Hallon rabattkod Juni 2019

Vårt betyg 4
Med en Hallon rabattkod erhåller du marknadens lägsta priser på abonnemang för mobiler och bredband. Hallon är den annorlunda mobiloperatören, där du som kund kan byta abonnemangsform såväl som operatör, när det passar dig. Hos Hallon är det ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, inga fakturor, inga dolda avgifter, inget finstillt, ingen kreditkoll, utan bara låga fasta priser för både kontantkort som abonnemang. Med Hallon rabattkod kan du pressa priset ytterligare på din beställning av mobilabonnemang eller mobilt bredband. Testa redan idag och få extra data på köpet.
99 kr RABATT

Företagsabonnemang - 6GB för endast 99kr/mån

Utgår 1 Januari 2020
Till erbjudandet
4 har klickat på kampanjen
DEAL RABATT

Alla erbjudanden för mobilt bredband hittar du här!

Utgår 30 Juni
Till erbjudandet
26 har klickat på kampanjen
100 kr RABATT

100GB mobilt bredband: 149kr/mån i 3 mån

Utgår 30 Juni
Till erbjudandet
11 har klickat på kampanjen
Ny RABATT

Spana in alla mobilabonnemang här!

Utgår 30 Juni
Till erbjudandet
13 har klickat på kampanjen
125 kr RABATT

124kr/mån i 3 mån för 25GB mobilabonnemang

Utgår 30 Juni
Till erbjudandet
5 har klickat på kampanjen
75 kr RABATT

8GB mobilabonnemang: 74kr/mån i 3 mån

Utgår 30 Juni
Till erbjudandet
9 har klickat på kampanjen
199 kr RABATT

Företag Mobilabonnemang - 25Gb för endast 199kr/mån

Utgår 1 Januari 2020
Till erbjudandet
16 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Hallon i snitt 33% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Hallon.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Hallon baserat på sortiment.

Shoppa mobiler under 300 kr i månaden i fyndhörnan hos Tre!

Utgår 17 Maj 2020
Till erbjudandet
741 har klickat på kampanjen

Alla aktuella kampanjer & rabatter för Tre mobiler & abonnemang samlade

Utgår 14 December
Till erbjudandet
Användes för 2 minuter sedan

50% extra surf i 1 år

Utgår 30 Juni
Till erbjudandet
29 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Hallon

Innehållsförteckning

 • 01
  Hallon rabattkod ger dig marknadens lägsta priser på mobiltelefoni och mobilt bredband
 • 02
  Om Hallon
 • 03
  Hallon - billigt och enkelt mobilabonnemang
 • 04
  Leverans och frakt med Hallon
 • 05
  Fynda billiga abonnemang och kontantkort hos Hallon
 • 06
  Teckna billigt mobilt bredband hos Hallon
 • 01

  Hallon rabattkod ger dig marknadens lägsta priser på mobiltelefoni och mobilt bredband

  Hallon erbjuder billiga, enkla och smidiga lösningar för mobiler, mobilabonnemang och mobilt bredband. Hallon har alltid låga priser och tillsammans med en Hallon rabattkod kan du få ett riktigt bra och fördelaktigt erbjudande. Du som ny kund får alltid bra pris under dina första månader som kund. Hallon riktar sig även till dig som är företagare där du kan teckna ett billigt mobilabonnemang till företaget som ger dig fria sms och samtal samt en bra pott med surf. Enklare än så kan det inte bli! Hallons affärsidé är att vara en av de billigaste leverantörerna av mobilabonnemang och därför kan du vara säker på att du får en bra deal när du tecknar dig hos dem. Håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder så att du inte går miste om en bra Hallon rabattkod eller kampanj. Kolla även in Halebop rabattkoder där du bland annat får gratis kontantkort och mycket mera. För att se fler operatörer, läs gärna vår guide där vi jämför alla mobilabonnemang.


 • 02

  Om Hallon

  Vill du ha ett enkelt och billigt mobilabonnemang utan bindnings- eller uppsägningstid? Då är Hallon perfekt för dig! De erbjuder både abonnemang och kontantkort för en flexiblare och roligare vardag. Hallon har billiga abonnemang för alla även om de allra billigaste är för dig som är under 18, studerande eller över 55 år. Hallon har funnits i flera år på den svenska marknaden och ägs av den stora mobiloperatören 3. Idén är att du ska få abonnemang till fast pris där du har fria samtal och sms, välj bara hur mycket surf du behöver. Med en Hallon rabattkod får du dessutom chansen till ett riktigt bra erbjudande.

 • 03

  Hallon - billigt och enkelt mobilabonnemang

  Är du just nu under 18 år, student eller över 55 år? Då är Hallon det självklara valet för dig. De har alltid riktigt låga priser för alla dessa grupper. Ett abonnemang har alltid obegränsat med samtal och sms, vilket är mycket fördelaktigt, sedan behöver du bara välja hur mycket du vill surfa. Tillsammans med Hallon kan du också välja ett kontantkort, något som är riktigt bra för dig som vill ha kontroll på vad det kostar att ringa och surfa. När du vill ha ett billigt och enkelt mobilanvändande är en Hallon kampanj ditt bästa val! Du kan behålla ditt gamla nummer och surfen du inte använder sparas till nästa månad.


 • 04

  Leverans och frakt med Hallon

  Det tar som längst fem dagar att få hem ditt nya simkort och din mobiltelefon. Vill du returnera något, kan du använda den retursedel som finns med i leveransen.

 • 05

  Fynda billiga abonnemang och kontantkort hos Hallon

  Hos Hallon hittar du ett brett utbud av abonnemang och kontantkort samt mobiltelefoner, som ger dig ett enkelt och fritt mobilanvändande. Om du vill surfa och prata mycket men just nu har en begränsad budget, eller bara inte vill betala mer än vad som behövs, är Hallon rätt val för dig. De har mobilabonnemang med fria samtal och sms - du väljer storleken på surfen. Håll utkik efter en bra Hallon rabattkod som kan sänka dina kostnader ytterligare! Du kan även teckna bredbandsabonnemang hos Hallon. Perfekt om du ska resa eller inte vill ha ett traditionellt bredband. Hallon har också dessa tjänster för dig som är företagare och vill ha enkla och billiga abonnemang.

  Hos Hallon kan du köpa:

  • Mobilabonnemang
  • Mobil
  • Företagsabonnemang
  • Bredband
  • Kontantkort

 • 06

  Teckna billigt mobilt bredband hos Hallon

  När du vill ha ett enkelt bredband är Hallon ett bra val. Här kan du teckna ett avtal för att få från 5 GB till 200 GB att surfa för var du vill, hemma i din surfplatta, eller kanske på resan. Har du inte bredband i sommarstugan eller på båten är Hallons mobila bredband perfekt. Ofta har Hallon rea där du kan få rabatt på dina första månader som kund när du tecknar ett abonnemang för bredband. Som vanligt har de inga uppsägnings- eller bindningstider. Du kan flytta abonnemanget mellan enheter om ni har flera mobiler eller surfplattor. Det är smidigt att ha ett mobilt bredband från Hallon!

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till