• Hemelektronik – En populär kategori under Black Friday 2020

    Black Week är igång och att handla hemelektronik under årets bästa köpvecka är alltid en stor hit. Så har det varit tidigare år, och just nu under Black Friday 2020 är det hemelektronik som förväntas sälja bättre än någonsin. Det eftersom vi under det här året har tillbringat extra mycket tid i våra hem, och då vill vi gärna också ha riktigt bra elektronik att använda oss av när vi till exempel kollar på TV eller lyssnar på musik. Vi ska titta på vilka prylar som sålde bra förra året och även ge dig mängder av tips på hur du kan hitta lika bra Black Friday erbjudanden i år.

    10 trendiga teknikprodukter att ha koll på under Black Friday

    Trådlösa hörlurar

    Under Black Friday är det många som letar efter schyssta hörlurar som enkelt kan kopplas samman med mobilen eller datorn. 2019 var en av de mest eftertraktade produkterna Apple AirPods, och även lurar från andra tillverkare. Även i år är det möjligt att hitta trådlösa hörlurar som Black Friday erbjudande. Det kan vara en idé att välja en äldre generation av produkten man är intresserad av för att få de allra bästa priserna. Att kika på produkter från Apple, Happy Plugs eller Philips är ett säkert kort om du vill hitta lurar som håller hög kvalitet. CDON har ett stort utbud trådlösa hörlurar och bra Black Week rabatter så ett tips är att gå in och kika där. 

    Spelkonsoler

    Några av de spelkonsoler som sålde bra under Black Week 2019 var Nintendo Switch och Playstation 4. När det kommer till just spelkonsoler finns det ofta pengar att spara genom att handla på Black Friday rea. Sedan förra året har Playstation släppt en ny generation, Playstation 5. Det är en av produkterna du kanske kommer kunna köpa med ett Black Friday erbjudande. En annan spelkonsol att hålla lite extra koll på är Nintendo Switch, eller en konsol som erbjuder några av de klassiska arkadspelen såsom SuperMario och PacMan.

    Playstation och Xbox

    Som vi redan varit inne och nosat på är alltså Playstation ett omtyckt inköp under Black Week. Ett tips från oss är att satsa på generation 4 ifall man inte nödvändigtvis vill ha den allra senaste lanseringen. Playstation 4 är en riktigt bra spelkonsol och eftersom det nu finns en ny generation kommer den antagligen säljas till ett ännu lägre pris under Black Friday 2020. Passa också på att leta efter tillbehör till Xbox och Playstation under Black Week hos butiker som 24.se och CDON. Här kan du fynda nya spelkontroller i läckra färger och smidiga dockstationer som snabbt laddar dina kontroller. 

    Robotgräsklippare

    Vem gillar inte en riktigt fin och nyklippt gräsmatta? Det tråkiga är ju att behöva göra jobbet själv, och om du inte riktigt orkar det ska du använda Black Friday erbjudanden till att hitta en robotgräsklippare. För att du ska kunna göra ett riktigt bra köp här behöver du jämföra olika modeller och återförsäljares priser med varandra. Det är också viktigt att du kollar upp vad det rekommenderade priset för den modell du vill ha är så att du säkert får ett bra Black Friday erbjudande. Det finns mängder av bra robotgräsklippare på marknaden varav några av de största och mest erkända tillverkarna är Husqvarna och Worx. Läs gärna vårt test av robotgräsklippare där vi har utsett bäst i test!

    TV-apparater

    Många verkar använda Black Week till att investera i en ny TV med krispig bild och fenomenalt ljud. LG OLED55C9 var en storsäljare förra årets Black Friday, och i år hoppas vi bland annat kunna hitta Philips OLED+ och Ambilight till bra priser. Du som vill ha känslan av en biosalong hemma kan också hitta projektorer, stora bildskärmar och mängder av bra TV-apparater hos butiker som Dustin Home.

    Högtalare

    Att ha bra högtalare hemma som lämpar sig för att lyssna på musik eller för att få en riktig biokänsla när man ser på film är något vi tror många uppskattar. Under Black Friday 2020 slår vi därför ett slag för att investera i bra högtalare. Portabla modeller som JBL Flip 5 med Bluetooth-anslutning är en produkt värd att hålla lite extra koll på. JBL är kända för sina kvalitativa produkter och just den här modellen har genomgående goda recensioner av användare. Även Sonos har många stilrena högtalare som har bra brusreducering och ljudåtergivning. Är det hemmabiohögtalare du vill hitta som Black Friday erbjudande kan vi rekommendera att du besöker Dustin Home och ser på högtalare från Pioneer och Jamo.

    Google Home Mini

    Under förra årets Black Friday var det många svenska hushåll som köpte en Google Home Mini. Det är även en högtalare som förväntas erbjudas som ett Black Friday erbjudande i år. Högtalaren är omtyckt eftersom den har inbyggd assistans, vilket innebär att du kan prata med den och ge den kommandon. Smidig röststyrning med andra ord. Google Home Mini kan du hitta hos flertalet återförsäljare inom hemelektronik, så se till att jämföra flera affärers Black Friday rabatter med varandra så att du kan köpa den till det lägsta möjliga priset.

    Mobiltelefoner

    Mobiltelefoner finns i mängder av modeller och därför är det utmärkt att använda Black Week till att leta efter ett bra erbjudande på den modell du vill uppgradera dig till. Både iPhone, Android och andra smarttelefoner förväntas som vanligt säljas i mängder under Black Friday 2020. Passa också på att leta efter schyssta mobiltillbehör till lägre priser. Ett bra ställe att hitta allt från fodral till hörlurar och skyddsglas till din nya mobil är hos MyTrendyPhone som har tillbehör för i princip alla mobiltelefoner oberoende av tillverkare. 

    Surfplattor

    Även surfplattor hör till de produkter som köptes flitigt under förra årets Black Friday. I år är det därför troligt att det kommer gå att hitta både äldre och nyare modeller på Black Friday rea. Hos Microsoft hoppas vi kunna se att deras otroligt snygga och effektiva Surface-serie kommer bjuda på flera rabatterade modeller. Likväl kan du också välja att bekanta dig med Samsung Galaxys många surfplattor. En del affärer där du kan hitta ett utbud av olika surfplattor under Black Week är exempelvis BilligTeknik och CDON. Vill du hitta en bra surfplatta till ungarna kan du titta in hos Ginza.se.

    Datorer

    Det brukar finnas många prisvärda Black Friday deals på datorer, så om du av någon anledning vill ha en ny dator ska du använda veckan till att hitta en modell till ett nedsatt pris. När det kommer till datorer är det sällan de allra senaste modellerna som rabatteras, så du kanske inte hittar den senaste Macbook Pro eller Microsofts senaste Surface-modell till ett lägre pris. Däremot kan du hitta produkter från tidigare generationer eller mindre kända märken till lägre priser. HP gör många bra datorer som förhoppningsvis kommer säljas som Black Friday erbjudande, och dem kan du hitta både hos HP själva och hos affärer som BilligTeknik.

discount-badge
Batteriexperten

Handla för 700kr och få 50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December 2025
Visa rabattkod
Ges vid köp
249 har klickat på kampanjen
discount-badge
MyTrendyPhone

Bli medlem i Club Trendy idag och få 7% rabatt på alla dina framtida köp

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
40 har klickat på kampanjen
discount-badge
MyTrendyPhone

10% rabatt när du registrerar dig för nyhetsbrevet!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
73 har klickat på kampanjen
discount-badge
MyTrendyPhone

GLAD PÅSK! 15% rabatt på hela sajten

Utgår om 2 dagar
Visa rabattkod
HOP15
1 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Datorer & Elektronik rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?