Coop.se rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Coop.se är en onlinebutik med precis lika stort och fräscht utbud som deras stormarknader. Med en Coop rabattkod blir ditt köp billigare och mer förmånligt. På hemsidan kan du shoppa allt från färskvaror och delikatesser, till ekologiska varor, matkassar och alla olika sorters produkter som du kan tänkas hitta i en matbutik. Dessutom har Coop, genom sina köpklara recept, gjort det ännu enklare för dig att handla det du behöver till kvällens middag, lunchen med vännerna eller den perfekta frukosten med familjen. Utöver Coop rabattkoder så finner du även fantastiska Coop erbjudande hos oss på Expressen rabattkoder. Så se till att hålla dig uppdaterad hos oss för att inte gå miste om en bra deal!

Giltiga Coop.se rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Coop.se baserat på sortiment.
discount-badge
HelloFresh

1359kr rabatt på 5 kassar hos HelloFresh för nya kunder!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Picsmart

Exklusiv! 150kr rabattkod vid köp över 1000kr

Utgår 30 April
discount-badge
Hemköp

200kr rabatt som ny kund!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Coop.se
Under måndagar publicerar Coop.se i snitt 35% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Coop.se
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Coop.se.

Om Coop.se

Innehållsförteckning

 • 01
  Handla mat billigare online med en Coop rabattkod
 • 02
  Köpklara recept hos Coop sänker dina matkostnader
 • 03
  Bonuspoäng på alla köp hos Coop.se även med rabattkod
 • 04
  Smidig leverans & frakt hos Coop
 • 05
  Tusentals varor att välja på med Coop rabattkod
 • 06
  Prenumerera på inspirerande matkasse från Coop
 • 7
  Vanliga frågor om Coop.se rabattkod
 • 01

  Handla mat billigare online med en Coop rabattkod

  Coop ägs av Koperativa Förbundet som grundades 1899 och är en av våra mest folkkära och välkända matbutiker. Självklart kan du även handla din mat online! Varje vecka får du ta del av nya Coop erbjudanden och kampanjer. För nya kunder finns ett speciellt erbjudande med en Coop rabattkod. Värdet för rabattkoden kan variera över tid, men som ny kund erbjuds du alltid något extra. Matpriserna på nätet är lika låga som de är i affärerna och ger dig möjligheten att lägga tid på annat. Handla när ungarna sover eller helt enkelt när det passar dig bäst!

 • 02

  Köpklara recept hos Coop sänker dina matkostnader

  Det finns ett stort utbud av varor på Coop.se och det är lätt att bli inspirerad. Du har säkert hört talas om konceptet “4 personer 80 kronor” där Coop sätter ihop smakliga och nyttiga recept för så lite som 80 kronor för fyra portioner. Med Coop rabattkod får du det dessutom ännu billigare! Matkostnader är en av de månadskostnader som de allra flesta önskar att de kunde sänka. Nu behöver du inte själv planera utan kan helt enkelt välja recept som låter goda. Recepten är sedan köpklara, vilket innebär att du genom endast ett klick kan beställa allt som behövs för att laga mat för bara 20 kronor per portion!

 • 03

  Bonuspoäng på alla köp hos Coop.se även med rabattkod

  En permanent Coop kampanj är MedMera bonusklubb där alla medlemmar samlar poäng på sina köp. Även om du använder en Coop rabattkod så får du poäng på dina köp. Kortet genererar även poäng i flera andra välkända butiker, både fysiska butiker och på nätet. Poängen du samlar kan du sedan växla in i poängshoppen mot resor, exklusiva varor, mat eller värdecheckar. Du kan även växla in poängen mot samhällsnyttiga ändamål. Till exempel se till att vi i Sverige har fler ekologiska bin eller att det planteras fler träd. Det är mycket enkelt att samla poäng och många butiker erbjuder fler än en poäng per spenderad krona!

 • 04

  Smidig leverans & frakt hos Coop

  Du kan välja att antingen hämta dina varor i butik, i skåp eller få dina varor hemkörda. Leveransen kostar mellan 49 - 149 kronor för privatpersoner, beroende på leveransdag och var i landet du bor, och du får fri frakt vid köp över 2 000 kronor.

 • 05

  Tusentals varor att välja på med Coop rabattkod

  Coop.se är en av nätets mest välsorterade butiker för dagligvaror. Tusentals varor från jordens alla hörn och en omfattande avdelning med ekologiska produkter. Med en Coop rabattkod kan du få rabatt på hela ditt köp, men även sådant som fri frakt och erbjudanden på goda och nyttiga produkter. Hos Coop kan du bland annat handla

  • Dagligvaror
  • Frysvaror
  • Frukt & grönt
  • Svenskt kött
  • Änglamarks produkter (Coops ekomärkning)
  • Tobak
  • Skönhet & hygien
  • Färdiga matkassar
  • Receptfria läkemedel och kosttillskott
  • Tidningar

  Fler rabatter på matvaror online hittar du även hos Hemköp och Matsmart

 • 06

  Prenumerera på inspirerande matkasse från Coop

  Vill du slippa tänka ut vad du och familjen ska äta varje kväll? I så fall kan det vara värt att satsa på en Coop Matkasse. Den levererar bra och god mat med tillhörande lättlästa recept för fyra personer i fyra dagar. Kassen finns i fem olika modeller och säljs över hela Sverige. Du kan till exempel välja på laktosfri kasse, vego-kasse, familje-kasse eller hälso-kasse. Det låga priset per portion är tydligt utskrivet, vilket ger dig en fenomenal Coop.se rea. Vanligtvis hämtar du kassen i butik, men det går även att få hemleverans till de flesta adresser i landet. Hittar du inte en kasse som passar dig kan du skapa en egen genom köpklara recept som blir extra billig med en Coop rabattkod. Skulle du inte hitta en matkasse som passar just dig rekommenderar vi att du även spanar in vår Mat.se rabattkod som ger 200kr rabatt på din första order. 

  Här kan du läsa vår jämförelse av bästa matkassen online, där Coops matkasse utsågs till den bästa när det kommer till att spara tid och pengar.  

Vanliga frågor om Coop.se rabattkod

Filip Svensson
Skribent
Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?