Mat.se rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Med vår Mat.se rabattkod får du 200 kronor i rabatt på din första matkasse som du beställer hem. Välj ut de matvaror du vill ha för minst 750 kr, fyll i den unika rabattkoden för att erhålla rabatten, och få maten levererad hem till dörren. Mat.se känner de allra flesta till för den berömda matkassen. En hemleverans av en kasse fylld med mat och ett sätt att slippa den tråkiga och tidskrävande aktiviteten att inhandla vad du ska förtära. Hos Mat.se hittar du varor från alla kända varumärken du stöter på ute i den fysiska butiken. Sajten har också andra typer av produkter som du kan beställa hem snabbt och smidigt. Exempel på sådana är apoteksprodukter, babyprodukter och blommor. Med en Mat.se rabattkod, som du hittar direkt på den här sidan, kan du dessutom handla för superlåga priser. Det är precis vad du behöver, vem du än är. Kvalitet som kostar lite och levereras hela vägen hem till dörren. Mat.se har underlättat vår vardag sedan år 2012. Utöver rabattkoder erbjuder Mat.se kampanjpriser på utvalda varor. Även dessa kampanjer kan du ta del av hos oss på Expressen Rabattkoder. Handlar du för över 750 kronor får du även fri frakt på din beställning.Mat.se är även kända för sina snabba leveranstider. Det finns exempelvis möjlighet att få matvarorna levererade samma dag som du lägger din beställning, alternativt morgonen därpå. Varorna som levereras är alltid färska och de varor som är temperaturkänsliga har förvarats väl kylda under hela resan från lagret till din dörr.När du handlar hos Mat.se får du tid över till annat, och med en Mat.se rabattkod kan du dessutom spara pengar på ditt matinköp.

Giltiga Mat.se rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Mat.se baserat på sortiment.
discount-badge
HelloFresh

1359kr rabatt på 5 kassar hos HelloFresh för nya kunder!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Picsmart

Exklusiv! 150kr rabattkod vid köp över 1000kr

Utgår 30 April
discount-badge
Hemköp

200kr rabatt som ny kund!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Mat.se
Under måndagar publicerar Mat.se i snitt 25% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Mat.se
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Mat.se.

Om Mat.se

Innehållsförteckning

 • 01
  Handla billigt med en Mat.se rabattkod
 • 02
  Använd en Mat.se rabattkod när du handlar
 • 03
  Har Mat.se studentrabatt?
 • 04
  Goda och enkla recept på Mat.se
 • 05
  Hur gör jag för att använda en Mat.se rabattkod?
 • 06
  Mat.se Betalningsalternativ
 • 07
  Snabb leverans hos Mat.se
 • 08
  Mat.se kundtjänst
 • 09
  Vad kostar frakten hos Mat.se?
 • 10
  Fraktkostnad för företag
 • 11
  Färska matvaror till lägre priser med Mat.se rabattkod
 • 12
  Kostar det något att använda Mat.se rabattkod?
 • 13
  Frukt och grönt på Mat.se
 • 14
  Olika typer av hushållsvaror på Mat.se
 • 15
  Mat.se vs Mathem
 • 16
  Var levererar Mat.se?
 • 17
  Städerna Mat.se levererar till är
 • 18
  Mat.se Göteborg
 • 19
  Om Mat.se
 • 20
  Vanliga frågor om Mat.se rabattkod
 • Handla billigt med en Mat.se rabattkod
  01

  Handla billigt med en Mat.se rabattkod

  Du kan som nämnt hämta en Mat.se rabattkod på denna sida, men det är inte alltid som sådana är aktuella. Vad ska du då göra för att pressa priserna ytterligare? Det finns faktiskt några saker du kan göra. För det första ska du gå in under fliken "Kampanj" på deras hemsida. Där hittar du vad som just nu erbjuds till nedsatt pris, samt hur du kan handla för att maximera vinsten. Precis som i din fysiska matbutik finns här rabatter på matvaror och annat som du kan beställa hem. Kampanjerna hittar du även här på Expressen Rabattkoder. På så vis kan du dra ned kostnaderna och spara pengar. Är du även på jakt efter köksutrustning kan du hitta en hel del hos Mat.se. För större köksapparater och liknande rekommenderar vi dig dock att leta hos någon annan återförsäljare där utbudet är större, exempelvis CDON. Med en CDON rabattkod kan du hitta den köksutrustning du är ute efter, och till ett bättre pris.

 • 02

  Använd en Mat.se rabattkod när du handlar

  Vad vi än handlar, vare sig det är mat, kläder, eller något annat, vill vi göra det till ett så lågt pris som möjligt. Med en Mat.se rabattkod finns det mycket pengar att spara. Mat är som bekant ganska dyrt och har du en stor familj springer kostnaderna lätt iväg.

  Med en rabattkod får ni i stället pengar över som ni kan använda till annat. På Expressen Rabattkoder hittar du även andra kampanjerbjudanden från Mat.se. Genom att även ta del av dessa erbjudanden kan ni spara ännu mer pengar än bara på själva rabattkoden. Ha för vana att kika in här på Expressen Rabattkoder för att se de senaste rabatterna hos Mat.se, i längden finns det mycket pengar att spara.

 • 03

  Har Mat.se studentrabatt?

  Studietiden är för många en härlig tid som ger dig möjligheter att i framtiden arbeta med det du tycker allra mest om. Men rent ekonomiskt får du ofta vända ut och in på dig själv för att få pengarna att räcka varje månad. Men med en Mat.se rabattkod slipper du det och du kan spara pengar på ditt matinköp.

  Mat.se erbjuder inga särskilda studentrabatter, men som student kan du självklart ta del av de vanliga rabattkoderna. För dig som student spelar det dock mindre roll om rabatten gäller för fler personer än studenter, huvudsaken är att du får ett lägre pris när du handlar din mat.

 • 04

  Goda och enkla recept på Mat.se

  Hos Mat.se kan du inte bara beställa matkassar och enskilda hushållsprodukter, du kan också hitta fantastiska recept. Det finns massor av recept för olika tillfällen och i olika svårighetsgrad. Du kan med fördel klicka dig runt för att hitta något att bli sugen på och när du har gjort det, så är det bara att klicka hem de ingredienser som du behöver för tillagningen. På det här sättet har Mat.se lyckats samla allt på en plats och möjliggör kombinationen av enkelhet och hög klass. Att äta rätt när man tränar är extremt viktigt, missa aldrig en måltid och se till att alla delar av tallriken är fylld. Därtill kan du så gott som alltid hitta en Mat.se kampanj, där du kan klicka hem varor för extra bra priser. 

 • 05

  Hur gör jag för att använda en Mat.se rabattkod?

  Mat.se är en dagligvaruhandel som är helt internetbaserad. Det innebär alltså att det inte finns någon butik att besöka. För att handla på Mat.se behöver du antingen ha tillgång till en mobiltelefon, dator eller surfplatta. Att sedan utnyttja en rabattkod är mycket enkelt. Du hittar alla Mat.se rabattkoder högst upp på sidan, sen är det bara att följa nedanstående steg.

  1. Kopiera den rabattkod du vill använda högst upp på sidan.
  2. Gå till Mat.se.
  3. Lägg dina matvaror/färdiga recept/färdig matkasse i korgen
  4. Gå till kundvagnen/Till Kassan som du finner längst upp i högra hörnet
  5. Gå vidare till kassan
  6. Under sektionen leverans finner du ett fält för rabattkod
  7. Klistra in din kod i fältet och klicka på "OK"
  8. Genomför din betalning.

  Hela proceduren är mycket enkel och tar inte särskilt lång tid, under förutsättning att du vet vilka varor du vill ha förstås.

 • 06

  Mat.se Betalningsalternativ

  Du kan betala med kort eller via faktura, den senare med en förfallotid på 14 dagar. Mastercard, VISA, VISA Electron, American Express och Maestro är de kort som Mat.se accepterar. Du kan inte betala med kontanter, men summan dras när beställningen levereras, så det är med andra ord helt säkert för dig att shoppa. Tillgängliga betalningsalternativ hos Mat.se: 

  • Kort
  • Kreditkort
  • Faktura
 • 07

  Snabb leverans hos Mat.se

  Om du lägger din beställning innan klockan 13.00 i Stockholm kan du förvänta dig en leverans samma dag. I Göteborg är det innan klockan 17.00 som gäller för att du ska ha varorna redan nästa morgon. För att få leveransen samma dag eller nästa morgon måste du handla för minst 500 kronor.

  Mat.se levererar matkassar veckans alla dagar. Leveranserna sker under följande tider.

  • Vardagar 7:00-12:00 samt 12:00-22:00
  • Lördagar 7:00-17:00
  • Söndagar 14:00-22:00

 • 08

  Mat.se kundtjänst

  Om du har några frågor kan du höra av dig till Mat.se kundtjänst som har öppet mellan klockan 08.00-22.00 på vardagar, 08.00-17.00 på lördagar och 14.00-22.00 på söndagar. Du kan nå dem på telefonnummer 010-8844827 eller mejl på kundtjanst@mat.se. Det finns även en "vanliga frågor"- sektion på hemsidan, dit du kan vända dig för att hitta svar.

 • 09

  Vad kostar frakten hos Mat.se?

  När du beställer mat från Mat.se är det alltid fri frakt vid köp över 750 kronor och när leveransdatumet är satt till tidigast eftermiddagen dagen efter. Handlar du för mindre än så tillkommer en fraktavgift på 99 kronor.

  Önskar du leverans samma dag eller morgonen därpå kostar frakten alltid 99 kronor. Minsta ordervärdet för att du ska få din mat levererad samma dag eller morgonen efter är 500 kronor.

  Du har alltid ångerrätt på varor som inte blir för gamla, det vill säga allt som inte är matvaror.

 • 10

  Fraktkostnad för företag

  Företag som beställer mat från Mat.se med leverans till dagen efter betalar alltid frakt på 99 kronor oavsett ordervärde. Företag som vill ha leverans samma dag betalar fraktavgift på 158 kronor. 

 • 11

  Färska matvaror till lägre priser med Mat.se rabattkod

  Mat.se får alltid färskvaror levererade på morgonen och de kör varje dag ut rubbet till sina kunder. Det är alltså maximal färskhet som gäller här. Sådant som du hittar i en välsorterad matbutik hittar du också på Mat.se. Skillnaden är att du slipper röra dig en meter, att kvaliteten är högre och priserna lägre. Bland mycket annat kan du hitta färsk fisk och skaldjur, skönhetsprodukter, kosttillskott och torrvaror. Du kan både köpa hem färdigsorterade matkassar, eller välja ut dina varor själv. Allt du behöver göra är att beställa dina varor och se till att du är hemma till leveransen. På denna sida kan du ofta finna en Mat.se rabattkod, med vilken du handlar ännu billigare på hemsidan. Billigt, utan att det tummar på kvaliteten.

 • 12

  Kostar det något att använda Mat.se rabattkod?

  Att ta del av Mat.se rabattkoder här på Expressen rabattkoder är helt kostnadsfritt för dig som konsument. Vi får provision från Mat.se för de kunder vi förmedlar till deras butik, men för dig är rabatterna helt kostnadsfria. Att använda vår tjänst när du handlar hos Mat.se för därför bara med sig fördelar för dig som kund eftersom du får en billigare matkasse.

  Förutom Mat.se rabattkoder har vi på Expressen Rabattkoder hundratals andra koder till diverse butiker och tjänster. Därför är det alltid bra att besöka oss innan du handlar, vare sig det är mat, kläder eller något annat.

 • 13

  Frukt och grönt på Mat.se

  Under "Frukt och grönt" kan du hitta allt som du behöver för att hålla vitaminnivåerna i schack och energin på topp. Bland frukter och bär finns allt från äpplen till meloner till frysta hallon. Köp hem en valfri fruktmix och blanda dig en riktig hälso-smoothie för ett gott humör och ett långt liv med en bekvämare vardag. Med en Mat.se rabattkod kan ditt köp dessutom bli billigare och mer förmånligt. Det går att säga att Mat.se rea pågår varje vecka, för precis som i en vanlig matbutik har de tillfälliga specialrabatter, även på frukt och grönt.

 • 14

  Olika typer av hushållsvaror på Mat.se

  Du hittar allt du behöver för vardagen på Mat.se och oavsett om du vill beställa hem en påse godis, eller ingredienser till en avancerad middag, är leveransen där på ett kick. Allt är ordnat efter enkla kategorier så att du lätt och snabbt hittar det du ska ha. Dessa är några av kategorierna du finner på sajten: 

  • Hem & Trädgård
  • Husdjur
  • Hälsa
  • Mejeri & Ägg
  • Kontor
 • 15

  Mat.se vs Mathem

  En nätshop som påminner mycket om Mat.se är konkurrenten Mathem. Där kan du också hitta hushållsartiklar som livsmedel, skönhetsprodukter och färdiga matkassar. Därför kan det vara intressant med en jämförelse de båda butikerna emellan och två faktorer som är viktiga är socialt arbete och hållbarhetstänk. Mathem.se informerar bland annat om att de har ett samarbete med Arbetsförmedlingen, som syftar till att långtidsarbetslösa ska börja jobba igen. Båda butikerna tycks engagerade i hållbarhetsarbete och på Mat.se finns det särskilt mycket information om hur butiken hanterar svinn. För det första är svinnet extra litet och för det andra skänks det till Stadsmissionen. Du hittar vårt stora test av matkassar, där vi utser bästa matkassen här.

 • 16

  Var levererar Mat.se?

  En Mat.se rabattkod hjälper dig att hålla nere dina matkostnader. Dessvärre kan rabattkoderna inte utnyttjas av alla svenskar. Mat.se leverar nämligen bara mat i Stockholm och Göteborg med omnejd. Det innebär en stor del av potentiella kunder går miste om deras rabattkoder.

 • 17

  Städerna Mat.se levererar till är

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Södertälje
  • Kungälv
  • Kungsbacka
  • Alingsås
  • Borås

  På Mat.se kan du ange ditt postnummer för att se om du bor inom företagets leveransområde. Mat.se arbetar hela tiden med att utöka sitt leveransområde. Om du registrerar dig på deras sajt kan du få ett mejl när Mat.se finns tillgängliga där du bor.

  Malmöområdet har tidigare ingått i Mat.se leveransområde. Men på grund av dåliga affärer tvingades man lägga ned verksamheten där i början av 2020.

 • 18

  Mat.se Göteborg

  Mat.se har både kontor och lager i Frölunda i Göteborg och bedriver dessutom en febril utkörning av mat och hushållsprodukter till Göteborgarna. Du kan kika på hemsidan om Mat.se kör ut varor till dig. Detta gör du enkelt genom att skriva in ditt postnummer på hemsidan så får du veta direkt hur det ligger till. Alla villkor som gäller i resten av landet, gäller också i Göteborg. Göteborg har förstås också sina varumärken, som de är extra stolta över. Både produkter från Göteborgskex och Onsalakorv (en bit utanför, men ändå) finns att beställa på hemsidan, för alla lokalpatrioter på västkusten.

 • 19

  Om Mat.se

  Mat.se är ett detaljhandelsföretag för livsmedelförsäljning på nätet som grundades 2012. Hos Mat.se är det möjligt att både plocka ihop sina egna matkassar och köpa färdiga sådana. Matkassarna levereras sedan direkt hem till din dörr, alla dagar i veckan, med undantag för vissa särskilda helgdagar. Företaget är idag verksamma i flera svenska städer, däribland Stockholm och Göteborg där man även har sina lager.

  Sedan 30 januari 2018 är det logistikbolaget Dagab Inköp & Logistik AB som står bakom Mat.se. Dagab ingår i Axfoodskoncernen.

  Mat.se har en förhoppning om att hela tiden utöka sin verksamhet och leverera mat till fler och fler städer.

Vanliga frågor om Mat.se rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Mat.se rabattkoder är aktuella just nu?

 • 2. ✅ Hur många Mat.se rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 4 aktiva erbjudanden hos Mat.se.

 • 3. 🚚 Vilka städer levererar Mat.se till?

  Mat.se levererar mat till Stockholms- och Göteborgsområdet. Du kan skriva in ditt postnummer på hemsidan, för att snabbt och lätt få se om det är möjligt att beställa hem till dig. Företaget har till exempel lager i Stockholm och Göteborg.

 • 4. 🛒 Är Mat.se dyrt?

  Nej, Mat.se är billigare än många andra aktörer i samma kategori. vilket dock inte betyder att det tummas på kvaliteten. Till exempel är färskvaror alltid dagsfärska, vilket ger dig den bästa smaken du kan få. Som exempel kostar en liter mjölk från Arla i dagsläget 12,95 kronor. 

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?