• De 5 bästa produkterna att köpa under Black Friday

  Black Friday är den bästa tiden att göra stora fynd på allt från teknik till mode. För att se till att du får ut så mycket som möjligt av årets största shoppingevenemang har vi på Expressen Rabattkoder sammanställt en lista över de fem bästa produkterna att köpa under Black Friday.

  1. Teknikprodukter och elektronik

  Black Friday är känd för sina fantastiska rabatter på elektronik så om du har övervägt att uppgradera din TV, smartphone, laptop eller andra teknikprodukter är detta rätt tidpunkt att slå till. Butiker som CDON och HP erbjuder vanligtvis generösa rabatter på de senaste modellerna av smartphones, surfplattor, datorer och andra elektronikprylar.


  2. Kläder och accessoarer

  Om du är ute efter att förnya din garderob är Black Friday den perfekta dagen för det. Populära modebutiker som NAKD och Bubbleroom brukar erbjuda stora rabatter på kläder, skor och accessoarer.


  3. Hem- och köksutrustning

  Här är en chans att göra ditt hem ännu mer bekvämt och praktiskt. Butiker som Cervera har ofta rabatter på allt från köksutrustning till bestick och porslin under Black Friday. Om du letar efter nya kastruller, stekpannor eller till och med en ny kaffemaskin, då är det här rätt tid att slå till.


  4. Böcker och litteratur

  För alla bokslukare är Black Friday också en utmärkt tid att fylla på din bokhylla. Adlibris och Bokus erbjuder vanligtvis rabatter på ett brett urval av böcker, från bästsäljare till klassiker. Klicka hem de senaste titlarna till riktigt förmånliga priser.


  5. Spel och leksaker

  För vuxna och barn i alla åldrar är Black Friday en fantastisk möjlighet att köpa spel och leksaker till rabatterade priser. Åhléns har ett välfyllt sortiment av brädspel för stora och små och hos Babyshop kan du välja och vraka mellan leksaker till barn och baby.

   

  Oavsett vad du är ute efter under Black Friday, är vårt bästa tips att planera vad du ska köpa i förväg och använda rabattkoder när det är möjligt. Besök oss på Expressen Rabattkoder för att hitta de senaste Black Friday kampanjerna och se till att du får de bästa priserna hos dina favoritbutiker.  

PUBLICERAD FÖR 11 TIMMAR SEDAN
exclusive-badge
discount-badge
inkClub

Exklusiv kod! 15% rabatt på bläck & toner av märket inkClub

Utgår 2 Juni
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Expressen15proc
Var först på erbjudandet!
discount-badge
Batteriexperten

Handla för 700kr och få 50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December 2025
Visa rabattkod
Ges vid köp
278 har klickat på kampanjen
discount-badge
Lenovo

10% rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
270 har klickat på kampanjen
discount-badge
Lenovo

Studenter och alumner får 10% rabatt hos Lenovo!

Utgår 31 December 2025
Visa rabattkod
Ges till studenter
203 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Datorer & Elektronik rabattkoder
Filippa Månlilja

Filippa Månlilja

Content & Marketing Manager
Filippa arbetar som Content och Marketing Manager och ser till att innehållet på sajten är aktuellt och att det alltid finns extra bra rabattkoder som är exklusiva för Expressen Rabattkoder. Filippa har studerat marknadskommunikation vid Stockholms Universitet och har ett stort intresse för allt som hör marknadsföring till. Hon älskar även design och uttrycker gärna sin kreativitet genom grafisk design, inredning och skrivande. Filippa har arbetat på Affilijet sedan september 2020.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?