Hela denna sida är en annons

Gummihuset rabattkod

Aktuella Gummihuset rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

50%

Giltig tills vidare


REA erbjudanden på däck och fälgar med upp till 50% hos Gummihuset

Säsongserbjudande på däck och fälgar med upp till 50% rabatt. Se till att fynda nu.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Gummihuset rabattkoder under Oktober 2018

 • 1300kr

  Giltig tills vidare


  Paketbonus på 1300 kr på köpet när du handlar kompletta hjul

  4 st kromade ventiler, 1 st fälg-låssats, 4 st däcksäckar, 1 st förvaringspåse, nya bultar med mera.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 500kr

  Giltig tills vidare


  Svenska Gummihuset ger dig 500 kr i däckbonus vid köp av 4 st däck

  I bonusen ingår bland annat: fri hemleverans, t-shirt, kulspetspennor, isskrapa, förvaringspåse med mera.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.9 av 17 röster

Info om Gummihuset

Hämta en Gummihuset rabattkod redan idag och erhåll rabatterat pris på ditt köp av däck och fälgar online. Svenska Gummihuset AB säljer bildäck och fälgar av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Sedan starten under 1990-talet har Gummihuset sålt däck och fälgar till låga priser både i butik och på nätet och har via sin långa yrkeserfarenhet blivit en av de ledande aktörerna på marknaden. Sveriges största webbplats för försäljning av bildäck och fälgar ger dig förmånliga priser på dina köp och med hjälp av en rabattkod som du finner här på vår rabattportal kan du erhålla rabatterade priser på dina köp. För de senaste kampanjerna på däck, fälgar och biltillbehör från Gummihuset, besök vår rabattportal.  
Läs mer

Mer om Gummihuset

Gummihuset rabattkod ger dig upp till 50% billigare pris på däck & fälgar

Expressen rabattkoder presenterar rabattkoder till Gummihuset som kan bespara dig upp till 50% på ditt köp av däck och/eller fälgar jämfört med i fysisk butik. Detta är en av många fördelar med att köpa dina däck direkt från nätet. Att du dessutom får direktsupport vid eventuella frågor samt paket- & däckbonus med gratis gåvor på köpet skadar inte heller. Det finns något för just din bil hos Gummihuset med säkra vinterdäck, coola sommardäck och snygga fälgar i många olika varianter. Svenska Gummihuset har de allra senaste modellerna från välkända däck- och fälgtillverkare som Michelin, Pirelli, Nokian, Goodyear, Continental, Dunlop, Dotz, Alutec, Antera med mera. Ta även tillfället i akt att spana in Bythjul rabattkoder där du kan hitta fyndprodukter i Outlet-avdelningen med upp till 70% rabatt.Hur aktiverar man sin Gummihuset rabattkod?

Gummihuset har en avancerad däck- och fälgväljare med en unik funktion som tar fram rekommendationer till vilka däck som passar till den fälg du valt i kombination med den bil du kör. Följ stegen nedan för att aktivera din rabattkod i samband med ditt köp.


 1. Klicka dig in på Gummihuset.se  och välj däck och fälgar med den avancerade sökfunktionen som vi förklarade ovan
 2. Placera de produkter du önskar köpa i din varukorg
 3. Gå därefter vidare till kassan när du känner dig nöjd
 4. Du skriver i nästa steg in din rabattkod och aktiverar den
 5. I samband med att du slutför ditt köp reduceras slutsumman och du erhåller rabatten


Bonusar, REA & kampanjprodukter som sparar dig tusentals kronor

En förmån du får som kund när du handlar hos Gummihuset är flera alternativ till att fynda bland reaprodukter och erhålla paketbonusar som hjälper dig spara tusentals kronor på ditt online köp. Du kan till exempel få bultar, ventiler, isskrapor, däcksäckar och flera övriga tillbehör. Köper du bara däck får du däckbonus, men köper du däck + fälgar i ett får du paketbonus till ett värde upp till 1300 kr. Missa inte att ta del av de mest förmånliga reaprodukterna som Gummihuset har att erbjuda och spara samtidigt dyrbara pengar på nätets lägsta däckpriser. Du sparar upp till 50% på ditt köp i webbutiken jämfört med fysisk handel. Kolla även in de fina rabatterbjudandena från Däckonline som har 40% rabatt på flertalet produkter.Gummihuset.se - Billiga däck och fälgar på nätet

Gummihuset har Sveriges mest avancerade däck- och fälgväljare, en smart sökfunktion som ger dig unika rekommendationer på vilka produkter som passar just din bil. Ingen annan sajt kan ge sådana exakta och korrekta rekommendationer som de du får hos Gummihuset. Butiken har en lång yrkeserfarenhet och pålitlig kundsupport som hjälper dig om du har frågor kring ditt köp.