• Jämför mobilabonnemang

  När det är dags att skaffa nytt mobilabonnemang är det mycket att fundera över, har du varit bunden till en operatör tidigare kanske det känns enklast att bara behålla samma leverantör och fortsätta som vanligt. Ett vanligt misstag som kan kosta dig mycket pengar varje år. För att göra det enklare för dig som letar efter en ny operatör och är privatperson, för företag finns en separat guide.


  Resultat:

  Bästa valet ( just nu Våren 2019 ) 

  Vimla, 210kr / månaden. 15gb surf, oanvänd surf sparas, ingen bindningstid eller uppsägningstid. Se erbjudanden från Vimla →


  Billigaste mobilabonnemanget

  Hallon, 99kr / månaden får du 4gb surf. Just nu betalar du endast 49 kr / månad i 6 månader. Se erbjudanden från Hallon →


  Billigaste mobilabonnemanget med fri surf

  Tele2, fri surf för 499kr / månaden. Ingen bindningstid.

   

  Vanliga misstag när man ska välja mobilabonnemang:


  1. Stanna kvar hos samma operatör för att det är enkelt

  Att byta operatör är idag inte alls svårt och din nya operatör sköter allt åt dig, ett nytt simkort är oftast det som behövs.


  2. Bind inte upp dig under lång period

  Förr i tiden hade alla operatörer mycket bättre deals för långa perioder, standard var två år. Numera finns det ingen anledning att välja en operatör som har mer än en månads uppsägningstid. 


  3. Hur mycket surf använder du egentligen?

  Gå in i telefonen och kolla hur mycket surf du faktiskt använder varje månad, vanligtvis är det mindre än vad man tror. Brukar du slå i taket, ta i så du slipper stå utan surf. Det är det värsta som finns.  Operatörer


  Vi har bedömt mobilabonnemang efter tre saker, pris, surf och bindningstid. Här nedan hittar du kort sammanfattat hur dom olika operatörerna står sig mot varandra och vilka som har bäst mobilabonnemang just nu.

   

  Hallon, ( Vårt betyg 5 av 5 ) testvinnare

  Hallon har tagit Sverige med storm, det vi gillar mest med Hallon är priset och mängden surf som ingår. Vi älskar också att all surf som inte används läggs på hög och kan användas senare. Ett utmärkt val för alla som vill betala lite och inte känner för att binda upp sig.
  Se erbjudanden från Hallon →


  Halebop ( Vårt betyg 3 av 5 )

  Halebop riktar sig mot yngre användare och checkar många av våra boxar men tyvärr är priset lite för högt för att räcka hela vägen.
  Se erbjudanden från Halebop →

   

  Vimla ( Vårt betyg 4 av 5 ) 

  Uppstickaren som använder telenors nät har riktigt bra erbjudande och vi rekommenderar helt klart Vimla. Det som avgör om du ska använda hallon eller Vimla är hur mycket surf du vill ha. Men båda är bra val.
  Se erbjudanden från Vimla →


  Fello ( Vårt betyg 4 av 5 ) 

  Bra priser, just nu erbjuder fello halva priset första månaden. PRecis som Hallon och Vimla sparas surfen och ingen bindningstid eller uppsägningstid finns.

  Se erbjudanden från Fello → 

  Comviq ( Vårt betyg 4 av 5 ) 

  Comviq har grymma priser och bra mängd surf men faller på att den oanvända surfen inte sparas över månader. Annars gillar vi verkligen Comviq, ingen bindningstid och ingen uppsägningstid är också ett stort plus.


  Telia ( Vårt betyg 1 av 5 ) 

  Telia verkar inte rikta sig till privatpersoner och har inte mycket att erbjuda längre i form av pris eller surf. Engångskostnader för att starta nytt abonnemang, telia är även en av få som fortfarande försöker binda upp sig under längre perioder. Något som känns väldigt omodernt.

   

  Tele2 ( Vårt betyg 3 av 5 ) 

  Det är inget fel på tele2 men dom faller på att priset är något högre än konkurrenterna och surfen inte sparas mellan månaderna.

  Tre ( Vårt betyg 2 av 5 ) 

  Tre erbjuder lite bättre priser om man binder upp sig under längre perioder, något som känns omodernt och inte riktigt värt det när konkurrenterna har bättre priser med mer surf utan bindningstid.

  Telenor ( Vårt betyg 3 av 5 ) 

  Inte bäst eller sämst på något men priserna är inte i klass med det bästa så för privatpersonen finns ingen anledning att skaffa Telenor istället för Vimla som använder samma telenät.

     Visa alla Mobilabonnemang rabattkoder

Få tillgång till Black Week Deals före alla andra

Utgår 23 November
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag

Black Friday: Anmäl dig och få shoppa först

Utgår 28 November
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag

Här hittar du fyndvaror till superpriser

Utgår 29 Februari 2020
Till erbjudandet
3 har klickat på kampanjen

Återvinn din smartphone och få rabatt på ditt abonnemang

Utgår 29 Februari 2020
Till erbjudandet
124 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till