Hela denna sida är en annons

Dentway rabattkod

Aktuella Dentway rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

495KR

Giltig tills vidare


Beställ Dentway Starter Kit för endast 495 kr!

Du får 400 kr rabatt på Dentway Starter Kit (ord. pris 895 kr).

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Dentway rabattkoder under Oktober 2018

Betyg 3.9 av 14 röster

Info om Dentway

Med en Dentway rabattkod erhåller du mellan 5-25 % rabatt på ditt köp av tandblekningsprodukter. Webbutiken erbjuder ett brett och komplett sortiment för tandblekning som fungerar på precis på samma sätt som om du skulle göra det hos tandläkaren. Du ser bevisat resultat efter 3-7 behandlingar och får klart vitare tänder. Inga produkter innehåller peroxid, så du vet att det du köper är skonsamt mot tänderna. Välj bland produkter som tandblekningspennor, tandblekningsgel och kompletta tandblekningspaket och mycket mer. Pressa priset ytterligare genom att använda Dentway rabattkod vid ditt köp. De allra senaste kampanjerna och rabattkoderna till Dentway hittar du här på vår rabattportal.
Läs mer

Mer om Dentway

Dentway rabattkod ger dig 5-25 % rabatt på köp av tandblekningsprodukter

Vill du få vitare tänder? Nu kan du få det med hjälp av Dentway tandblekningsprodukter som fungerar lika bra som om du skulle bleka tänderna hos tandläkaren, men det är också betydligt billigare. Du kan nu få ytterligare 5-25 % rabatt på din order om du använder en egen rabattkod. Pressa priserna på kompletta tandblekningskit, tandblekningsgel, tandblekningspennor, tandblekningsremsor eller andra produkter som tandborstar, tandkräm och andedräktsprodukter som gör din munhygien bättre. Här på vår rabattportal finner du aktuella och prisvärda kampanjerbjudanden och rabattkoder som gör ditt köp av tandblekningsprodukter billigare.

Hur aktiverar man sin Dentway rabattkod?

  1. Surfa in på sajten och välj valfria produkter ur utbudet och placera dem i varukorgen
  2. Klicka därefter på “till kassan” som du finner uppe till höger på sidan
  3. Du kommer nu till kassan där du finner ett kodfält för rabattkoder
  4. Mata in din kod och klicka “uppdatera” för att erhålla rabatten som utlovats


Gör din tandblekning hemma och spara upp till 50%

Nu kan du spara upp till 50% på ditt köp av tandblekning för hemmabruk med hjälp av Dentways specialpris på utvalda tandblekningsprodukter. Emellanåt finner du kampanjpriser på utvalda produkter i butikens sortiment. En längre tid har de haft 45% rabatt på deras Dentway Starter Kit som bara kostar 495 kronor med ett ordinarie pris på 895 kr. I paketet får du allt du behöver för professionell tandblekning i hemmet och du erhåller flera nyanser vitare tänder. Spara upp till halva priset på ditt köp av tandblekningsbehandlingar när du köper dem hos Dentway.se samt använder dig av våra rabattkoder ovan.   


Dentway.se  - Professionell & billigare tandblekning för hemmabruk

Dentway har länge varit ledande i Norden på att leverera vita leenden genom tandblekning för hemmabruk, annars pengarna tillbaka. Produkterna som Dentway säljer och resultatet som uppstår är identiska med det du får av legitimerade tandläkare. Produkterna tar bort missfärgningar och gör dina tänder flera nyanser vitare på ett effektivt och skonsamt sätt. Alla produkter är fria från peroxid och bygger på en effektiv formel som tar hand om tandkött och emalj. Dentway har en nöjd-kund-garanti, som betyder att du får pengarna tillbaka om du inte ser något resultat. För fler fina erbjudanden kring tandblekning, kan vi tipsa om Dentaworks rabattkoder, som ger dig förmånlig rabatt på tandblekningspaket.