Hallon rabattkod December 2018

Betyg 3.9 av 24 röster
Med en Hallon rabattkod erhåller du marknadens lägsta priser på abonnemang för mobiler och bredband. Hallon är den annorlunda mobiloperatören, där du som kund kan byta abonnemangsform såväl som operatör, när det passar dig. Hos Hallon är det ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, inga fakturor, inga dolda avgifter, inget finstillt, ingen kreditkoll, utan bara låga fasta priser för både kontantkort som abonnemang. Med Hallon rabattkod kan du pressa priset ytterligare på din beställning av mobilabonnemang eller mobilt bredband. Testa redan idag och få extra data på köpet.
49KR RABATT

Fria sms & samtal, välj själv surf. Hallon mobilabonnemang från 49 kr/mån!

Utgår 10 April 2021
299KR RABATT

Köp mobilabonnemang företag med upp till 100 GB från 299 kr/mån!

Utgår 14 Februari 2021

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Hallon baserat på sortiment.
discount-badge

Mellan 18-27 år? Då får du 50 kr rabatt under hela bindningstiden!

Utgår 7 Juni 2020

Beställ gratis kontantkort från Comviq. Tanka när du vill och behöver.

Utgår 31 December

Skaffa Halebops startpaket helt gratis - Beställ hem gratis kontantkort

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Hallon

Hallon rabattkod ger dig marknadens lägsta priser på mobiltelefoni och mobilt bredband

Hallon erbjuder billiga, enkla och smidiga lösningar för mobiler, mobilabonnemang och mobilt bredband. Vad som får Hallon att stå ut är att de gör det enkelt. Använd Hallon rabattkod och få rabatterat pris på ditt köp. Vad mer? Jo, ingen uppsägningstid, ingen bindningstid, inga fakturor, inga aktiveringsavgifter, ingen kreditkoll, inget finstilt, fasta priser och samma låga och billiga priser för kontantkort som för abonnemang. De täcker dessutom 99 % av Sveriges befolkning. Du kan alltid byta mellan Hallons olika abonnemang utan extra kostnad och du kan byta operatör om du känner för det också. Hallon försöker inte hålla kvar sina kunder med bindningstider, utan kunderna stannar för att de erbjuder de bästa priserna och abonnemangen på marknaden samt möjligheten att byta operatör. Kolla även in Halebop rabattkoder där du bland annat får gratis kontantkort och mycket mera. 

Hur aktiverar du en Hallon rabattkod?

  1. Du surfar in på Hallon via någon av våra kampanjlänkar här på Expressen rabattkoder
  2. Välj vilket abonnemang, kontantkort, telefon eller bredband du är intresserad av
  3. Fyll i dina personliga uppgifter och i nästa steg mata in din rabattkod i fältet ”presentkod”
  4. Klicka därefter ”verifiera” för att erhålla rabatterat pris på din beställning

Sveriges nya lågpris abonnemang utan bindningstid

Många har säkert ställt sig frågorna: varför måste man binda upp sig på så långa mobilabonnemang? Varför är det olika belopp på mina fakturor varje månad? Borde det inte vara enklare och smidigare? Precis dessa bekymmer och många fler frågetecken har Hallon rätat och tagit fasta på. Det var därför Hallon skapade sina lågpris abonnemang utan bindningstid och med fasta priser utan några krångligheter. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi de aktuella kampanjerbjudandena från Hallon, så håll dig uppdaterad kring dessa. Vi erbjuder dessutom Tele 2 rabattkoder som har förmånlig rabatt för studenter bland annat.


Hallon - För dig som vill byta operatör utan problem och ringa fritt

Hallon mobilabonnemang är perfekt för dig som redan har en mobil, men vill undvika att binda upp dig för länge pga. de standardiserade och långa bindningstiderna. Hos Hallon slipper du kreditkollar, aktiveringsarvgifter, finstilta avgifter och andra onödiga utgifter. Du erhåller alltid samma fasta pris. Du kan aktivera  kostnadskontroll och skydda dig mot höga kostnader. Det är alltid fastpris på så vis. Gör det enkelt och billigt för dig. Välj Hallon där du kan komma och gå som du vill. Men du kommer nog inte vilja lämna, med tanke på alla fördelar. Du som är ute efter fler enkla och billiga mobillösningar, kolla in våra Comviq rabattkoder.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till