Expedia rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Expedia är en amerikansk sajt där du kan boka resor och flyg över hela världen. Du kan även boka hyrbil, kryssningar och andra aktiviteter. Sajten lanserades 2001 och har sedan dess växt till en av de största bokningssidorna på nätet. De samarbetar med flera av de största flygbolagen och hotellen vilket innebär att du enkelt hittar någonting som passar oavsett vilken budget du har. Vill du slippa onödigt krångel kan du boka en paketresa där flyg, boende och hyrbil ingår. . Med en Expedia rabattkod sparar du 10% på din hotellbokning. Dessutom får du alltid rabatt när du bokar paketresor med flyg & hotell samtidigt. 

Giltiga Expedia rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Expedia
Under fredagar publicerar Expedia i snitt 47% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Expedia
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Expedia.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Expedia baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

Rabattkod ger 600kr rabatt på storstadsresor!

Utgår 3 April
Visa fler liknande erbjudanden

Om Expedia

Innehållsförteckning

 • 01
  Expedia - En av de ledande resebyråerna på nätet
 • 02
  Boka resor billigt med en Expedia rabattkod
 • 03
  Ett enormt utbud hos Expedia
 • 04
  Expedia betalningsalternativ
 • 05
  Bekräftelse och leverans Expedia:
 • 06
  Expedia kundtjänst
 • 07
  Boka hotell, flyg och hyrbil hos Expedia med rabattkod
 • 08
  Boka aktiviteter hos Expedia
 • 09
  Alla världens destinationer hos Expedia
 • 10
  Expedia sista minuten
 • 11
  Expedia omdömen
 • 12
  Kundtjänst öppettider
 • 13
  Expedia REA - erbjudanden på hotell och hotell + flyg
 • 14
  Vanliga frågor om Expedia rabattkod
 • Expedia - En av de ledande resebyråerna på nätet
  01

  Expedia - En av de ledande resebyråerna på nätet

  Expedia grundades 1996 och drivs av Expedia, Inc. som är världens största internetbaserade resebyrå. I deras internetresebyrå kan du skapa egna resor anpassade efter dina önskemål och behov. Välj bland enbart boende, paketresor med flyg & hotell, hyrbil eller reseupplevelser. Expedia specialiserar sig på hotell & boenden och kan därför erbjuda ett brett utbud av boendealternativ för att möta alla kunders önskemål. Vare sig du är på jakt efter lyxhotell med 5 stjärnor, lägenhetshotell, familjevänliga hotell, bed & breakfasts eller enklare hostels och vandrarhem så finns något för dig. Du får tillgång till miljontals flygresor från mer än 300 flygbolag, fler än 150 000 boendealternativ med 4 miljoner hotellrum världen över, tusentals aktiviteter och utflykter på destinationerna samt hyrbilar från de ledande företagen inom biluthyrning.

 • Boka resor billigt med en Expedia rabattkod
  02

  Boka resor billigt med en Expedia rabattkod

  Expedia har en kategori som heter "Erbjudanden" där du till exempel kan spara pengar genom att boka din resa i god tid. Om du bokar ditt hotell och flyg ett halvår innan avresa kan du få ett mycket billigare pris än om du endast bokar en månad före. De har också en kategori för sista minuten-resor där du kan få boende och flyg för under en tusenlapp. Det enda kravet är att du ska kunna resa samma eller nästkommande vecka. Om du kombinerar dessa erbjudanden med en Expedia rabattkod kan du komma väldigt billigt undan och få en härlig semester för hela familjen.

 • 03

  Ett enormt utbud hos Expedia

  Oavsett om du är ute efter sol och bad eller storstadsliv kommer du garanterat att hitta det hos Expedia. Du kan nämligen söka på över en miljon olika hotell och flygresor. Det spelar ingen roll om du vill hålla dig inom Europa eller åka på en längre tur, Expedia har det som du söker. I sökfunktionen kan du även smalna av ditt område till en specifik stadsdel eller region. Med Expedia behöver du inte använda dig av flera olika företag utan kan boka hela din semester på ett och samma ställe. Ta del av en Expedia kampanj och få resan till ett ännu billigare pris. För fler rabatter på hotell och flyg spana även in Hotels.com

 • 04

  Expedia betalningsalternativ

  På Expedia bokar du alltid tryggt och kan välja mellan flera olika betalningsalternativ. Du betalar alltid i din lokala valuta vilket på den svenska sajten blir svenska kronor. På vissa bokningar betalar du hela beloppet vid bokningstillfället och på andra kan du betala vid incheckning eller erlägga en deposition. Expedias betalningsalternativ: 

  • Mastercard
  • VISA
  • PayPal
  • Banköverföring med Nordea eller Handelsbanken

 • 05

  Bekräftelse och leverans Expedia:

  När du genomför en bokning får du en bekräftelse inom ett par minuter till den e-post som du uppgett. Avbokningsregler och ändringar skiljer sig mellan olika bokningar. Ibland är det helt kostnadsfritt att avboka och andra gånger får du betala en avgift. Läs alltid igenom vad som gäller för din specifika resa när du bokar.

 • 06

  Expedia kundtjänst

  Expedias kundtjänst är tillgänglig på telefon +46 8 51 76 13 78 alla sju dagar i veckan. Under måndag till fredag har de öppet mellan 08.00-18.00 och på helgerna mellan 09.00-17.00. Du kan även skicka ett meddelande genom att använda kontaktformuläret på hemsidan.  Observera att de inte svarar på till exempel fakturafrågor via mejl. Så om du har några frågor eller funderingar gällande exempelvis din bokning eller din rabattkod så tveka inte att kontakta supporten!

 • 07

  Boka hotell, flyg och hyrbil hos Expedia med rabattkod

  Expedia har ett fantastiskt utbud av framför allt hotell och flygresor i sitt utbud. Oavsett om du ska göra en kort resa inom Sverige eller åka över Atlanten till USA eller Kanada, kommer du hitta ett hotell som uppfyller dina önskemål. När du söker bland deras sortiment kan du sortera så att du till exempel bara ser de hotell som är femstjärniga, har pool eller något annat som du önskar. När det kommer till flyg kan du välja att bara se de som går direkt eller om du önskar resa med ett specifikt flygbolag. Vill du kan du lägga till en hyrbil samtidigt som du bokar flyg och hotell. Använder du dig av en Expedia rabattkod kan du få ett mycket bra pris på hela paketet. Om du hellre vill ha en fullt utrustad lägenhet på din semester kan du välja den kategori som heter semesterbostad. I utbudet finner du: 

  • Hotell
  • Flyg
  • Hyrbil

 • 08

  Boka aktiviteter hos Expedia

  Ska du besöka en ny stad eller plats men är osäker på vad som finns att göra? I så fall kan du ta hjälp av Expedia och boka aktiviteter direkt på deras hemsida. Här hittar du allt från guidade stadsturer till en fyrarätters-middag på en mörklagd restaurang. På vissa attraktioner kan du betala lite extra för att skippa kön. Med Expedia rea kan du dessutom uppleva dessa aktiviteter till ett riktigt bra pris.

 • 09

  Alla världens destinationer hos Expedia

  Hos Expedia kan du boka resor runt hela världen. Det spelar ingen roll om du vill hålla dig hemma i Sverige eller resa till Asien, du kommer hitta flera hotell på din önskade destination. Du kan boka allt från skidresor på vintern till sol och bad på sommaren. Hos Expedia kan du boka resor till: 

  • Amsterdam
  • London
  • New York
  • Thailand

 • 10

  Expedia sista minuten

  Expedia har en separerad kategori som heter "Sista minuten" där du kan hitta resor över hela världen till ett billigt pris. Du kan välja om du bara vill boka flyg, hotell eller bägge delarna. Hållhaken är att du måste kunna resa med väldigt kort varsel. Normalt kan du bara boka en vecka framåt i tiden. Samtidigt är det detta som är charmen med en sista minuten-resa. Du kan vara spontan och bestämma dig för att komma bort från vardagen. Är du osäker på vart du vill åka kan du titta på Expedias erbjudanden för att få inspiration.

 • 11

  Expedia omdömen

  Hos Expedia har du som kund möjlighet att lämna en recension om det boende som du har bott på. Alla dessa omdömen blir verifierade av Expedia innan de publiceras på hemsidan. På så sätt kan du bilda dig en bra uppfattning om hotellet eller bostaden innan du genomför din bokning. Oftast finns det hundratals recensioner på varje enskilt hotell och majoriteten av dessa är skrivna på svenska. Du kan även sortera dina sökresultat efter vilket omdöme de har fått av Expedias gäster. Förutom Expedias egna recensioner har de också en länk till de omdömen som finns på TripAdvisor.

 • 12

  Kundtjänst öppettider

  Expedia har en svensk kundtjänst som är tillgänglig alla dagar i veckan. Du når dem enklast på telefon +46 8 51 76 13 78 eller genom att använda formuläret som finns på hemsidan. Öppettiderna för kundtjänsten är 08.00-18.00 på vardagar och 09.00-17.00 på helgerna. Detta inkluderar även röda dagar som påsk och jul.

 • 13

  Expedia REA - erbjudanden på hotell och hotell + flyg

  När du bokar paketresor du alltid rabatt på din bokning. Spara 8% på din resa med flyg & hotell deras paketerbjudanden eller ta del av Expedia rea med erbjudanden på hotell och hotell + flyg. Fynda utvalda boenden och paketresor med flyg & hotell till rabatterade priser i deras reasektion. Rean har kampanjpriser på utvalda hotell och flyg + hotell till utvalda destinationer. Med en Expedia rabattkod kan du dessutom få din resa ännu billigare!

Vanliga frågor om Expedia rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?