Partytajm rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hos Partytajm kan du hitta allt du kan behöva för att hålla den perfekta tillställningen. Allt från födelsedagskalas och temafester till baby showers och bröllop. Med en Partytajm rabattkod kan du dessutom spara pengar på ditt köp. På hemsidan finner du bland annat ballonger, dukning, dekorationer, bakgrejer och så mycket mer. Du lär hitta något som passar till din fest då Partytajm har över 5500 olika produkter. Såklart får du alltid fri frakt på alla köp över 500kr, säkra betalningar och blixtsnabb leverans. Om du beställer före 14:00 mån-fre skickas din leverans samma dag och du kan förvänta dig din order vid dörren 1-2 dagar senare. Butikskedjan har rötter som går tillbaka till 2010, då Marika och Thomas Bonde startade verksamheten. Deras mål med Partytajm var att kunna erbjuda alla de där roliga prylarna som inte fanns tillgängliga för konsumenterna, och fokuset var redan från början inriktat på just fester. Idag verkar kedjan för att göra festligheter och barnkalas till en enkel match genom att erbjuda roliga produkter för alla åldersgrupper. Vi kan förse dig med en aktuell Partytajm rabattkod så att även du kan ordna en tillställning som dina gäster sent kommer glömma!

Giltiga Partytajm rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Partytajm baserat på sortiment.
discount-badge
Euroflorist

10% rabatt på ALLT* vid köp över 500kr!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Upplevelse.com

Exklusiv! 5% extra rabatt på upplevelser

Utgår 30 Juni
discount-badge
Euroflorist

10% rabatt när du prenumererar på nyhetsbrevet!

Utgår 31 December 2025
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Partytajm
Under tisdagar publicerar Partytajm i snitt 30% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Partytajm
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Partytajm.

Om Partytajm

Innehållsförteckning

 • 01
  Fynda partyprylar med en rabattkod hos Partytajm
 • 02
  Allt som behövs för en rolig fest finns hos Partytajm
 • 03
  Leverans & frakt Partytajm
 • 04
  Allt från dekorationer och inbjudningskort till kakformar med en Partytajm rabattkod
 • 05
  Partytajm hjälper dig ordna lyckade temafester
 • 6
  Vanliga frågor om Partytajm rabattkod
 • 01

  Fynda partyprylar med en rabattkod hos Partytajm

  Med en Partytajm rabattkod kommer du kunna beställa roliga tillbehör till festen till ett riktigt bra pris. Det är vanligt att butiken har kampanjer som löper i anslutning till specifika högtider, såsom midsommar och påsk, under vilka de ger extra bra rabatter på omtyckta partyprylar som passar under de tillfällena. På hemsidan kan du också hitta alla produkter som redan är prissänkta under en helt egen flik. Här går det att leta rätt på både det ena och det andra! Eftersom Partytajm dessutom samarbetar med flera bloggare och influencers går det också att få nys om speciella erbjudanden genom att hålla lite utkik på sociala medier.

 • 02

  Allt som behövs för en rolig fest finns hos Partytajm

  Att Partytajm är experter på livets roliga stunder råder det ingen tvekan om, vare sig när man tittar på deras hemsida eller bekantar sig med deras Instagram. Om du har en Partytajm rabattkod och behöver inspiration för hur du dukar inför 30-årsfesten, vill se hur du kan pynta på ett bröllop eller göra en rolig tårta till barnkalaset kan du få mängder med tips på deras Instagram. Här visar de upp produkter ur sitt sortiment och ger också exempel på hur du på ett lyckat sätt kan kombinera deras produkter med varandra. Om det finns en pågående Partytajm kampanj kan du ofta få information om den i god tid via deras flöde. 

 • 03

  Leverans & frakt Partytajm

  Partytajm erbjuder väldigt snabba leveranser och skickar din beställning samma dag om du gör den innan klockan 14:00. Vid köp över 500 kronor betalar du ingenting för frakten.

 • 04

  Allt från dekorationer och inbjudningskort till kakformar med en Partytajm rabattkod

  Oberoende av vad det är ni ska fira är det enkelt att hitta underhållande och färgglada dekorationer hos Partytajm. Med en Partytajm rabattkod kan du klicka hem allt från vimplar till en babyshower, dekorationer för kräftskivan och inbjudningskort till en studentfest. Eftersom hemsidan är tydligt uppdelad efter både olika högtider och teman kommer du snabbt och enkelt kunna sålla fram de produkter som du är intresserad av. Förutom att du kan köpa tårt- och muffinsformar när du ska baka inför ett kalas kommer du även ha chansen att botanisera i ett stort utbud av bland annat:

  • Maskeradkläder
  • Ballonger
  • Partyhattar
  • Godis
  • Vimplar och LED-belysning
  • Tillbehör till möhippa


 • 05

  Partytajm hjälper dig ordna lyckade temafester

  Att ha en temafest är alltid uppskattat av alla åldersgrupper. Under en Partytajm rea kommer du hitta produkter som gör att ert midsommarfirande, nyår eller 80-årsfesten blir någonting alldeles speciellt. Förutom att Partytajm har samlat produkter som passar för dylika tillställningar i kategorier har de även produkter som lämpar sig för mexikanska partyn och grillfester. Eftersom Partytajms sortiment består av en enorm mängd produkter, faktiskt flera tusen, så kan du också hitta allt från girlanger till dricksglas som passar när du ska ordna en fest med ett speciellt färgtema. Kortfattat lämnar sortimentet lite att önska för alla som älskar att bjuda in vänner och familj till upplevelserika, färgsprakande och skojiga fester!

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?