• 4 av 10 e-handlare höjer sina priser inför Black Week

  4 av 10 e-handlare höjer sina priser inför black week, många gånger med så mycket som 10 procent. Det visar en undersökning från Prisjakt. Undvik höjda bluffpriser och ta del av bästa black week erbjudanden med en rabattkod.

  Årets stora reavecka är här och tusentals e-handlare lockar med schyssta rabatter på tusentals varor.

  Den 1 september infördes en ny realag som innebär att handlare måste skriva ut det lägsta priset för respektive produkt de senaste 30 dagarna före en prissänkning. Förhoppningen är att den nya lagen ska hjälpa till att stoppa bluffar på marknaden.

  En studie från Prisjakt visar dock att den nya lagen inte fått smyghöjningarna att minska, snarare tvärtom. I Prisjakts studie har man undersökt över 8 miljoner erbjudanden - och det visar sig att omkring 38 procent av varorna steg i pris under oktober månad. Hela 15 procent gick upp med mer än 10 procent i pris.

  – Den nya realagen har gjort att vi fått högre priser i oktober, då butikerna vill ha ett högt pris att jämföra sina rabatter mot under Black Friday-rean, säger Oskar Hagman, dataanalytiker på Prisjakt, i en intervju med Aftonbladet.

  Följande varor har höjts mest inför black week (jmf med priserna senaste 30 dagarna)

  • Simglasögon: 42%
  • Processorer (CPU): 40%
  • Våtdräkter & torrdräkter: 40%
  • Interna hårddiskar: 39%
  • DDR4&5-minnen: 32%
  • Nätaggregat: 30%

  Hitta bästa black week erbjudanden

  När många e-handlare väljer att smyga höja priset på sina varor inför black week är det viktigt att du gör vad du kan för att hitta bästa black week erbjudanden. Med en Expressen rabattkod kan du vara säker på att du får din vara till det absolut bästa priset. 

  ​​Här är några av de bästa black week erbjudanden enligt Prisjakts undersökning (jmf med priserna senaste 30 dagarna)

  • Rullskidor: 25%
  • PlayStation 5-spel: 23%
  • Skridskor: 19%
  • Alpina skidor: 18%
  • Smycken: 17%

  Är det några av dessa varor som lockar kan vi bland annat tipsa om en Skistart rabattkod för att få bästa priset på alltifrån rullskidor, till skridskor och alpinskidor. Är det i stället smycken du vill fynda kan du hålla utkik efter en Hallbergs guld rabattkod för att ta del av de allra bästa erbjudandena.

exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv! 15% rabatt på köp över 200kr

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
SEXPKJ
Användes för 55 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

100kr rabatt på ditt köp med exklusiv rabattkod!

Utgår 30 April
EXKLUSIV
Visa rabattkod
HemmaGymma23
Användes för 55 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt på ALLT* med exklusiv rabattkod

Utgår 30 April
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN15
Användes för 55 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

20% rabatt på HELA sortimentet med NAKD rabattkod!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
NAKDXEXP
Användes för 56 minuter sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Kläder & Skor rabattkoder
Filip Svensson
Filip kommer från en bakgrund som journalist och har arbetat som både allmänreporter och sportreporter. Under en period befann han sig ute på de svenska fotbollsarenorna och rapporterade om allsvensk fotboll. Drömmen var att ta sig ut till de stora arenorna i Europa men ett jobbyte fick Filip att tänka om.I januari 2018 introducerades Filip för sökmotoroptimering, SEO, och därefter var han fast. Möjligheten att påverka vad som syns i Googles sökfält väckte en stor nyfikenhet han inte kunde slita sig ifrån. Ganska snabbt släppte han tankarna på sportjournalistiken och idag kombinerar han i stället sitt intresse för det skrivna ordet med sina SEO-kunskaper här på Expressen Rabattkoder.Filip har arbetat med Expressen Rabattkoder sedan december 2019.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?