Hela denna sida är en annons

Emirates rabattkod

Aktuella Emirates rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

50%

Giltig tills vidare


Upp till 50% rabatt på flyg och paketresor via aktuella kampanj- och rabatterbjudanden

Med de aktuella kampanjerna kan du spara upp till halva priset på din resa runt om i världen.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Emirates rabattkoder under November 2018

 • Ny

  Giltig tills vidare


  Specialerbjudanden och kampanjer för Emirates medlemmar (Gratis)

  När du registrerar dig för nyhetsbrevet från Emirates får du erbjudanden före alla andra till din mejl.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.2 av 25 röster

Info om Emirates

Med hjälp av en Emirates rabattkod kan du spara upp till 50% på bokning av flyg eller paketresor. Res i lyx till riktigt bra priser med Emirates som tar dig till 150 olika destinationer på sex kontinenter. Utsett till världens bästa flygbolag senast 2016, är bara ett bevis på att du får högsta möjliga kvalitet och komfort när du reser med Emirates. Använder du dessutom de kampanjerbjudanden och rabattkoder som finns tillgängliga på vår rabattportal, kan du pressa priserna ytterligare.
Läs mer

Mer om Emirates

Emirates rabattkod ger upp till 50% rabatt på flyg & hotell

Du kan spara upp till 50% på ditt köp av flyg, hotell eller paketresa när du tar del av en Emirates rabattkod. Se världen med Emirates som flyger runt hela världen till över 150 destinationer på sex kontinenter. Att flyga med Emirates är att flyga i lyx. Du checkar in snabbt och enkelt online, väl på planet sitter du bekvämt med wifi tillgängligt vilket gör resan behagligare och snabbare. Koppla upp dig medan du är på väg till en av destinationerna som Dubai, Sydney, Seychellerna, Mauritius, Bangkok, Johannesburg med flera. Med Emirates rabattkod erhåller du marknadsmässigt bra priser till hela världen genom några klick på nätet. Är du istället ute efter bara en enkel flygbiljett, bör du kolla in MrJet rabattkoder som tar dig till hela Europa till låga priser.
Hur gör jag för att aktivera Emirates promotional code?

 1. Först och främst bestämmer du destination, datum och om du endast ska boka flyg eller paketresa
 2. Du fyller därefter i hur många som åka
 3. Längst ner finner du en ruta för “promotional code” där du fyller i din rabattkod
 4. Sedan söker du på resan och väljer de alternativ som verkar mest tilltalande
 5. Resultaten som dyker upp visar sedan rabatterat pris och du kan slutföra bokningen

Boka online via Emirates och erhåll billiga flygbiljetter

Emirates.com är inte bara hem för lyxigt bekväma flygningar utan också för prisvärda flygbiljetter till rabatterade priser. I samband med att du söker på en destination kan du fylla i en promotional code för att erhålla rabatterat pris. Vissa gånger finns det specialerbjudanden där det inte krävs någon rabattkod. Detta framgår av kampanjerna som vi publicerar här på vår rabattportal. Det är både enklare, smidigare och ger dig billigare flygpris att boka din resa via Emirates på nätet. Under vissa kampanjperioder kan du boka kraftigt reducerade flygbiljetter och paketresor. Det har inte varit lättare och billigare att resa runt jorden till kampanjpriser. Välj mellan 150 destinationer utspridda över sex kontinenter från New York till Maldiverna. Världen ligger för dina fötter och Emirates tar dig dit till låga priser. Är du istället ute efter flyg inrikes i Sverige, kan vi istället tipsa om våra exklusiva Expedia rabattkoder.   

De senaste kampanjerna och rabatterna gör det billigt att flyga runt världen

Redan 1985 började Emirates sin verksamhet med endast två flygplan i bruk. Idag flyger de världens största flottor av Boeing 777 och Airbus A380. De kan erbjuda sina kunder komfort, kvalitet och effektivitet av högsta klass med deras så kallade “wide body”-flygplan. Emirates skördar nya framgångar hela tiden med sina prisvärda flygningar och nya destinationer som adderas till flygbolagets flygschema. Resenärer kan välja och vraka bland de olika guldkornen, få förstklassig mat och service av världsklass. Se till att hålla dig uppdaterad kring Emirates rabattkoder och kampanjer genom att besöka vår rabattportal för senaste nytt.