Gummihuset rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta en Gummihuset rabattkod redan idag och erhåll rabatterat pris på ditt köp av däck och fälgar online. Svenska Gummihuset AB säljer bildäck och fälgar av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Sedan starten under 1990-talet har Gummihuset sålt däck och fälgar till låga priser både i butik och på nätet och har via sin långa yrkeserfarenhet blivit en av de ledande aktörerna på marknaden. Sveriges största webbplats för försäljning av bildäck och fälgar ger dig förmånliga priser på dina köp och med hjälp av en Gummihuset rabattkod som du finner här på vår rabattportal kan du erhålla rabatterade priser på dina köp. För de senaste kampanjerna på däck, fälgar och biltillbehör från Gummihuset, besök vår rabattportal.  

Giltiga Gummihuset rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Gummihuset baserat på sortiment.
discount-badge
Däckonline

50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
discount-badge
Däckonline

5% rabatt för nya kunder med Däckonline rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge
Evify

Bjud in en vän! Ge 500kr - Få 500kr tillbaka

Utgår 31 Januari 2026
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Gummihuset
Under söndagar publicerar Gummihuset i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Gummihuset
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Gummihuset.

Om Gummihuset

Innehållsförteckning

 • 01
  Gummihuset rabattkod ger dig billigare pris på däck & fälgar
 • 02
  Om Gummihuset
 • 03
  Snabba leveranser hos Gummihuset
 • 04
  Leverans och frakt Gummihuset
 • 05
  Fynda bland det stora utbudet med en Gummihuset rabattkod
 • 06
  Gör din bil redo för vintern med produkter från Gummihuset
 • 7
  Vanliga frågor om Gummihuset rabattkod
 • 01

  Gummihuset rabattkod ger dig billigare pris på däck & fälgar

  Expressen rabattkoder presenterar Gummihuset rabattkoder som kan bespara dig en stor summa pengar på ditt köp av däck och/eller fälgar jämfört med i fysisk butik. Detta är en av många fördelar med att köpa dina däck direkt från nätet.

  Om du inte skulle hitta en Gummihuset rabattkod kan du använda dig av andra medel för att få ett bra erbjudande. Det första du kan göra är att titta under deras rea-flik på hemsidan. Där kan du hitta många olika varor som blivit nedsatta i pris och som du därmed kan få billigare än vanligt. Du kan även kolla under ett par andra flikar, exempelvis "Paketbonus" och "Däckbonus". Under fliken med paketbonus får du olika produkter, exempelvis en isskrapa och en tvätthandske, medskickade tillsammans med din order av däck och fälgar. Även under fliken med däckbonus får du extra produkter adderade till din beställning.

 • 02

  Om Gummihuset

  År 1991 grundades Svenska Gummihuset AB, en affär där du som kund kan beställa hem fälgar och däck till bilen, oavsett om du handlar som företag eller privatperson. Det hela började med beställningar via postorder men när sedan internet tog fart valde de att följa trenden och öppnade upp sin nätbutik år 1996. Därmed tog deras e-handel fart. Gummihusets mål är att erbjuda billiga priser till sina kunder och det kan de göra tack vare få mellanhänder och inköp av stora kvantiteter på samma gång. Då och då kan du använda en Gummihuset rabattkod som kan ge dig billigare däck och fälgar.

 • 03

  Snabba leveranser hos Gummihuset

  Gummihuset erbjuder snabba leveranser till sina kunder, oavsett om du handlar under en pågående Gummihuset kampanj eller inte. De skickar varorna med Postnord och det tar mellan en och fyra arbetsdagar att få hem din beställning. Fraktkostnaden beror på hur många varor du beställer men börjar på 195 kronor för upp till två varor. Det bästa med Gummihusets frakt är dock att de alltid levererar varorna hem till din dörr, något som skiljer sig mot många andra företag. Det betyder att du slipper hämta dina varor på ett ombud och kan istället vänta hemma på att dina varor levereras. Oftast levereras de vid en överenskommen tid så att du slipper vänta hela dagen.

 • 04

  Leverans och frakt Gummihuset

  Som nämnt ovan levereras alla dina beställningar hem till din ytterdörr vid en överenskommen tid. Priset på frakten beror på hur många varor du har beställt men varierar mellan 195-395 kronor. Köper du fler än nio varor blir fraktpriset 49 kronor.

 • 05

  Fynda bland det stora utbudet med en Gummihuset rabattkod

  På Gummihusets hemsida finns det ett stort utbud av både däck, fälgar och andra tillbehör. Du hittar däck från kända tillverkare som till exempel Continental, Dunlop och Pirelli och du kan välja mellan sommardäck eller vinterdäck med friktion och dubbar. Fälgarna som du kan välja mellan är tillverkade av till exempel Oxxo eller Nitro och är antingen aluminiumfälgar eller plåtfälgar. Du kan även köpa bultar, muttrar, däcksäckar att förvara däcken i, ventiler och låssatser. Med andra ord hittar du i stort sett allt du behöver till dina däck. Passar du dessutom på att utnyttja en Gummihuset rabattkod gör det att ditt däckköp kan bli lite billigare.

  Hos Gummihuset kan du bland annat beställa:

  • Däck 
  • Fälgar
  • Isskrapor
  • Ventiler
  • Bultar

 • 06

  Gör din bil redo för vintern med produkter från Gummihuset

  Om du letar efter nya vinterdäck eller snyggare fälgar kan du passa på att leta under en Gummihuset rea. Då kan du kanske hitta nya fälgar som faller dig i smaken eller spara in lite pengar på dina nya vinterdäck. Du kan välja bland vinterdäck med dubb och vinterdäck med friktion och de finns från många olika märken och i olika storlekar. Dessutom kan du köpa tillbehör som kan behövas under vintern, till exempel isskrapor. Om du skulle behöva hjälp med däckvalet eller vilken tum och tillverkare du ska satsa på kan du alltid ringa till Gummihusets kundtjänst och be om hjälp. De brukar ha bra information som kan hjälpa dig att hitta rätt.

Vanliga frågor om Gummihuset rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?