Kicks rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Här på vår rabattportal presenterar vi de mest förmånliga kampanjerna och rabattkoderna från Kicks.se. Hämta din Kicks rabattkod här på Expressen rabattkoder och erhåll 20% rabatt på ditt köp i webbutiken. Som klubbmedlem hos Kicks har du även möjlighet att erhålla mellan 15-30% rabatt på utvalda produkter i butiken. Hos Kicks finner du ett brett sortiment av skönhetsprodukter för både män och kvinnor inom makeup, doft, hudvård, hårvård samt ekologiska produkter. Välj bland välkända varumärken som Calvin Klein, David Beckham, Clarins, Armani, Björn Axén, Beyoncé, Dior, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Michael Kors, Paul Smith, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Zlatan Ibrahimovic Parfums och Versace med flera. Glöm heller inte att spana in erbjudande-sektionen där du hittar ett stort urval av produkter till rabatterade priser. Håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder och spara pengar på ditt köp idag!

Giltiga Kicks rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Kicks baserat på sortiment.
discount-badge
lookfantastic

Få upp till 50% rabatt + 11% extra rabatt på rabatterade varor!

Utgår 29 Februari
exclusive-badge
discount-badge
Parfym.se

10% rabatt på ett HELT köp!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Cocopanda

10% rabatt på ALLT* vid köp över 699kr

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Kicks
Under torsdagar publicerar Kicks i snitt 64% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Kicks
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Kicks.

Om Kicks

Innehållsförteckning

 • 01
  Kicks rabattkod ger dig 20% rabatt på ditt köp
 • 02
  Hur aktiverar jag min Kicks rabattkod?
 • 03
  REA med 30-70% rabatt på parfym- och sminkprodukter
 • 04
  Stort utbud av billig skönhet online
 • 5
  Vanliga frågor om Kicks rabattkod
 • Kicks rabattkod ger dig 20% rabatt på ditt köp
  01

  Kicks rabattkod ger dig 20% rabatt på ditt köp

  Här på Expressen rabattkoder finner du rabattkoder och aktuella kampanjer som ger dig 15-30% rabatt på ditt köp av skönhetsartiklar hos Kicks. Du hittar ett enormt utbud av hårvårds-, hudvårdsprodukter, smink och parfymer för både herrar och damer. Passar du även på att bli medlem i Kicks Club, vilket är kostnadsfritt, får du 20% rabatt på ditt köp. Du får dessutom ta del av mängder av exklusiva erbjudanden med förmånliga rabatter på utvalda varumärken och produkter varje månad. 

  Skulle du mot förmodan inte hitta de skönhetsprodukter du söker kan vi istället tipsa om Cocopanda ocopanda där du får 10% rabatt med vår exklusiva rabattkod. 

 • 02

  Hur aktiverar jag min Kicks rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till Kicks.se via någon av våra rabattlänkar
  2. Väl framme i butiken placerar du de skönhetsprodukter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du är nöjd klickar du dig vidare till kassan
  4. I kassan finner du rubriken “rabatt” under produktöversikten och du väljer rabattkod som alternativ
  5. Du matar in din rabattkod i fältet och klickar sedan “Lägg till”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet

 • REA med 30-70% rabatt på parfym- och sminkprodukter
  03

  REA med 30-70% rabatt på parfym- och sminkprodukter

  Kicks erbjuder marknadsmässigt låga priser på skönhetsprodukter online, men du kan dessutom finns rabatterade priser på utvalda märken och produkter i deras rea-sektion. Du hittar i denna sektion världsledande varumärken ur ett utvalt sortiment av parfym, makeup, hårprodukter, hudvårdsartiklar och andra tillbehör. Vad som är gemensamt för alla dessa produkter är att de säljs med mellan 30-70% rabatt. Du kan göra riktiga fynd till extra låga priser. Kom även ihåg att rea-sektionen uppdateras och kan variera från dag till dag, därför bör du slå till så snabbt som möjligt om du hittar en produkt som du önskar köpa. Du hittar även skönhetsprodukter riktigt billigt hos Lookfantastic

 • 04

  Stort utbud av billig skönhet online

  Kicks är en ledande butik i Norden när det kommer till kosmetik, makeup, hudvård, och parfym. Butikskedjan finns i Sverige, Finland och Norge med flera hundra butiker i dessa länder. Kicks grundades 1991 och har sedan starten strävat efter att erbjuda det bästa utbudet, inspirationen och rådgivningen på marknaden gällande skönhetsprodukter för både män och kvinnor. Bland de anställda finns skönhetsexperter, makeupartister och hudterapeuter med stor kompetens. I sortimentet hos butiken finns de ledande varumärkena med de senaste produkterna i kombination med Kicks egna produktserierna.

Vanliga frågor om Kicks rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?