middagar för 4 personer. Måltiderna är varierade och råvarorna likaså med nya spännande recept som du annars aldrig skulle testa på. Hos City Gross får du bland annat alltid svenskt färskt butiksstyckat kött. Skulle det vara så att du inte finner några aktiva City Gross rabattkoder här, kan vi rekommendera att spana in Mat.se rabattkoder, där du får bra rabatt på din första matkasse.   

Spartips City Gross matkasse

Även om du inte hittar någon särskild City Gross matkasse rabattkod just nu går det att komma billigt undan. City Gross har flera olika varianter på sin matkasse så att du enkelt kan anpassa den produkt du får hem efter dina behov. Ett exempel på det är deras "Billiga matkassen" där du får fyra kompletta middagar för fyra personer till en kostnad som understiger 25 kronor per portion. Även de andra typerna av matkassar som City Gross erbjuder är väldigt prisvärda och gör det lätt för dig att starta en prenumeration på en matkasse som passar dig och din familj.Stor variation på City Gross matkasse

Det som är unikt med City Gross matkasse är att de erbjuder så många olika sorters varianter. Du kan köpa en billig variant eller du kan köpa en som är anpassad efter allergier som till exempel gluten eller laktos. Du kan givetvis även hitta en vegetarisk matkasse om du inte äter kött. De har också flera olika flexitariankassar för dig som helt enkelt vill minska din köttkonsumtion och äta mer ekologiskt. Varje månad har de också en särskild City Gross matkasse kampanj där en utvald matkasse är prissänkt vilket är ett ypperligt tillfälle att passa på att pröva något nytt.City Gross matkasse betalningsalternativ:

Din City Gross matkasse betalar du tryggt och enkelt med antingen kort eller faktura. City Gross accepterar VISA, Mastercard och Maestro när det kommer till kortbetalning. För dig som väljer att betala med faktura så betalar du månadsvis och i efterhand. Om du betalar med faktura så tillkommer en fakturaavgift på 30 kronor. 


 • VISA

 • Mastercard

 • Maestro

 • Faktura

Leverans och betalningsalternativ City Gross matkasse:

När du beställer en City Gross matkasse så kommer den första leveransen hem till dig tidigast sju dagar efter beställning. Matkassen levereras måndagar någon gång mellan klockan 17.00 och 22.00 så det är viktigt att du antingen ser till att någon är hemma då eller att de kan lämna den utanför din dörr. Frakten är alltid inkluderad i priset för matkassen.City Gross matkasse kundtjänst

City Gross har en kundtjänst som du kan kontakta på ett eller flera vis. Antingen ringer du dem på 0771-23 24 25 med telefontider måndag: 08:00-22:30, tisdag - fredag: 08:00-17:00 och söndag: 16:00-22:30. Om du hellre mejlar så är adressen citygrossmatkasse@citygross.se. Samma adress gäller om du av någon anledning behöver reklamera din matkasse. Kundtjänst svarar alltid snabbt och är väldigt hjälpsamma.City Gross matkasse utbud och upplägg

Med en City Gross matkasse får du ett antal måltider planerade och råvaror och recept levererade direkt till dörren. Du väljer själv vilken typ av matkasse du vill ha. Matkassarna är standardiserade utifrån ett antal huvudkategorier och det är tydligt angivet hur många måltider det blir av en matkasse. Du styr själv hur ofta du vill ha matkassen levererad hem till dig, och på vilket sätt. För dig som är ute efter att gå ner i vikt finns Viktväktar-kassen som ger dig smalmat. För dig som inte äter kött finns vegetariankassen. Om du vill äta vegetariskt ibland kan du ta en flexitariankasse, eller ta vegetariankassen varannan vecka och anpassa vilka rätter du vill laga. Genom att använda en City Gross matkasse rabattkod kan du dessutom få ett riktigt attraktivt pris på en matkasse. Kanske kan du använda den till att testa något nytt och se om du kan förändra dina matvanor eller vidga dina kulinariska vyer?


 • Matkassar

 • Matvaror

 • ReceptCity Gross matkasse, flexkassen

En av de mer populära matkassarna hos City Gross är Flexkassen. Här får du ett grundläggande menyförslag på både vegetarisk och icke-vegetarisk kost. Om du inte gillar vissa rätter som finns kan du byta ut dem. Du får då ett nytt förslag och kan byta tills du är nöjd. Det här är väl värt att prova. Om du är tveksam till hur det funkar, vänta tills det är City Gross matkasse rea och prova då.Vilka varumärken använder City Gross matkasse


City Gross matkasse skickar med mat från en variation av välkända varumärken. De har dels sina egna varumärken, Budget och Favorit. Men de säljer också produkter från andra såsom Arla, Hälsans Kök, Dafgårds och fler storsäljande leverantörer. Oavsett om det är något av City Gross egna varumärken eller något annat kan du vara säker på att de lever upp till höga krav gällande både pris, kvalitet och miljö. 


 • Arla

 • Budget

 • Favorit

 • Hälsans Kök

 • DafgårdsCity Gross matkasse

En matkasse är smidig. Det är något som underlättar vardagen för hundratusentals människor i Sverige som valt att få en färdigplanerad matkasse levererad till sig varje eller varannan vecka. Med en matkasse behöver du aldrig stå utan mat och du behöver aldrig stå utan idéer. Det är en strukturerad produkt som levereras hem till din dörr. Allt du behöver handla hem är de extra förbrukningsvaror som inte ingår i själva receptet. Allt annat ingår. Det är helt enkelt något som är väl anpassat till en modern livsstil där det finns mycket annat i livet som ska hinnas med och prioriteras.City Gross matkasse recept

Recepten i City Gross matkasse planeras veckovis av City Gross kockteam. Du kan gå in på hemsidan och se vilka recept som ingår i den här veckans leverans redan nu baserat på vilken typ av matkasse du prenumererar på. För dig som har valt att ha flexikassen så har du också möjlighet att anpassa recepten i förväg. Kanske är det något du inte gillar. Då klickar du helt enkelt bort det och får ett helt nytt förslag som förhoppningsvis passar dig bättre. Annars är det bara att testa igen tills du är nöjd. City Gross matkasse är på det sättet oerhört kundvänlig.City Gross F.A.Q


Är City Gross billigt?

Priserna för City Gross matkasse varierar mellan 400 kronor per vecka upp till 600 kronor per vecka beroende på vilken matkasse du väljer. De har dessutom ofta kampanjer för nya kunder vilket gör att du kan komma ännu billigare undan.När levereras City Gross matkasse?

City Gross kör ut din matkasse på måndagskvällar. Leveransen kommer direkt hem till dig någon gång mellan klockan 17.00-22.00, så det är viktigt att du ser till att vara hemma då eller säkerställer att din leverans tas hand om på annat sätt.

Hur aktiverar jag min City Gross rabattkod?

 1. Välj de matvaror eller den matkasse du vill ha och klicka “Beställ”
 2. Därefter går du till kassan som du finner längst upp på höger sida
 3. Klicka sedan på “välj leveransmetod”
 4. Längst ner i kassan finner du därefter ett tillval för rabattkod
 5. Mata in din rabattkod i fältet och klicka “OK”
 6. Nu har du erhållit din CityGross.se rabatt


Olika rabatterade matkassar för olika behov i prisvärda klasser

Smaken är som baken och City Gross erbjuder därför matkassar som passar allas smaklökar oavsett behov och preferenser. Förutom den klassiska matkassen, har du här några fler av de populära matkassarna som finns att beställa:


 • Bamse Barnkasse - Snabba middagar som faller barnen i smaken med förberedda nyttiga färskvaror samt pyssel i recepthäftet.
 • Ekologisk Matkasse - I denna kasse finner du inspirerande recept där City Gross eftersträvar att ha minst 75% ekologiska råvaror som väljs efter utbud och säsong.
 • Glutenfri Matkasse - Goda, enkla och inspirerande glutenfria recept som passar hela familjen.
 • Flexitarian Matkasse - Den alltmer angelägna trenden där vi väljer bort köttet vissa dagar. Flexitarian matkasse vänder sig till dig som vill laga lite mer vegetariskt och tänka på hälsan och miljön.


Det finns otroligt många fler matkassar som passar dig som vill äta mer nyttigt, vegetariskt eller laktosfritt med mera. I kassarna får du svenskt butiksstyckat kött, ekologiska eller Ä-märkta produkter och fisk från säkra bestånd. Prova på att köpa en matkasse redan idag och spara 200 kronor när du beställer online.


City Gross - Alltid färska råvaror som gör skillnad med fokus på svenska leverantörer

Sedan 1993 har City Gross drivit familjeägda stormarknader med målet att göra skillnad. De skiljer sig från andra stormarknader på sättet de arbetar. De sticker ut därför de erbjuder svenskt färskt kött som styckas och packas av kompetent personal i butiken, de har manuella diskar för fisk som är hämtat från säkra bestånd, de producerar nybakt surdegsbröd från sina egna bagerier, men framförallt har de det bredaste livsmedelssortimentet i Sverige. Andra saker som City Gross gör annorlunda är att de märker varor med få eller inga tillsatser med Ä-märket, vilket underlättar för medvetna kunder att göra smarta val. För att hålla koll på City Gross kampanjer och de senaste rabattkoderna, rekommenderar vi dig att besöka vår rabattportal för att hålla dig uppdaterad.