Mat.se rabattkod September 2019

Vårt betyg 4
Med vår Mat.se rabattkod får du 200 kronor i rabatt på din första matkasse som du beställer hem. Välj ut de matvaror du vill ha för minst 700 kr, fyll i den unika rabattkoden för att erhålla rabatten, och få maten levererad hem till dörren.  Mat.se känner de allra flesta till för den berömda matkassen. En hemleverans av en kasse fylld med mat, och ett sätt att slippa den tråkiga och tidskrävande aktiviteten att inhandla vad du ska förtära. Sajten har också andra typer av produkter som du kan beställa hem snabbt och smidigt. Exempel på sådana är apoteksprodukter, babyprodukter och blommor. Med en Mat.se rabattkod, som du ofta kan hitta direkt på den här sidan, kan du dessutom handla för superlåga priser. Det är precis vad du behöver, vem du än är. Kvalitet som kostar lite och levereras hela vägen hem till dörren. Mat.se har underlättat vår vardag sedan år 2012. 
discount-badge 200 kr RABATT

200kr rabatt på din första order!

Utgår 31 Oktober
Visa rabattkod
NY200
1 person har använt kampanjen idag
Frakt RABATT

Fri frakt hos Mat.se vid köp över 700kr

Utgår 31 December
Till erbjudandet
56 har klickat på kampanjen
KLIMAT RABATT

Handla klimatsmartare med Mat.se

Utgår 25 December
Till erbjudandet
13 har klickat på kampanjen
REA RABATT

Kampanjvaror hos Mat.se

Utgår 25 Juni 2021
Till erbjudandet
41 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under torsdagar publicerar Mat.se i snitt 42% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Mat.se.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Mat.se baserat på sortiment.
discount-badge

Spara 100kr vid köp av matvaror för 700kr

Utgår 30 September
Visa rabattkod
NY100CG19
Användes för 7 minuter sedan
discount-badge

Linas Matkasse rabattkod - Prova Linas Matkasse och få Linas Lilla Fruktkasse (värde 79 kr)

Utgår 15 Februari 2020
Visa rabattkod
Aktiveras vid köp
202 har klickat på kampanjen
discount-badge

Mathem rabattkod - Ta del av olika matkassar från endast 199 kronor

Utgår 24 Februari 2020
Visa rabattkod
Ges i kassan
1109 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Mat.se

Innehållsförteckning

 • 01
  Handla billigt på Mat.se med rabattkod
 • 02
  Goda och enkla recept på Mat.se
 • 03
  Mat.se Betalningsalternativ
 • 04
  Snabb leverans hos Mat.se
 • 05
  Mat.se kundtjänst
 • 06
  Färska matvaror på Mat.se
 • 07
  Frukt och grönt på Mat.se
 • 08
  Olika typer av hushållsvaror på Mat.se
 • 09
  Mat.se vs Mathem
 • 10
  Mat.se Göteborg
 • 11
  Vilka städer levererar Mat.se till?
 • 12
  Är Mat.se dyrt?
 • 13
  Hur gör jag med en rabattkod på Mat.se?
 • 01

  Handla billigt på Mat.se med rabattkod

  Du kan som nämnt hämta en Mat.se rabattkod på denna sida, men det är inte alltid som sådana är aktuella. Vad ska du då göra för att pressa priserna ytterligare? Det finns faktiskt några saker du kan göra. För det första ska du gå in under fliken "Kampanj" på deras hemsida. Där hittar du vad som just nu erbjuds till nedsatt pris, samt hur du kan handla för att maximera vinsten. Precis som i din fysiska matbutik finns här rabatter på matvaror och annat som du kan beställa hem. På så vis kan du dra ned kostnaderna och spara pengar. Letar du efter ett större utbud av matvaror eller kanske till och med köksapparater och kokböcker kan det vara värt att använda en CDON rabattkod där utbudet är betydligt större.

 • 02

  Goda och enkla recept på Mat.se

  Hos Mat.se kan du inte bara beställa matkassar och enskilda hushållsprodukter, du kan också hitta fantastiska recept. Det finns massor av recept för olika tillfällen och i olika svårighetsgrad. Du kan med fördel klicka dig runt för att hitta något att bli sugen på och när du har gjort det, så är det bara att klicka hem de ingredienser som du behöver för tillagningen. På det här sättet har Mat.se lyckats samla allt på en plats och möjliggör kombinationen av enkelthet och hög klass. Att äta rätt när man tränar är extremt viktigt, missa aldrig en måltid och se till att alla delar av tallriken är fylld. Hittar du inte ett recept på mat.se som fyller alla dina behov av näring finns ett stort utbud proteinpulver och näringstillskott på Gymgrossisten. Därtill kan du så gott som alltid hitta en Mat.se kampanj, där du kan klicka hem varor för extra bra priser. 

 • 03

  Mat.se Betalningsalternativ

  Du kan betala med kort eller via faktura, den senare med en förfallotid på 14 dagar. Mastercard, VISA, VISA Electron, American Express och Maestro är de kort som Mat.se accepterar. Du kan inte betala med kontanter, men summan dras när beställningen levereras, så det är med andra ord helt säkert för dig att shoppa. Tillgängliga betalningsalternativ hos Mat.se: 

  • Kort
  • Kreditkort
  • Faktura

 • 04

  Snabb leverans hos Mat.se

  Om du lägger din beställning innan klockan 13.00 i Stockholm kan du förvänta dig en leverans samma dag. I Malmö och Göteborg är det innan klockan 15.00 respektive 17.00 som gäller för att du ska ha varorna redan nästa morgon. Det är alltid fri leverans på köp över 700 kronor och du har ångerrätt på varor som inte blir för gamla, det vill säga allt som inte är matvaror. Handlar du för mindre än 700 kronor kostar leveransen 29 kronor.

 • 05

  Mat.se kundtjänst

  Om du har några frågor kan du höra av dig till Mat.se kundtjänst som har öppet mellan klockan 08.00-22.00 på vardagar, 08.00-17.00 på lördagar och 14.00-22.00 på söndagar. Du kan nå dem på telefonnummer 010-8844827 eller mejl på kundtjanst@mat.se. Det finns även en "vanliga frågor"- sektion på hemsidan, dit du kan vända dig för att hitta svar.

 • 06

  Färska matvaror på Mat.se

  När du besöker Mat.se hemsida möts du just nu av Glenn Hysén på en skinnsoffa, som bjuder dig att bläddra vidare bland det som erbjuds. Mat.se får alltid färskvaror levererade på morgonen och de kör varje dag ut rubbet till sina kunder. Det är alltså maximal färskhet som gäller här. Sådant som du hittar i en välsorterad matbutik hittar du också på Mat.se. Skillnaden är att du slipper röra dig en meter, att kvaliteten är högre och priserna lägre. Bland mycket annat kan du hitta färsk fisk och skaldjur, skönhetsprodukter, kosttillskott och torrvaror. Du kan både köpa hem färdigsorterade matkassar, eller välja ut dina varor själv. Allt du behöver göra är att beställa dina varor och se till att du är hemma till leveransen. På denna sida kan du ofta finna en Mat.se rabattkod, med vilken du handlar ännu billigare på hemsidan. Billigt, utan att det tummar på kvaliteten!

 • 07

  Frukt och grönt på Mat.se

  Under "Frukt och grönt" kan du hitta allt som du behöver för att hålla vitaminnivåerna i schack och energin på topp. Bland frukter och bär finns allt från äpplen till meloner till frysta hallon. Köp hem en valfri fruktmix och blanda dig en riktig hälsosmoothie för ett gott humör och ett långt liv med en bekvämare vardag. Det går att säga att Mat.se rea pågår varje vecka., för precis som i en vanlig matbutik har de tillfälliga specialrabatter, även på frukt och grönt.

 • 08

  Olika typer av hushållsvaror på Mat.se

  Du hittar allt du behöver för vardagen på Mat.se och oavsett om du vill beställa hem en påse godis, eller ingredienser till en avancerad middag, är leveransen där på ett kick. Allt är ordnat efter enkla kategorier så att du lätt och snabbt hittar det du ska ha. Dessa är några av kategorierna du finner på sajten: 

  • Hem & Trädgård
  • Husdjur
  • Hälsa
  • Mejeri & Ägg
  • Kontor

 • 09

  Mat.se vs Mathem

  En nätshop som påminner mycket om Mat.se är konkurrenten Mathem. Där kan du också hitta hushållsartiklar som livsmedel, skönhetsprodukter och färdiga matkassar. Därför kan det vara intressant med en jämförelse de båda butikerna emellan och två faktorer som är viktiga är socialt arbete och hållbarhetstänk. Mathem.se informerar bland annat om att de har ett samarbete med Arbetsförmedlingen, som syftar till att långtidsarbetslösa ska börja jobba igen. Båda butikerna tycks engagerade i hållbarhetsarbete och på Mat.se finns det särskilt mycket information om hur butiken hanterar svinn. För det första är svinnet extra litet och för det andra skänks det till Stadsmissionen. Du hittar vårt stora test av matkassar, där vi utser bästa matkassen här.

 • 10

  Mat.se Göteborg

  Mat.se har både kontor och lager i Frölunda i Göteborg och bedriver dessutom en febril utkörning av mat och hushållsprodukter till Göteborgarna. Du kan kika på hemsidan om Mat.se kör ut varor till dig. Detta gör du enkelt genom att skriva in ditt postnummer på hemsidan så får du veta direkt hur det ligger till. Alla villkor som gäller i resten av landet, gäller också i Göteborg. Göteborg har förstås också sina varumärken, som de är extra stolta över. Både produkter från Göteborgskex och Onsalakorv (en bit utanför, men ändå) finns att beställa på hemsidan, för alla lokalpatrioter på västkusten.

 • 11

  Vilka städer levererar Mat.se till?

  Mat.se levererar beställningar till i princip hela Sverige. Du kan skriva in ditt postnummer på hemsidan, för att snabbt och lätt få se om det är möjligt att beställa hem till dig. Företaget har till exempel lager i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 • 12

  Är Mat.se dyrt?

  Nej, Mat.se är billigare än många andra aktörer i samma kategori. vilket dock inte betyder att det tummas på kvaliteten. Till exempel är färskvaror alltid dagsfärska, vilket ger dig den bästa smaken du kan få. Som exempel kostar en liter mjölk från Arla i dagsläget 12,95 kronor. Vill du spara både tid och pengar rekommenderar vi att du även spanar in Coop matkassar

 • 13

  Hur gör jag med en rabattkod på Mat.se?

  1. Lägg dina matvaror/färdiga recept/färdig matkasse i korgen
  2. Gå till kundvagnen/Till Kassan som du finner längst upp i högra hörnet
  3. Gå vidare till kassan
  4. Under sektionen leverans finner du ett fält för rabattkod
  5. Klistra in din kod i fältet och klicka på "OK"

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till